Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 3. června 2008 v 17:17® EDYS
EDYS

cormaxx> To je smutné no..8-( ..kdo to zavinil tak zaplatí pár tisíc a dobre no..ale že tam je práce co ani nejde zaplatit a trvala třeba 15 let už nikoho nezajímá..

Úterý 3. června 2008 v 16:19® cormaxx
cormaxx

skwor: tn.nova.cz :-(

Úterý 3. června 2008 v 16:11® HaD
HaD

EDYS> pracuji na tom :-)

Úterý 3. června 2008 v 16:11® HaD
HaD

osprey> docela dobře jsi boye vystihl. Vše by se dalo ještě skousnout, ale vandrovat tak uboze do ženský může fakt jen úplnej kretén. Sorry za ten výraz, ale jinej přiléhavěhší mě nenapadl. :-((

Úterý 3. června 2008 v 16:07® EDYS
EDYS

Fishbony??proběhla nějaká změna?:-)

Úterý 3. června 2008 v 15:27® osprey
osprey

Sander: Já jich mám 11 a 3/4. (plus minus tak 7) Dneska bych to neviděl, všechno je mokrý a já mám práce nad hlavu, zítra se ti ozvu.

Úterý 3. června 2008 v 15:25® Sander
Sander

osprey > musím teď pryč, takže pokud máš zájem, budu na drátě, nebo ještě lépe – pokud máš možnost jít na ICQ, jsem tam každý všední den od 6:00 do 14:00. Je to grátis… Číslo mám myslím v kartě. Ahoj.

Úterý 3. června 2008 v 15:22® Sander
Sander

osprey > jedem, stačí říct. Na žížaly se chystám také, momentálně jich dám dohromady asi jen patnáct a půl.

Úterý 3. června 2008 v 15:19® osprey
osprey

Sander: Mám – zelený jako brčál a tvrdý jak žalud do Rumcajzovo pistole. Bohužel, dokonce ani u našich, kde jsem byl o víkendu a kde všechno roste se 14-denním předstihem, jsem neviděl, že by nějaké začaly chytat barvu. Navíc, když vidím, jak tam leje, tak spíš půjdu večer sebrat pár žížal.

A vůbec – na hady by se ti nechtělo?

Úterý 3. června 2008 v 15:13® Sander
Sander

osprey > Míro nemáš k dispozici třešně? Loni to jistili obchody, letos nejsou. Dodal bych povoz a mohli bychom pocuchat ty fišky s červenýma ploutvema.

Úterý 3. června 2008 ve 14:57® osprey
osprey

kazan: Ono po těch povodních je v řece totální hlad – dno naruby, sediment pryč, řasy orvané, potěr vzala voda nebo ho našlapala do úplavů… Po opravdu velké vodě je to vždycky masakr, otázka je, zda v té chvíli nevykopat všechny lidi od vody a nenechat řeku trochu srovnat. Bohužel to nejde a tak jsem si i já po povodních nejednou pěkně zachytal. Ale snažím se pak o trofejní rybu a nenacpávám si mrazák. Mimoto, jak je na řece obecně málo planktonu, stoupou si údajně tolstojové někdy pod jez a lapou cáry řas. Viděl jsem něco podobného, ale nejsem si jist, sám jsem ho tak ještě nechytil.

Úterý 3. června 2008 ve 14:53® Piranha
Piranha

Kazan> na labi sou ryby vubec divny cejny na gumy a kapra na rotacku malyho taky za tlamu proste divny.

Úterý 3. června 2008 ve 13:02® Kazan

osprey> patrně na těch povodních něco bude, na Labi se mi zadařil tolstolobik 60+ na upraveného gumového písečného červa který měl původně sloužit k lovu ,,trumenů,,. Bylo to taky při dost vysoké vodě a regulerně za hubu.

Úterý 3. června 2008 ve 12:57® osprey
osprey

Poznámka k tolstolobikům. Poté co vypláchla jarní povodeň Nové Mlýny, motalo se po Dyji dost velkých tolstojů, kteří trpěli hladem a byli ochotni sežrat i velmi atypické objekty. To ale nijak nesnižuje regulovo umění, protože dostat takové rybě do huby jerka stejně není jen tak. Navíc chytal s Prutosem, který taky není žádný ořezávátko a sám tam tolstoje nezapřáh.

Úterý 3. června 2008 ve 12:52® osprey
osprey

havel: Díky, snad si to ani nezasloužím. Já bych profi fotky jednou fakt rád dělal a prostě se snažím. Fotku, které bych sám dal 10 z 10 doma nemám, ale jednou ji udělám a nebude sama.

Onomu jistému bohužel chybí do profesionality to hlavní – pokora a zdravý úsudek. Jenže tady šlo o to naštvat co nejvíc lidí. Mě ty jeho řeči nevadí, čím si to u mě pohnojil je jeho komunikace s Vydrain. Tím se shodil jako člověk, jako chlap, jako cokoli, čím by tak rád byl.

