Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 19. července 2008 v 10:51® Piranha
-
LojzaRybka> pekny fotky kde si to fotil je to takovy tajemny, nebylo to nekde pod mostem?Ta zelena řasa je tam pekna a je to cely cisty, pekny.
- Sobota 19. července 2008 v 10:50® Piranha
-
HaD> az budu potrebovat nastreliz pecku do rypaku bo ucha tak sjedu do Tabora za profikem
:D
- Pátek 18. července 2008 ve 23:57® cercer
-
Robur:si děláš prdel,ne??
A řekli ti,že tam budeš muset dělat rychlejší pohyby??!!
- Pátek 18. července 2008 ve 21:16® Robur
-
zítra jedu na Mušově na dračích lodích, žádám kolegy z okolí o povzbuzení
- Pátek 18. července 2008 ve 14:59® HaD
-
Piranha> a že to bolelo
- Pátek 18. července 2008 ve 14:55® inspo
-
Mary> tak na jednu stranu je fajn, žes narozdíl ode mě nezmokla…ale zas já aspoň něco chytil
- Pátek 18. července 2008 ve 14:54® Piranha
-
regulus> jasne myslel jsem si, ze to neni jednoduchy s tim pracovat a vim, ze to chce cvik, stejne tak jako by plavackar chtel muskarit.Dopadl by jako HaD s nausnickou
:D Mozna, az budu mit zbytecnejch 2500, nebo proste zvedavost zvitezi, tak to prubnu a podelim se s tebou o prvni zazitky.
- Pátek 18. července 2008 ve 14:32® Mary
-
inspo> U nás ne, vím to, byla jsem an rybách, nic jsem nechytla.
- Pátek 18. července 2008 ve 12:10® Kobr
-
Datum lovu: nedávno, Revír: Hněvkoviceúlovky nic moc, tak pošlu alespoň fotku polovecké párty u kámoše doma
www.chytej.czTento příspěvek sem 18.7.2008 ve 12:17 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovecTento příspěvek byl 18.7.2008 ve 12:18 editován administrátorem toulovec
- Pátek 18. července 2008 v 10:33® HaD
-
asdfsa> nejlépe zavolat na místní MO. Zkoušel jsi to?
- Pátek 18. července 2008 v 10:32® regulus
-
Piranha> ber to tak, že to je jiný, kam dohodíš záleží dost na prutu a na rukách. Musíš si na to zvyknout, musíš se s tím naučit. Prostě všechno má svoje pro a proti. Třeba já bych to na Labe viděl jako ideální, ale je spousta lidí co můj názor nesdílí. Když sem s tím začínal, seděl jsem na Priglu na skalce, učil se s tím nahazovat a kolik lítalo sprostejch slov to si ani nedovedeš představit. Vyhecoval jsem se tím, že když se s tím naučí amíci, tak se s tím naučí každej.
Jestli bys byl na Labi sám, to nevím, ale určitě by vás nebylo hodně. To, že na mě často ostatní rybáří čučí jak z jara, na to sem zvyknul, zrovna tak na blbý otázky jestli jsu na sumce, to je totiž to jediný s čím si spousta lidí multík spojuje.
- Pátek 18. července 2008 v 10:30® inspo
-
Mary> no snad uplně všude kde jsem se hnul
- Pátek 18. července 2008 v 10:27® Mary
-
inspo> jde to i v
dešti, kdeže to pršelo?
- Pátek 18. července 2008 v 9:42® inspo
-
skwor> a máš pravdu…jde to i v dešti…včera na chvíli „jakoby“ vylezlo sluníčko, tak jsem jel k vodě, ale brzy potom začalo poprchávat a pak to přešlo v déšť…no ale i tak jsem si pěkně zachytal…jen část oblečení schne asi ještě teďka
- Pátek 18. července 2008 v 9:35® inspo
-
Alov> no prajzi musi mít všechno
- Pátek 18. července 2008 v 6:16® Piranha
-
regulus> kamo co se dneska v korei nevyrabi.Jinak, pokud si s tim nedelal, tak je jasny, ze nema cenu si vymejslet.A navic, stejne bych po labi plasil sam s timhle
, tak to radeji fakt poradnej smekáč.Jináč dík.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 22:22® Frk
-
normálně…čaj
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 22:17® cercer
-
Regulus:Frkli???Jak ten to dělá!!??
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 22:06® regulus
-
HaD> normálně 199 USD + 20% z ceny doprava, u nás to nemá vůbec cenu, naši obchodníci se úplně zbláznili, já ho vydražil nový na E-Bay za 162 USD i s dopravou, jen soudruzi celníci mi na to frkli ještě 19% DPH.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 22:05® Frk
-
Zase bod, čéče, jak ty to děláš
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 22:02® regulus
-
Frk> jenže ty máš problém se zmenšováním fotek, já měl všechny tři stejný, tu v selským rozumu jsem jen zapoměl před odesláním uložit v menším formátu. To že jsi nerozuměl tomu, co jsem napsal, neřeš, vysvětlím ti to na srazu, pokud se stihneš přihlásit.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 22:00® regulus
-
Piranha> všechny nízkoprofiláky ABU se už nevyrábí ve Švédsku, ale v Koreji. Myslím že vím co jsi asi viděl v reklamě, ale nechtěj po mě, abych psal názor na něco, co jsem neměl v ruce, je to podezřele levný a vyrábí se to v Asii, byť pod známou značkou. Vo házení výrazně dál multík určitě není.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 21:59® Frk
-
Vidíš, vidíš ..a po mě se vozíš
Nic si z toho nedělej, není každý den posvícení (to je slušnost, co?!
)
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 21:56® regulus
-
Tak v prvé řadě k těm bodlákům, text a třetí fotka se nenačetly hned ze startu, upravit to nešlo, protože prej nejsem autor tohoto příspěvku.
Když to Toulovec předělal semka tak se ztratila i druhá fotka a místo ní se je tam opět ta první, jinými slovy na to příště seru.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 21:21® Kubah
-
Piranha> Na chvíli to bylo vypnutý(nešlo mi to jeden den) ale ted mi to zase jde normálně
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 21:06® Piranha
-
Zdar kucí, tak vam nevim, ale byl jsem 14 dni pracovne mimo domov a mimo satelitni digi vysilani a kdyz jsem dorazil, nedockave jsem musel jako narkoman zapnou muj nej kanal Fishing & Hunting a šok!!!! Kanal nefunguje.Chci se zeptat funguje vam taky, nebo to pustily jen na dva mesice aby nalakaly lidi a pak to utíply.Pokud ano, tak prosim co stoji mesicne ten kanal.Je super.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 20:38® foks01
-
LojzaRybka-všude stejné
- Čtvrtek 17. července 2008 v 19:06@ asdfsa
-
ahoy,
asi to tu zaznelo ale nejsem schopen najit ofiko stanovisko. Jak je to s nonstop na labi kolem Lyse pry se smi jen 24:00–4:00 jen sumec na bojku ?
Help dik
- Čtvrtek 17. července 2008 v 18:10® LojzaRybka
-
no neni na těch Nechranicích nádherně,jen musíte stát čelem k vodě,jak se otočíte,tak je to děs.Tuhle hromadu bordelu tam nechali rybáři,ale to je jedna stěch menších.:-/
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:47® gadasnik
-
HaD> nestraš,ještě jsem je ani netestl a huž bych ho měl lámat????
Ale pokud by měl dojít ten můj vytouženej upálenej,tak pak ten proutek klidně sním