Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. července 2008 v 15:10® rgb23
-
Tak kucíí, tady máte perlína a pod ním plotici
- Neděle 27. července 2008 v 15:08® Piranha
-
sus1> taky husakovo spratek, ty ses z Klatov?ja jezdim do Kdyne za kamosem.:D
- Neděle 27. července 2008 ve 14:47® sus1
-
regulus> To jsou ty porevoluční, jak řikam já,ty nic nyvydrží?!hrozní suveréni a navíc jsou odchovaný těma umělejma sračkama a ne jako my – mlékem!!!!
)))))víš co dělam ,tak nekecam.
- Neděle 27. července 2008 ve 13:48® regulus
-
Tomash> ty seš poslední dobou nějakej chabrus na nervy, někdo do tebe jen kapinku píchne a hned vyletíš jak ruská raketa. Ser na to rozčílíš se, prdle ti žilka a budeš se pochcávat. Na to je dobrý si po ránu omývat přirození vlažnou vodou.
- Neděle 27. července 2008 ve 13:46® Piranha
-
Sander> no vidis jaky ma ten perlin oranzovy oci
- Neděle 27. července 2008 ve 13:42® Piranha
-
Tomash> mne vytykas fotky z moravy, co jsem daval na ustecky forum, kdy jsem byl navstivit Plumlovskou nadrz a jiny rybniky, ze zasiram forum kokotinama a sam sem seres nejaky utrapeny svine.Co to ma spolecnyho s rybama a rybarenim.Stejne tak, ted ja, muzu tebe, napadat za zasirani fora.Nekdo ti rekne, ze ten kanec nemel 120, jak ty tvrdis a hned se certis, kazdej je debil a seru na to.Ty si to ale vynucujes.Lucio ma na 100000000000000% pravdu v tom, ze jak nekdo tobe rekne, co se ti nelibi, tak hned vyjedes, ale ty muzes? Neber to ve zlem, ale rikam jen nazor a ted si klidne napis ze sem kreten, pica a prd z karasa bo co si to žvatlal a ze neumim psat jak je u tebe normalni, me je to fuk.Ber to v klidu a hned se nenasirej.Ja te nechapu.Vyser se na lidi mas svoji hlavu tak pokud veris tomu ze to melo 120 tak bud v klidu.Ser na lidi, oni maji pravo rict ze nemel 120 ale 90.Jim to nerozmluvis maj taky svou hlavu.
- Neděle 27. července 2008 ve 13:36® LojzaRybka
-
Tomash>myslim že to prase mělo tak 62KG,ale jen z RAPALA váhou
- Neděle 27. července 2008 ve 13:11® Tomash
-
Hej a mám toho tak akorát dost.
Tipujte si tady, co chcete a jak chcete. Mně je to výfuck, zdar a mějte se fajn. VŠICHNI
- Neděle 27. července 2008 v 11:39® BuBu99
-
muj odhad je ze ten knour mel tak metrak a nevyvrzenej
- Neděle 27. července 2008 v 9:36® Sander
-
Pirahna > jsi si jistý s tou barvou očí??
- Neděle 27. července 2008 v 7:21® Piranha
-
Jinak k tomu kňourovy, byl jsem na nahankach u nas nad hostovicema a bylo tam streleno nekolik kusu cerny, dva byly 120kg.To byly jiny tela jak tohle dole zmineny.To ma tak 90 mozna 100 kdyz zavru oci.Tahly jme to ve dvou z rokliny a nikdy jsem tezsi a horsi praci nezazil
Stoadvacetikilovej knour vypada opravdu mohutneji
- Neděle 27. července 2008 v 7:21® pif
-
a mám toho dost…nikdo z Vás neví,jak perlín vypadá…ti,co se s nimi někdy potkali,o tomto setkání ze strachu nemluví…perlín(pokud můžu jen naznačit,snad mě nestihne prokletí),je něco mezi Jožinem z bažin,Big Footem a yettim…mám několik přátel,s nimiž jsme společně proti nim bojovali a nebýt mimozemské pomoci,nevím,opravdu nevím,jak by to dopadlo…
- Neděle 27. července 2008 v 7:17® Piranha
-
rgb23> Ja jsem to rozpoznaval podle byrvy oci, plotice ma zlutou barvu a perlin oranzovou az do svetle cervene.Skoda ze jsem nevyfotil ty potvory co jsem vcera tahal na s Monasterem.Krizenci cejnu a plotic, nebo cejnu a perlinu.Nevim ale jak se zabarvej oci u takhle starejch kusu.U ryb okolo 25 cm je to porad dobre rezpoznatelny podle oci.
