Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 9. července 2008 v 19:02® Robur
Robur

já nemám co řešit, a stojím si za tím, co jsem napsal níže, kdo chytá víc a větší ryby než já, toho prostě nemám rád:-D

Středa 9. července 2008 v 18:55® Tomash
Tomash

Vážení chytejáci. Je čas nalít si čistého vína. Za prvé jsem nechytil ani jednoho potočáka. Za druhé ponechané potočáky nachytalo celkem 5 lidí, které ani pořádně neznám, jen znám dobře Lojzu, který jednoho 50níka chytil a jeho kámoš, chytil druhého, většího 51cm. Oba si je ponechali – proč ne?! Za třetí jsme nechytali na Labi, ale na Ohři (Z kolektivní fotky je má ryba jen ten úhoř) A mně v hlavě utkvěla super myšlenka, udělat skupinové skupinové foto – mezitím kluci odřízli rybám hlavy – protože jsem vyjádřil přání pokusit se hlavy vypreparovat – pstruha jsem zkoušel jen jednou a to duháka 30cm… Fotku jsem vrhnul na chytej a čekal, kteří klávesoví chlapáci se do mě pustí a vyšlo to! 9-) Nemějte mi to za zlé, moc rád provokuju a jsem velice rád, že se našlo dost lidí, kteří mě prokoukli (viz např. toulovec) a dřív než začali zvracet do klávesnice a pranýřovat se zamysleli. Možná pochopili, že na Labi pod Střekovem není žádný pstruh, za to dneska jsem tam napočítal na obou březích 17 lovících rybářů – což je strašnej nářez! DOKONCE TAM I JEDEN MUŠIL! Mohlo mě to zabít, foťák jsem si vzal s sebou, bo jsem to čekal, ale bohužel se mi vybily baterky. Stálo mi to za to. Dokonce o masařovi Tomashovi, či dobytkovi Hampejzovi psal konkurenční MRK. Je vidět, že internet má neskutečnou sílu a je spousta lidí, kteří věří i neuvěřitelné. Tož teď se chlapi pochlapte! :-D

Středa 9. července 2008 v 18:24® thymallus
thymallus

Tomash: neskutecna rybacka? doufam, ze z tohohle vyrostes, chlape! Pole mne je to spis neskutecna cunarna. Priste ty pstruhy prerizni rovnou v pulce a vem jeste nejaky pro sousedku, co kdyby je nedejboze chytl nekdo jinej, ze jo? …Tento příspěvek sem 9.7.2008 v 18:42 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Středa 9. července 2008 v 17:55® HaD
HaD

pro milovníky rybích pokrmů jsem dal první tři orig. recpty od Zdendy do encyklopedie :-) www.chytej.cz

Středa 9. července 2008 v 16:33® Robur
Robur

Kujva, ted jsi mě nasjal, akorát jsem zmáčkl enter na odeslání a milisekundu předtím blikl tvůj blábol o brejličkách, teď se nezávisle podívej, jak jsem na tebe hodnej, a ty se takhle vybarvíš.:-) Fuj, hanba, piju Jegrmajstra, to jen abys věděl, jak to napravit.pivo

Středa 9. července 2008 v 16:31® Robur
Robur

Cepe, správně, když jsem na Chytej začínal, tak právě tvoje fotky od grilu jsem nejvíc obdivoval:-)

Středa 9. července 2008 v 16:30® CeP
CeP

Robur> ty prosrany brejle mas jako trest za zavist, neb je to vlastnost veskrze oskliva. HDU si toho vsimlo procez jsme trochu carovali.. velky perlin nas vyslysela tak testihla mocna kletba trvajici 666 dnu. no mas se na co tesit… :-D :-D

Středa 9. července 2008 v 16:26® CeP
CeP

sdilim velmi podobny nazor s Alovem a s pupakem a je mne moooc smutno z ty hysterie kera se tu strhne malem po kazdy i jen naznakem zmaseny rybe. meli byste se panove stydet! a to rovnou obe strany!! Tomash za opravdu nehezkou fotku.. a ti ostatni vedi za co…

Středa 9. července 2008 v 15:38® pupak

Robur – ja ANO !!! Ryby mam rad a rad si na nich pochutnam. Proto nic nerikam, jen mi pripada nevkusne fotit rybu v trave s urizlou hlavou a nasledne se s ni chlubit na webu a dalsi rozpor spatruji, ze lide propagujici krec a rybiz jsou jako autori teto fotografie se svymi slovy o pousteni ryb docela v prdeli.

Středa 9. července 2008 ve 14:51® Robur
Robur

Alov, je to tak, vypadá to, že už si nikdo nebere rybu na jídlo.

Středa 9. července 2008 ve 14:45® Alov
Alov

Nemuzu si pomoct, ale cítím tu ze strany kritiku jisty fanatismus :-D =-|

Středa 9. července 2008 ve 14:38® Robur
Robur

fotka je hnusná, taky mohl ryby nechat zapózovat po jejich zdolání /určitě by se rády před smrtí nadýchaly čerstvého vzduchu a umíralo by se jim lépe, když by věděly, že budou mít na Chytej hezčí fotku/a v tichosti je zabít a napsat, že je pustil a být geroj a smát se tomu, jak ho všichni poplácají po ramenou a přitom bude mít plné břicho. Holt, život je takový. Taky si mohl vzít jen 1 rybu a udělat vývar pro všechny 3 nebo 4 rybáře, že jo? Právo na to má, mají.. Aranžérsky je to humus, já nefotím skoro vůbec takže moje zápisy z lovu taky nejsou nej. S preparací ryb taky nesouhlasím. Stejně tak se může polemizovat o tom, že pro revír je lepší 50ka potočák mrtvý než jako živý predátor. Ale co je nejhorší, Tomasch chytá víc a větší ryby než já, a toto vadí nejvíc mně:-) A jen tak na okraj, dnes jsem zachraňoval 20 potočáčka tak, že jsem utopil za 2000Kč dioptr. brýle. Měl jsem ho zabít. Život je barevný.

