Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 22. června 2008 ve 20:13® Alov
Alov

regule> V některých věcech máš pravdu. Já osobně se živím na stavbě, ale můžu ti říct, že i mezi projektantama si někdy připadám jak v pomocné škole. Tady bych to neřešil. Hlavní je vypovídací hodnota příspěvku. Vo tom žádná :-)

Neděle 22. června 2008 v 19:24® regulus
regulus

HaD> asi bohužel nejen na netu, slovní zásoba hanba blit, knížku to nepřečte jak je rok dlouhej, vím o čem mluvím mám to doma. Navíc ještě někteří češtinu zapomenou za měsíc co vypadnou ze školy, protože on to už v životě nebude potřebovat páč dělá ve fabrice nebo na stavbě a číst a psát vlastně nepotřebuje. Ach jo. :-(

Neděle 22. června 2008 v 19:17® HaD
HaD

regulus> takovej je zivot na netu :-((

Neděle 22. června 2008 v 19:16® regulus
regulus

Už mlčím, :-( ale chce si mi z toho brečet, kurnik aspoň nějaký vyjmenovaný slovo si musí snad každej zapamatovat, to že někdo napíše ve třech slovech po sobě I a Y přesně obráceně, to mě fakt hlava nebere. :-O

Neděle 22. června 2008 v 18:49® HaD
HaD

regulus> myslím si to samé co pif. Nemyslím si, že bych měl zastávat tuhle úlohu a trestat někoho za pravopis. I já se někdy uklepnu a to bych asi neměl vůbec.

Neděle 22. června 2008 v 18:45® pif
pif

regule ,nezačínej blbnout…holt někdo má na psaní buňky a někdo chodil za školu…nebo vůbec..kašli na češtinu,vždyť o nic nejde,je to každýho věc a jakej si uděláš názor,to je taky čistě tvoje věc.zrovna ten,koho zmiňuješ,asi za děcko považovat nejde a jak se zdá,nepotřebuje češtinu k životu…a třeba je to fajn rybář a člověk..hlavně žádný škatulky a bony,nikam by to nevedlo…leda do prdele…:-D

Neděle 22. června 2008 v 17:06® regulus
regulus

Vím že s tím su otravnej, ale zase se na některý příspěvky nedá koukat, doporučuju důkladně prostudovat tento web www.pravidla.cz . Dneska suverénně vede MAYOR, to je naprostej děs, pokud má jeho nick něco společnýho s jeho povoláním, tak pochybuju že je příslušníkem ČA, vypadá to spíš na Armádu spásy.:-))

HaD – malej námět, nemyslím samo kdejakou prkotinu, každej se někdy uklepne, ale což takhle nějaký trestný fishbony za např. tři do očí bijící hrubky v příspěvku??? 9-)

Neděle 22. června 2008 v 16:06® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

drebin69: Rovnejch padesát, jasně, ten navíják má cca 30cm a Ty 2,5m (podle rukou) :-P

roney: Pěkná práce :-)

Neděle 22. června 2008 ve 13:09® Vlaštovka
Vlaštovka

cormoran> tak to je hezký… my sme tam byli na kapříky ale nic moc… pouze do 40cm jinak hovnochyti…jeden možná pěknej mi to tam vzal do větví :-D

Neděle 22. června 2008 ve 12:39® LojzaRybka
LojzaRybka

roney>gratulace a nestěžuj si na fotky s telefonu,jsou­ pěkný

Neděle 22. června 2008 v 11:59® cormoran
cormoran

Vlaštovka> Ty woe, já si to myslel žes to byl Ty…:-D Jinak kolega jednoho 110 cm, poprvé na sumcích a hned bodoval, je to rodilej kaprař, ale sumci mu jdou asi taky.:-D

Neděle 22. června 2008 v 11:48® Vlaštovka
Vlaštovka

Cormoran- tak co sumíci?? snad ste něco chytli když už ste mě vyšpačkovali z vlastního fleku :-D

Neděle 22. června 2008 v 11:26® HaD
HaD

Hlasujte v nové anketě! www.chytej.cz

Neděle 22. června 2008 v 11:25® HaD
HaD

roney> :-)

Neděle 22. června 2008 v 11:10® roney

HaD:díky,dlouho jsem si tak krásně nezachytal.

