Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:19® sus1
-
vagi> Tohle už jsem taky slyšel několikrát řikat na břehu od ,,Tatíků''- ,,co je to platný, že umí chytat ryby, když ho ostatní nemají rádi.''a to je podstatnější.
SumecDravec> A doprdele??!!:-/
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:10® SumecDravec
-
Nemám to 10km
Je to 401km. Docela daleko. A když mi nezbyde nic jiného, než se tam vydat, tak to budu hodně zlý.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:09® sus1
-
SumecDravec> Jak to máš daleko?
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:09® sus1
-
SumecDravec> A diety.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:06® SumecDravec
-
Jenže on mi už měsíc nebere mobil a ani neodpovídá ne sms. Tak si tam budu muset asi udělat za ním výlet s tím, že mi proplatí i cestu.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:04® sus1
-
SumecDravec> Tak at Tě vrátí peníze , jestli je to už měsíc ,tak na ně máš nárok.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:02® SumecDravec
-
No mě to také překvapuje. První mi volal a že pruty nemá, že je musí dovézt z Německa, jestli vydržím 14dní, já tedy že jo a když je dovezl, tak mi hned volal, že mi je odesílá, že už je dovezl. No ale nejdřív je měl prohlídnout, jestli jsou oba v pořádku a neee že jsou oba kazové. To mě zaráží. Bych to od něj nečekal. Už je to měsíc a nic se neděje. Kdyby ten prut stál 100,– tak to prdím , ale byl za 3500,– tak mě to docela štve.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 21:02® sus1
-
skwor> Joooooo, ti myslivci,no jo no.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:59® skwor
-
sus1> Když se to tu hádá, tak se radši nechci zapojovat
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:57® sus1
-
skwor> Já jen, že sem Tě tady dlouho neviděl.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:54® skwor
-
SumecDravec> Chodím tam docela často. Ta negativní reakce mě docela překvapuje, s přístupem majitele jsem spokojen. Ale nakupuji tam přímo, ne přes net.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:28® SumecDravec
-
Zdravím všechny! Mám dotaz. Jaké máte zkušenosti s rybářskými potřebami Martin KLÍČ z Kladna. Objednal jsem si u něj přes internet pruty na sumce a když mi došly poštou, tak po rozbalení byly oba na reklamaci. Na jednom prutu nešel upnout naviják a na druhém bylo uštíple koncové očko. Tak jsem z toho složil jeden dobrý a ten druhý jsem mu poslal k reklamaci. Jenže už čekám skoro měsíc a nic se neděje. Už jsem mu volal nejmíň 100× a vůbec to nebere. Posílal jsem mu i sms a na tu neodpovída. Je to nějaké divné
. Jsem od Ostravy a do Kladna to nemám zas tak plízko. Neznáte ho někdo osobně co je zač? Já už začínám zuřit. Místo abych chytal sumce, tak čekám na prut. Máte s ním někdo také takovou zkušenost? Děkují za odpovědi
- Čtvrtek 10. července 2008 v 19:57® sroubek282
-
chlapi,nehádejte se to ste rybáři?Já ryby pouštím a fotím,není třeba je brát domů,když to vyberem nebude co chytat,ale bohužel,někdo to pochopí někdo ne,vídávám hodně jak někeří šlapou kapříkům na hlavu aby měli míru,je mi s toho zle.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 17:49® vagi
-
Hmmm, to je teda počteníčko
Tomash: Ach jo, co k tomu dodat… Jen škoda, že tak dobrý rybář jako jsi ty, zřejmě už není tak dobrým člověkem, když má zapotřebí chovat se k ostatním spolurybářům takto nehezky. I ti, kteří nejsou tak dobrými a zkušenými rybáři, mohou býti dobrými lidmi a není sebemenšího důvodu, chovat se k nim, jako k někomu méněcenému, spíše naopak…
- Čtvrtek 10. července 2008 v 16:18® inspo
-
Georgino> buď rád aspoň za ty boleny
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 13:44® Mates(původní)
-
...............je to pacient, měl jsem pravdu.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 13:17® skwor
-
sus1> Já se nepřestěhoval, navštěvuju oba servery. A za stařešinu se tady nepovažuju, chodím sem asi dva a půl roku, což oproti některým moc není.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 12:56® sus1
-
Piranha> Ještě si zapoměl na chytejáckýho skwora, ale ten se přestěhoval vedle
tak nic.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 12:29® regulus
-
jenik-vl> čemu říkáš ruční echolot??? Tomuto???