Středa 9. července 2008 ve 14:27® iceman
iceman

Tomash> to se to budeš na těch PO učit? Protože zas takové trofeje to nejsou.

Středa 9. července 2008 ve 13:54® Zakin
Zakin

Na takovýhle fotky tady čekají zástupy lidí, aby se do někoho mohli pustit. Je fakt, že fotka se mi taky nelíbí, ale nikoho neodsuzuju. Podle Tomashovo ostatních fotek bych netvrdil, že je masař a hned na něj nesesílal hromy blesky a všechny svinstva světa. Podle mě někteří dělají s rybama horší věci, akorát to nefotí. Kdyby dal Tomash fotku už vypreparovaných ryb asi by to bylo lepší, než čerstvý mrtvolky.

Středa 9. července 2008 ve 13:45® Tomash
Tomash

jepice.cz> Hošíku, nauč se číst, vypadá to, že jsi dřív psal, než myslel, go back to mrk´s pure fly fishers ! :-))

Středa 9. července 2008 ve 13:43® Tomash
Tomash

A jsem borec, masař a killnul jsem rybu JEN kvůli preparaci, jděte se bodnout trubky!

Středa 9. července 2008 ve 13:42® Tomash
Tomash

A ještě jako bonus básním, no nejsem já jahodovej? :-P

Středa 9. července 2008 ve 13:42® Tomash
Tomash

Kua hoši gutntág :-D Před rokem by mi to asi ještě zvedlo tlak, takhle se fakt musím smát. :-))

Středa 9. července 2008 ve 13:02® foks01
foks01

Tomash-pěkný výprask od všech,se nedivim a já tě měl za fajn kluka co má rád rybařinu :-(( …jen at si pomášmákne na labákách..já bych to do huby nedal,byl sem nedávno vláčet na Labi a v botech sem brodil abych nešláp na nějaké svinstvo kterého je tam opravdu dost a řeknu vám ten smrad jak ty boty usichaly …hnus

Středa 9. července 2008 v 11:21® jepice.cz
jepice.cz

Tomash- zase jsi se moc nevyprsil. Jednoho potočáka bych i pochopil, ale hned zmasit tři, udělat takovou lůzrovskou fotku s potočákama vejpůl jen kvůli preparaci (jako by nestačila fotka), tak to běž do pr*ele. Jako by nestačil v září zmasenej úhoř…

Středa 9. července 2008 v 11:13® Georgino
Georgino

Afro Hair Under Trees Lover: Vůbec ses nezměnil. Furt stejnej voc*s. =-|

Středa 9. července 2008 v 8:37® Kazan

Tomash> Jsou tam i větší, přes 60cm.

Středa 9. července 2008 v 8:22® Klon
Klon

Co dodat8-( . Já nikdy nepochopím lidi co žerou ryby (protože je nejím )Ale už vůbec nechápu to,že někdo zabije rybu kvůli preparaci a proč??? Jen proto aby se pak mohl vytahovat koukej to jsem chytil a bude se mu na to doma prášit.Pojebat pěknou rybu jen kvůli tomu aby visela na kuse prkně na zdi:-(( :-((

Středa 9. července 2008 v 7:54® Fugas

Tomash: Ja si celou dobu myslel, že to byl jen vtip nebo „letní kachna“. Pokud je to pravda, tak je to fakt prasečina. Stačilo je vyfotit než si je zprasil. To jestli si človek rybu ponechá nebo jí pustí je jen na něm, ale chlubit se fotkou rozpůlenejch potočáků…=-|

Středa 9. července 2008 v 1:53® Tomash
Tomash

HaD> Právě, že ještě ne, ale tak za měsíc a půl, dodám…

Jinak se chci zeptat, jak to děláte, když si chcete nechat rybu? To ji sežerete syrovou a živou? Nebo ji klepnete, píchnete nožem, oškrábete šupiny, či stáhnete a pak tepelně upravíte a následně teprve konzumujete?

Tyto trochu zbytečné otázky nesměřuji na HaDa, ale na všechny se smutnými smajlíky. Kua, tak lepší fotku nemám, uznal jsem, že estetika si zakrývala obě oči, ale kdybych napsal, že se chytlo 5 pstruhů na Labi v Ústí a bez fota, tak by mi neuvěřil, ani největší optimista na světě… :-)

Středa 9. července 2008 v 1:01® cormoran
cormoran

Tomash> Mno jestli jsi měl v úmyslu to tu trochu rozproudit, tak se Ti to povedlo…:-/

Úterý 8. července 2008 ve 22:55® VODA
VODA

lucioperce69> 60 a tou cepici to asi bude jak pokracujete s autem prehrada

Úterý 8. července 2008 ve 21:45® EDYS
EDYS

Salmo> No nic moc..:-d okolo 15cm??nemeril jsem je..:-D

Úterý 8. července 2008 ve 21:38® Piranha
Piranha

Tome jen tak dal ser na ne, tenhle povl rybí si nezaslouzi uctu.Pozira nam sumečky a karasy.Nastavim si to jako pozadi plochy :-D :D:D

Úterý 8. července 2008 ve 21:14® HaD
HaD

Tomash> máš nějakou fotku preparovanýho pstruha?