Neděle 22. června 2008 v 11:03® inspo

roney> pěkné úlovky, gratuluji.Tento příspěvek sem 22.6.2008 v 11:30 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor HaD

Neděle 22. června 2008 v 10:49® HaD
HaD

roney: gratuluju, to je krásný ráno, ne? :-)

Neděle 22. června 2008 v 10:48® HaD
HaD

rgb23> tak to někdy chodí…

Neděle 22. června 2008 v 9:46® Prichy
Prichy

rgb23: trening, pokora, vira ve vlastni nartrahu, zkusenosti:-|

Neděle 22. června 2008 ve 2:17® rgb23
rgb23

Těžká nechápačka, večer jsem byl na Hartě zavláčet, ani ťuk, spousta urvaných twistrů, vzdávám to a nahazuju rybku na malou káču, snad jí tak rychle neurvu a dravčík se splete… Příjde vedle mě postarší vláčkař, nahodí div že se mi nezaplete do splávku, párkrát otočí kličkou, záběr…vytáhne štičku kolem 40ti. Vrací vodě. Vymění bílého twistra za žlutého, nahodí a jéje, candát, opět kolem 40ti. Znervozním, tahám kaču z vody a vracím se k vláčení. Snad do 2 minut tahá další rybu na zeleného twistra, podle ohlého prutu asi větší. Po necelé minutě má v podběráku nádherného candáta, 70 cm rovných. Adrenalin stoupá, prohrabávám krabice s gumama, hledám podobné vzory a hážu jak o život. Nic. Mistr X zatím párkrát nahodí a opět tahá. Tentokráte je to canďa 82 cm. Prohlásí, že to jsou jeho první 2 candáti za posledních 5 let, hodí je do batohu a ani né po 20 minutách rybolovu spokojeně odchází. Tohle mi hlava fakt nebere… haluz? profík? náhoda?

Neděle 22. června 2008 ve 2:12® cormoran
cormoran

Komenik: Potočák fakt parádní, škoda, že jsem ho nechytil já…:-D Lucio: Kdy razíme k Radkovi??:-D

Neděle 22. června 2008 ve 2:10® cormoran
cormoran

OndruchM> Jenom mi to trošku srazilo náladu, když se nad tím tak zamyslím, dneska už tam asi neplave.:-((

Sobota 21. června 2008 ve 22:53® OndruchM
OndruchM

kety.vydra> to už se tu řešilo o stránku níž a cormoran sám uznal že to je jedna a táž štika, jen chycená dvakrát – prostě klikař

Sobota 21. června 2008 ve 22:05® kety.vydra
kety.vydra

cormoran: nezlob se na mě,já si nemůžu pomoct,ale myslím,že štika na tvých dvou fotkách je jedna a ta samá…nevěřím,že by byly dvě naprosto stejné štiky(v jedné vodě)to by byla extrémní náhoda.Ale jinak fotky pěkné…

Sobota 21. června 2008 ve 20:39® HaD
HaD

georgino: pěkný ryby i fotky :-)

Sobota 21. června 2008 v 16:54® VODA
VODA

komenik> gratuluji opravdu pekny kousci doufam zemi da tvoje vydra ochutnat ale moje chvilky snad teprve prijdou cusTento příspěvek sem 21.6.2008 ve 23:35 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Sobota 21. června 2008 v 16:51® VODA
VODA

lucioperce69> TySI NEDAS POKOJ VID JA MYSLIM ZE TOHLE MISTO ZNAM ALE ASI SE PLETU doufam cusTento příspěvek sem 21.6.2008 ve 23:35 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Sobota 21. června 2008 ve 14:51® inspo

sethy> a můžeš prozradit o jaký revír přesně jde?

Sobota 21. června 2008 ve 12:26® VODA
VODA

cormoran> ten kdyby mnel ty pruty zlaty tak chytne H…O jsi proste MANYTU

Sobota 21. června 2008 ve 12:06® sethy
sethy

inspo> takovych tloustu tu je asi jak na jinych revirech tlostu kolem 25cm…trofejni by tu byl tak 60…