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 12:27® regulus
-
Piranha> já ti dám stařešinu, ty rybo zubatá.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 11:48® LudaT
-
Tomash: jak sem psal, nepadlo to na úrodnou půdu. To není o masaření, ale nechme toho, my dva se neshodnem. HaD: omlouvám se, ale nebýt toho „nájezdu“ do jepice (s kterým se mimochodem vůbec neznám), nechalo by mě to chladným, ale snižovat názor někoho jen kvůly věku a kvůly tomu že chtěl někdy něco poradit, mi nepřijde fér, natož od člověka co má sám tak trochu „máslo“ na hlavě. A být znechucen zabitou parmou a přitom řezat PO hlavy (ikdyž je sám nezmasil) pokrytectvý je a to mě nikdo nevymluvý.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 11:48® iceman
-
Pánové, že Vám to stojí za to. Teplickej kulturista se nezmění, kdyby jste to přešli s mlčením, tak by toho nechal a vypadl by odtud stejně jako z MRKu, kde už mu to nikdo nežral, jako on žere hájený úhoře. Hampejzníku nereaguj, stejně ti neodpovím. Skoč si raději do břízek udělat dobře.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 11:45® EDYS
-
jenik-vl> Aha..tak asi stim nema nikdo zadnou zkusenost ja jsem se dival aj na ten web co jsi tu daval ale nvm no.nemamm stim zkusenost..
- Čtvrtek 10. července 2008 v 11:34® Tomash
-
Kua kluci, vy jste ale hustí hoši od bobří řeky. gratuluju Jen reakce na jepičáka – úhoře jsem nikdy nevzal v době hájení a lhář je jepičák, to je nářez, co Georgíku
LudaT : Pokud někdo dokáže chytit za 2h deset pstruhů a vezme si jednu padesátku, tak to pro mě není masař ani náhodou. Dám ti ještě poslední příklad, abys pochopil mou logiku v rybařině. Je kluk, co chytá na pstruhovce a vezme každýho mírovýho pstruha, dejme tomu dvě třicítky za ráno. Pak je rybář, co jich chytí, jak jsem psal dvacet mírových za dvě hodiny a vezme si JEDNU padesátku. To je u tebe masař? Pak jsi pokrytec ty! Ty dvě třicítky, co si vzal ten, co bere každýho mírovýho mohly přece také dorůst do 50ti cm, ale už nedorostou… Chápeš to? S ústeckými parmami to nemá společného naprsto nic, protože tam mě sere, že se berou všechny parmy, které rostou velice dlouho, navíc berné délky dorůstají hlavně jikernačky, tedy se decimuje celá parmí populace. připočtu k tomu ještě fakt, že pstruží maso a parmím se nedá srovnávat, leda by se dal srovnávat vlašák s kaviárem. Už to chápeš? Jestli jsi to do teď nepochopil, tak ok. Vzít si rybu mi nikdy nedělalo problém, ale stejně tak pustit. Máš mě za masaře? Měj, já se z toho v noci probouzet nebudu. Jsem moc rád, že jsem vyprovokoval MRKejáckou společnost k útoku ke mně, držíte spolu hoši a to je moc pěkné, protože přátelství, to je někdy víc než láska…
- Čtvrtek 10. července 2008 v 11:30® HaD
-
Na můj vkus už se v té smrduté věci hrabete příliš dlouho.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:54® Vydrain
-
Sakra, tady je materiálu na dlouhej seznam
Robure, jaks včera dopad?
)
- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:54® Georgino
-
Afro Hair Under Trees Lover: takže ještě k tomu lhář, takže to se taky nic nezměnilo
- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:42® jepice.cz
-
Tomash- dva roky to určitě nejsou a příklady otázek co jsi zadával ty jsem rozhodně nezadával, tak si nevymejšlej. Nevíš akorát jak se bránit a tak si vymejšlíš něco, co jsem nikdy nenapsal. A ke všemu urážky na netu vážně nemusím, na netu je silák každej. No nic, moudřejší ustoupí, s volem se vážně dál bavit nebudu. btw. to že jsem tu bůh ví jak dlouho nic nenapsal je moje věc a zcela irelevantní.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:40® LudaT
-
Tomash> Ale to víš že četl, proto píšu o POKRYTECTVÍ, když někdo kilne parmu tak je špatnej, ale když někdo kilne PO tak je to v pohodě pokud ti dá hlavu k preparaci. Kdyby tenkrát nebyl s tebou HaD se štábem, tak by si šel za těma kladívkářama pro hlavy těch parem, nebo nešel? Vím že si ty PO nevzal ty, ale o tom sem nemluvil. Proto jsem tam i psal že to nepadne na úrodnou půdu, protože sem tušil že to nepochopíš. Takže tupce si nech od cesty.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:31® jenik-vl
-
EDYS> no a jak na to koukam tak to dopadne jako minule