Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.445 příspěvků, z toho 128445 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:32® ozrala
-
SumecDravec> nojo ale kde to sezenu a jesi nevis klik to tak stoji
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:31® EDYS
-
ozrala> a ty to jezirko mas v jakem stavu?
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:30® SumecDravec
-
ozrala> ETERNAL
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:28® ozrala
-
sumecDravec- a kde se to da koupit kolik to stoji a je to stoprocentni
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:26® SumecDravec
-
ozrala> Hydroizolačním nátěrem
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:25® SumecDravec
-
sus1> v Kladně
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:24® ozrala
-
ahoj potřeboval bych poradit jakou hmotou natrit zahradni jezirko aby neteklo dekuju za radu

- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:22® sus1
-
SumecDravec> A kde to je?
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:19® sus1
-
vagi> Tohle už jsem taky slyšel několikrát řikat na břehu od ,,Tatíků''- ,,co je to platný, že umí chytat ryby, když ho ostatní nemají rádi.''a to je podstatnější.
SumecDravec> A doprdele??!!:-/
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:10® SumecDravec
-
Nemám to 10km
Je to 401km. Docela daleko. A když mi nezbyde nic
jiného, než se tam vydat, tak to budu hodně zlý. - Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:09® sus1
-
SumecDravec> Jak to máš daleko?
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:09® sus1
-
SumecDravec> A diety.

- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:06® SumecDravec
-
Jenže on mi už měsíc nebere mobil a ani neodpovídá ne sms. Tak si tam budu muset asi udělat za ním výlet s tím, že mi proplatí i cestu.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:04® sus1
-
SumecDravec> Tak at Tě vrátí peníze , jestli je to už měsíc ,tak na ně máš nárok.

- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:02® SumecDravec
-
No mě to také překvapuje. První mi volal a že pruty nemá, že je musí dovézt z Německa, jestli vydržím 14dní, já tedy že jo a když je dovezl, tak mi hned volal, že mi je odesílá, že už je dovezl. No ale nejdřív je měl prohlídnout, jestli jsou oba v pořádku a neee že jsou oba kazové. To mě zaráží. Bych to od něj nečekal. Už je to měsíc a nic se neděje. Kdyby ten prut stál 100,– tak to prdím , ale byl za 3500,– tak mě to docela štve.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 20:02® sus1
-
skwor> Joooooo, ti myslivci,no jo no.

- Čtvrtek 10. července 2008 v 19:59® skwor
-
sus1> Když se to tu hádá, tak se radši nechci zapojovat

- Čtvrtek 10. července 2008 v 19:57® sus1
-
skwor> Já jen, že sem Tě tady dlouho neviděl.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 19:54® skwor
-
SumecDravec> Chodím tam docela často. Ta negativní reakce mě docela překvapuje, s přístupem majitele jsem spokojen. Ale nakupuji tam přímo, ne přes net.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 19:28® SumecDravec
-
Zdravím všechny! Mám dotaz. Jaké máte zkušenosti s rybářskými potřebami Martin KLÍČ z Kladna. Objednal jsem si u něj přes internet pruty na sumce a když mi došly poštou, tak po rozbalení byly oba na reklamaci. Na jednom prutu nešel upnout naviják a na druhém bylo uštíple koncové očko. Tak jsem z toho složil jeden dobrý a ten druhý jsem mu poslal k reklamaci. Jenže už čekám skoro měsíc a nic se neděje. Už jsem mu volal nejmíň 100× a vůbec to nebere. Posílal jsem mu i sms a na tu neodpovída. Je to nějaké divné
. Jsem od Ostravy a do Kladna
to nemám zas tak plízko. Neznáte ho někdo osobně co je zač? Já už
začínám zuřit. Místo abych chytal sumce, tak čekám na prut. Máte s ním
někdo také takovou zkušenost? Děkují za odpovědi - Čtvrtek 10. července 2008 v 18:57® sroubek282
-
chlapi,nehádejte se to ste rybáři?Já ryby pouštím a fotím,není třeba je brát domů,když to vyberem nebude co chytat,ale bohužel,někdo to pochopí někdo ne,vídávám hodně jak někeří šlapou kapříkům na hlavu aby měli míru,je mi s toho zle.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 16:49® vagi
-
Hmmm, to je teda počteníčko
Tomash: Ach jo, co k tomu
dodat… Jen škoda, že tak dobrý rybář jako jsi ty, zřejmě už není tak
dobrým člověkem, když má zapotřebí chovat se k ostatním spolurybářům
takto nehezky. I ti, kteří nejsou tak dobrými a zkušenými rybáři, mohou
býti dobrými lidmi a není sebemenšího důvodu, chovat se k nim, jako
k někomu méněcenému, spíše naopak… - Čtvrtek 10. července 2008 v 15:18® inspo
-
Georgino> buď rád aspoň za ty boleny

- Čtvrtek 10. července 2008 ve 12:44® Mates(původní)
-
...............je to pacient, měl jsem pravdu.
- Čtvrtek 10. července 2008 ve 12:17® skwor
-
sus1> Já se nepřestěhoval, navštěvuju oba servery. A za stařešinu se tady nepovažuju, chodím sem asi dva a půl roku, což oproti některým moc není.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 11:56® sus1
-
Piranha> Ještě si zapoměl na chytejáckýho skwora, ale ten se přestěhoval vedle
tak nic.

- Čtvrtek 10. července 2008 v 11:29® regulus
-
jenik-vl> čemu říkáš ruční echolot??? Tomuto???

- Čtvrtek 10. července 2008 v 11:27® regulus
-
Piranha> já ti dám stařešinu, ty rybo zubatá.

- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:48® LudaT
-
Tomash: jak sem psal, nepadlo to na úrodnou půdu. To není o masaření, ale nechme toho, my dva se neshodnem. HaD: omlouvám se, ale nebýt toho „nájezdu“ do jepice (s kterým se mimochodem vůbec neznám), nechalo by mě to chladným, ale snižovat názor někoho jen kvůly věku a kvůly tomu že chtěl někdy něco poradit, mi nepřijde fér, natož od člověka co má sám tak trochu „máslo“ na hlavě. A být znechucen zabitou parmou a přitom řezat PO hlavy (ikdyž je sám nezmasil) pokrytectvý je a to mě nikdo nevymluvý.
- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:48® iceman
-
Pánové, že Vám to stojí za to. Teplickej kulturista se nezmění, kdyby jste to přešli s mlčením, tak by toho nechal a vypadl by odtud stejně jako z MRKu, kde už mu to nikdo nežral, jako on žere hájený úhoře. Hampejzníku nereaguj, stejně ti neodpovím. Skoč si raději do břízek udělat dobře.