Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 2. června 2008 ve 21:41® dam
dam

Sander> nechám je v klidu, ryb nějak ubylo, je zde nějak mnoho rybožravců, nechápu co se dá na tlouštích vůbec pozřít=-|

Pondělí 2. června 2008 ve 21:24® Sander
Sander

dam > toho hladovění lze snadno využít ;-) Nechal bych je ale vklidu, dokud nesplní svůj každoroční reprodukční úděl.

Pondělí 2. června 2008 ve 21:18® dam
dam

Sander> zase to moc nepřeháněj, tak úžasný to zase není Opravdu mě dnes hodně překvapilo, jak tloušti moc nechtěli. Byl jsem nad hranici s MP a ty potvůrky ještě jezdí spolu a není to úplně dotřené. S nimi jezdí i okouni a štíhlata, před 14 dny při těch lijácích to pěkně zvedlo vodu a asi i dost ochladilo, takže dali zpátečku a tepreve to dohání. Velká voda úplně vyčistila dno a zmizela veškerá řasa, což pro břicha tloušťů není moc dobré, chvilku budou hladovět, chudinky:-93;

Pondělí 2. června 2008 ve 21:13® CeP
CeP

Hony> nerad bych se te dotkl, ale k cemu jsou ty mapy dobre?

Pondělí 2. června 2008 ve 21:04® Hony

Pánové, nevíte kde se dají sehnat rybářské mapy :Západní a Východní Čechy?

Pondělí 2. června 2008 ve 20:41® Sander
Sander

dam > po normálním pokecu rybářů se mi tu nějakou dobu stýskalo.
S poslední Tvou větou hrubě nesouhlasím. Co jsi dokázal okolo ryb obecně je úžasné! Máš u mne doživotní metál…

Pondělí 2. června 2008 ve 20:15® dam
dam

Sander> tak snad konečně normální diskuze bez emocí:-) taky jsem byl a docela jsem byl zklamán, dalo to hodě práce, pořád se ty potvory ještě nedotřely, ale dvá tlouštíci byli docela slušní, ale na tebe ještě nemám9-) pivo

Pondělí 2. června 2008 ve 20:15® jirka88

lidi po 2 letech si jdu ve ctvrtek koupit povolenku uz se to neda vydrzet :-) 9-) 9-) 9-)

Pondělí 2. června 2008 v 19:46® kubas
kubas

HaD> bylo na čase:-))

Pondělí 2. června 2008 v 19:40® skwor
skwor

Sander> Díky. Nebyl čas ho pořádně změřit, natož vyfotit :-D Ale tomuhle fleku věřím, určitě tam nebyl jediný, tak počkej na příštího ;-)

Pondělí 2. června 2008 v 19:37® Sander
Sander

skwor > tak to gratuluji, jen mi k tomu ale chybí fotečka :-1

Pondělí 2. června 2008 v 19:20® skwor
skwor

Sander: Hlásím další páďo. Nějakých 51–52cm, byl jsem zabrozený v prostředku řeky a měřilo se blbě ;-) Na mušku jeden 35+

Pondělí 2. června 2008 v 18:29® jirka88

Piranha> :-> :-> :-> presne tak 9-) 9-) 9-)

Pondělí 2. června 2008 v 18:28® Piranha
Piranha

Ten by byl bit jeeeeeeeeeee ten by dostal nasekano klidne bych si vzal i podminku za nej.ale nelitoval bych.Nic jinyho ho totiz nezmeni jen poradnej vejsek a verejna potupa.

Uf uz je mi lip :-D

Pondělí 2. června 2008 v 18:25® Piranha
Piranha

tomchamik> jj vetsiho kretena na svete sem nevidel.Ted si predstav ze by si tohle zabrodilo kus od tebe voleee, bych se neudrzel ja jsem pomerne vznetlivej ale jinak klidnej ale tenhke rakos me nas..al jako nikdo tady.Este ze chcipam v posteli a sem pod praska, nesmim se vzrusovat :-D :D:D:D:D

Pondělí 2. června 2008 v 18:23® Piranha
Piranha

Vydrain> kocko HaD ma urcite rybicek dost a mozna pro kazdyho aspon 5, tak by dostal etě :-D :->

Pondělí 2. června 2008 v 18:23® tomchamik
tomchamik

Piranha> ku.wa,to bylo od plic.:-D

Pondělí 2. června 2008 v 18:18® Piranha
Piranha

Trout-boy> ses ten nejvetsi krypl kteryho sem tady nekdy spatril jen nadavas a urazis,HaDe sorry ale je to krypl vsech kryplu a mit ho po ruce udelal bych mu pearsing trojhakem na sumejse jako si mel ty od mouchy :-D nebo radeji kudlu do zeber.Zaplat panbuh ze je v prdeli uz se mi to tu opravdu nelibilo tak a ted všecííííííí podme virtualne konecne vláčet :-D

Pondělí 2. června 2008 v 16:43® Kuba V.

neskutečný to člověk… :-D konečně dostal od HaDa úlovek který si zasloužil… Taky by jsem vyrazil na ryby, ale mám ještě pár povinností tak mi pak zbývá jen se podívat na DvDčko chytáme přívlačí a kouknout na připravené nástrahy:-D Zítra snad vyjedu brzy ráno zamušit…

Pondělí 2. června 2008 v 16:26® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Zauwi> Jakou si dáš?:-D

Pondělí 2. června 2008 v 16:13® Zauwi
Zauwi

to Vydrain: na tom něco je, za půl hodinky mám padla:) a valim na zmrzlinu a pak na ryby:)

Pondělí 2. června 2008 v 16:00® Vydrain
Vydrain

zlomiljsemprut> no jasně, jel se z toho utopit … :-D

Pondělí 2. června 2008 v 15:44® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

HaD> Bravo, tvůj čin musí bý odměněn:-D :-D :-D

Pondělí 2. června 2008 v 15:40® Robur
Robur

nějak mám borde v Nkách a zobrazování přečteného, je to po tom, co jsem mazal kukís:-) , co mám dělat?

Pondělí 2. června 2008 v 15:36® cormoran
cormoran

regulus> Toho jsi dostal ty?? Myslím toho tolstolobika…

Pondělí 2. června 2008 v 15:31® Vydrain
Vydrain

Zauwi> v tomtok počasí budu optimistická, až budu z práce doma zalezlá a schovaná před tím vedrem :-/

Pondělí 2. června 2008 v 15:31® jirka88

sice nevim o co tady go ..... ale asi se nemate moc radi … :-D :-D :-D :-D

Pondělí 2. června 2008 v 15:28® Zauwi
Zauwi

to Vydrain: trocha optimismu nezaškodí.)

Pondělí 2. června 2008 v 15:23® Vydrain
Vydrain

Bojim, že synek bohatých rodičů bude mít více compů a bude tu za chvíli zpět …:-/

Pondělí 2. června 2008 v 15:17® Petas
Petas

HaD> Skvělá práce!!!!!!!!pivo