Úterý 3. června 2008 v 11:28® Vydrain
Vydrain

Vagi klííííd :-) Chlapi vůbec to neřešte. Odborník na focení a fotky nepoznal, že fotka v mém profilu je fotomontáž, takže není o čem …

Úterý 3. června 2008 v 10:10® HaD
HaD

havel> asi tak :-)

Úterý 3. června 2008 v 10:00® havel
havel

Trout-boy> jen k ty fotce. Takze barvy – nevim odkdy jsou listy stromu d modra(takze spatne); svetlo – prepaleny mista X tmavy mista…(takze spatne); o ostrosti se ani mluvit neda; chybi kontrast…; kompozice – no.. spis jen takovej vycvak.. u me by to bylo tak za 2 body z 10.. a bud tak hodnej a neopirej se do ospreye – ten toho o foceni vi vic nez si ty vubec dokazes predstavit.

Ja normalne fotky nekritizuju, ale kdyz se ji snazis vynest do nebes…

PS: skoda, ze si to neprectes:-P

Úterý 3. června 2008 v 9:13® skwor
skwor

Kazan> Díky. Rád bych si je už zase potahal na vláčáku, už mi to začíná chybět.

Úterý 3. června 2008 v 9:01® Kazan

skwor> gratuluji ti k fišce, tak jsi si povodil konečně zas jednu lepší.

Úterý 3. června 2008 v 8:16® dam
dam

Sander> jj, ale je to taky výchovou, v mojí bývalé MO dělájí vedoucí kroužků ti největší masáci, takže je to ten nejlepší příklad pro začínající8-(

Úterý 3. června 2008 ve 3:30® cormaxx
cormaxx

Je to tu nějaký mrtvý :-D

Úterý 3. června 2008 v 0:51® vagi
vagi

Trout-boy> TAK HELE, TY KLAUNE! KDYBY SES TU NÁHODOU OBJEVIL POD JINÝM JMÉNEM, S TOU VYDROU JSI TO TĚŽCE PŘESRAL! AŤ SI VELKEJ NEBO MALEJ, CHYTREJ NEBO BLBEJ, TLUSTEJ NEBO HUBENEJ, MODREJ NEBO ČERVENEJ, ZKRÁTKA KDOKOLI, PRO MĚ JSI NAPROSTÁ LIDSKÁ NULA, KDYŽ JSI SCHOPEN TOTO NAPSAT ŽENSKÝ. MOHL BYS MÍT VELKÝ PROBLÉM! Vůbec jsem nechtěl reagovat, ostatní snad prominou, ale toto už bylo opravdu příliš. To už není dokazování si něčeho mezi ješitnými chlapy.

Úterý 3. června 2008 v 0:48® cormoran
cormoran

regulus> Tak to čumim jako vůl…:-O
V loni jsem jich taky pár povodil při noční vláčce, ale byli evidentně podseklí…Tento příspěvek byl 21.2.2009 v 16:40 editován administrátorem re­voke

Pondělí 2. června 2008 ve 23:38® regulus
regulus

cormoran> jo, předloni takhle dva, jeden 90 a druhej 94 cm, při sumčí vláčce. Jerk jede těsně pod hladinou, asi to nasáli při filtrování planktonu, jinak si to nedovedu vysvětlit, nicméně oba byli regurélně za hubu a zevnitř, žádnej náhodnej podsek.

Pondělí 2. června 2008 ve 23:11® pokypetr
pokypetr

Trout-boy> jestli tomu ty rikas profesionalni fotky tak ja jsem invalida:-O

Pondělí 2. června 2008 ve 22:07® Sander
Sander

dam > byl jsem také takový. Chce to čas, dříve nebo později sám člověk pozná, že dělá něco špatně. Holt v partě jedenáctiletých kluků hláška typu „Měl čtyřicet, pustil jsem ho…“ neobstojí :-)

Pondělí 2. června 2008 ve 22:02® Vydrain
Vydrain

Piranha> uplně v klidu, T-B dostal vyjímku 9-)

Pondělí 2. června 2008 ve 21:56® dam
dam

Sander> moje řeč, je to jenom lidská chamtivost a nenažranost…trochu mě ale překvapil v zimě malý kluk, který se žížalkou docela slavil úspěch, ale každá ryba ihned dostala za uši, snažil jsem se mu to vysvětlit, ale koukal na mě jako bych mu bral hračku…některé mrňouse k určité ochraně vedou a někteří májí příkaz od rodičů, většinou rybářů a nebo se chtějí jen pochlubit a nechápou zatím smysl svého počínání

Pondělí 2. června 2008 ve 21:44® Sander
Sander

dam > též nevím, ale slepice s tím prý nemají problém. Běžně potkávám lidi, co chodí cíleně na tlouště za tím účelem, aby si naplnili igelitku. Opravdu otřesný, většinou to jsou lidi, do kterých bych to nikdy neřekl. A ani nejsem fanda toho, že na to doplácejí i pstruhovky. Tam, kde to není pro potočáka perspektivní si raději zachytám tlouště, než být bez záběru :-((