- Neděle 27. července 2008 v 0:48® rgb23
-
Tomash: nechci Ti brát iluze o horním postavení úst u perlína, jak píšeš, ale plotice i perlín má postavení úst velmi podobné. Rozdíl je v délce spodní části tlamky, která je u perlína delší, než horní část a proto tvoří dojem horního postavení tlamky. Btw: na těch fotkách je čistokrevná plotice a je to evidentní i z postavení hřbetní ploutve, která není odsazená ani náhodou
- Neděle 27. července 2008 v 0:07® dzandys
-
Taky koukám jako blázen, ale u některých jedinců je to, co jsem si všiml vcelku normální…
- Neděle 27. července 2008 v 0:04® Krapras
-
Vzrusujici co se tu vsechno odehrava a deje kvuli jedne pekne Plotici
- Neděle 27. července 2008 v 0:04® dzandys
-
ožrala: Souhlas, 120kg bych měl vyvrženej možná tak já, a to bych řekl, že by mě byla asi tak jednou taková kupička…
- Sobota 26. července 2008 ve 22:43® ozrala
-
Tomash-ten knour nema 120 ani náhodou
- Sobota 26. července 2008 ve 22:14® paccco
-
Tady je to lepší než sledovat nějaké komedie v TV
- Sobota 26. července 2008 ve 20:56® yerrx
-
Tomash> lucioperce69> tady to vypada jak ve slunce seno
- Sobota 26. července 2008 ve 20:42® Tomash
-
Bosanac> Kňour měl 120kg, já mám trochu míň
- Sobota 26. července 2008 ve 20:41® Tomash
-
Lucio : Frajere, chlapáku (když já sem chcípák), běž se vyhonit, to tě snad uklidní. Ty sis na výlovu vyčutnul úhoře a chlubil ses, jak jsi ho ulovil. Prásknul sis to na sebe sám. Jakou drzostí si dovoluješ mě oslovovat křivák a falešnej? Zrovna ty? To jen vypovídá o tom, jak moc to máš v hlavě srovnaný… Uvědom si, že ten, co má máslo na hlavě jsi ty (ten úhoř není to jediný) a házíš tu na mě špínu? Přmýšlej
- Sobota 26. července 2008 v 19:28® Kazan
-
Piranha> na sraz bohužel nejedu, mám akorát šnůru nočních. Jinak na zlaťáčka se docela těším, nějak to chození na pívo flákám
- Sobota 26. července 2008 v 19:25® KATAN
-
Robur>bleskalo se nad celyma cechama
- Sobota 26. července 2008 v 19:19® Robur
-
nějak je tady mrtvo, jsem zvědav, co vyjde v nedělním Blesku…
- Sobota 26. července 2008 v 18:53® lucioperce69
-
Tomash: ete reakce na ten příspěvek pod tim kňourem. nechápu kam si zase zabočil nikdy sem neřek že chytáš ryby kvůli masu, tak nevim co to sem pleteš. Ty tady na mě taháš špínu píšeš kde sem co posral a jak jsem kde podváděl. Hlavně že ty seš svatoušek. Taky sem slyšel že si kdysi chodil na mrk, ale tam prokoukli dřív jak tady jakej seš křivák a falešnej chcípák, tak tam radši už nelezeš co??? Už sem ti jednou psal zkus bejt tolerantní a zkus aspon jednou uznat že nemáš pravdu, pač jak neni po tvim je to špatně a jak někdo s tebou nesouhlasí okamžitě je to u tebe ko..t, jak píšeš HOWG
- Sobota 26. července 2008 v 18:52® Piranha
-
lucioperce69>
- Sobota 26. července 2008 v 18:48® lucioperce69
-
Tomash: ete reakce na ten příspěvek pod tim kňourem. nechápu kam si zase zabočil nikdy sem neřek že chytáš ryby kvůli masu, tak nevim co to sem pleteš. Ty tady na mě taháš špínu píšeš kde sem co posral a jak jsem kde podváděl. Hlavně že ty seš svatoušek. Taky sem slyšel že si kdysi chodil na mrk, ale tam prokoukli dřív jak tady jakej seš křivák a falešnej chcípák, tak tam radši už nelezeš co???
- Sobota 26. července 2008 v 18:26® regulus
-
Až uvidí Ripka tu fotku s tím picnutým kňourem, tak ho asi jebne.
- Sobota 26. července 2008 v 18:23® Sander
-
Hany > takže si to pamatuji dobře.