Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 2. června 2008 v 15:02® HaD
HaD

Trout-boy> papa :-) vítej ve věčných lovištích!

Pondělí 2. června 2008 ve 14:53® jirka88

Zauwi> :-) :-)

Pondělí 2. června 2008 ve 14:47® Zauwi
Zauwi

asi páčí parmy:-)

Pondělí 2. června 2008 ve 14:47® tomchamik
tomchamik

Vydrain> zřejmě na ryby,třeba jednu přinese a někomu ji dá:-93;

Pondělí 2. června 2008 ve 14:44® Vydrain
Vydrain

Nevíte, kama zmizla hadice?

Pondělí 2. června 2008 ve 14:38® jirka88

Trout-boy> krasna fotka :-) 9-) 9-)

Pondělí 2. června 2008 ve 14:24® tomchamik
tomchamik

asi by to chtělo rybičku:-(( Komu není rady......

Pondělí 2. června 2008 ve 14:23® Zauwi
Zauwi
:-O
Pondělí 2. června 2008 ve 14:21® Trout-boy
Trout-boy

Vydrain> ps: a ty se chtěj radši zbavit těch filcek, co máš pod kalhotkama ty chytrá. A víme, proč nemáš v profilu ani fotku)))) Vidíš, na hrubý pytel hrubá záplata. Nemělas do pstroužíka jebati, neměl bych proč tě nasrati))))

Pondělí 2. června 2008 ve 14:18® Trout-boy
Trout-boy

Petas> A ty si běž číst mateřídoušku a drž tež už ten svuj ubreceny pysk, bo se mi chce z tebe fakt už smát)))) Už vidim, jak mi to říkáš do očí, že bych od tebe schytal ty kadí pírko. Bych do tebe jen fouknul a ležel bys.

Pondělí 2. června 2008 ve 14:16® Trout-boy
Trout-boy

Vydrain> Aspoň si dej na profil svou fotku, ať vidíme jak vypadáš! Třeba si pěkná baba))

Pondělí 2. června 2008 ve 14:14® Trout-boy
Trout-boy

Piranha> Nech si ty výchovný kecy, ikdyž to myslíš dobře)) Já nejsem sráč, abych hned když nějakej nýmand otevře na mě pysk hned sklopil ocas jak mi radis. A do trenek jsem si urcite nenasral, nemej strach. Dík za péči

Pondělí 2. června 2008 ve 14:12® Trout-boy
Trout-boy

osprey> ty voe.. víš jak se ten pstruh furt mexil???))) Asi citil, že ho za nedodlouho čeká ostří mého nožíku)) A jinak, za tím potokem si stojim, až na tu ostrost to má všechno o čem tady mluvíš, všechny aspekty, který mi jsou známy už od pěti let, nevím, kdy si začal ty, ale jestli nepoznáš kvalitní fotku, škoda slov. Nebo máš prostě jiný náhled na fotky, mě se zas nelíbí, co se líbí tobě. A jestli tadle fotka nemá dokonalé světlo a kompozici + barvy, tak jsem prezident USA. Jeste jednou prikladam, mozna si mel predtim hodne vypito ))

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18486.jpg
Pondělí 2. června 2008 ve 14:07® Trout-boy
Trout-boy

Tomash> Ty vole, nechceš to pro příště trochu zkrátit???? Vim, ze mi chces furt dokázat, ze jako nejseš ptačí mozeček a ze umis psát, ale tydle sahodlouhe clanky co mi tu sepisujes jsou tak dlouhe ze je nikdy nevydrzim cist do konce.dik

Pondělí 2. června 2008 ve 13:07® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Piranha> Ten člověk se nezmění i kdyby si nick změnil stokrát!!!:-/

Pondělí 2. června 2008 ve 13:03® Vydrain
Vydrain

cercer1> hele, ty ses zas probudil? to má tak někdo život :-) monaster- já jen, že tady sám nejsi :-))

Pondělí 2. června 2008 ve 12:51® monaster
monaster

Vydrain : no náhodou já s Piranhou souhlasím :-) a poslední slovo mám doma vždycky. žiju totiž sám :-) :-D

Pondělí 2. června 2008 ve 12:35® cercer
cercer

Vydrain: tohle že je bóží???!!!!:-O :-D :-D

Pondělí 2. června 2008 ve 12:10® barn
barn

to tak vždycky bývá:-> nebo se o to pokoušíme:-))

Pondělí 2. června 2008 ve 12:07® Vydrain
Vydrain

Chlapi vy jste horší jak ženská, že musíte mít poslední slovo …:->

Pondělí 2. června 2008 v 10:40® Piranha
Piranha

Trout-boy> vidis to hochu jak sis nas… do trenek?Kdyby si hned sklopil vohon a bavil se slusne tak by se ti to nestalo.Ano po vlozeni fotky ti lidi vycitaly a byly na tebe hnusny, ale ty si mel bejt sticha a uvedomit si ze kdyz ti tolik lidi napise stjnou vetu tak asi maji pravdu.Jestli ti muzu poradit prihlas se sem uz pod jinym jmenem a na Trout-Boy zaponen.Ale bav se tak jak je tu zvykem.Nedavej sem fotky mrtvych ryb na panvi a prosim te nedelej ze sebe svetoznameho znalce v oboru a tak proste rikej JA to delam tak a ta a hotovo.

Pondělí 2. června 2008 v 9:21® Petas
Petas

Trout-boy> Nazdar pstruží chlapče, už jsem na Tvé příspěvky neměl vůbec v plánu reagovat, ovšem několikráte jsi mě tu jmenoval, tak ti tedy ještě raz napíšu. Věř tomu, že by jsi na ryby se mnou jít nechtěl. Nemám rád sebelibé tipy lidí a při špatné náladě jsem dost vznětlivý a výbušný. Asi by jsi si moc ryby nezachytal, ale neboj schytal by jsi dost. :-D Neber toto jako výhrůžku.
A věř tomu, že by jsme kamarádi nikdy nebyli. Už jen kvůli rybám, já beru ryby jako soupeře a nikoliv potravu. Když chci jíst rybu, jdu do Tesca, tam mají mořských dobrot dost, ovšem jsem zastáncem názoru, že mořská ryba nemá být víc než pár hodin ze svého živlu, takže si na ně radši párkrát do roka zajedu na jih. Strašně mě pobavilo Tvé postěžování si na život, bohatství rodičů a zbytek nespravedlivého světa, který tě neuznává a nebere. Nedivím si, že jsi zvyklí na urážky a závist. Jestli se chováš všude tak, jak jsi se uvedl zde, musí to být peklo takový život. Ale věř, že chyba není v tvém okolí, nýbrž na Tvém přijímači. Nejsme kamarádi, nebyli jsem kamarádi a nikdy jimi ani nebudeme. :-P :-P :-( :-P :-':-P :-P

Pondělí 2. června 2008 v 9:13® osprey
osprey

Trout-boy: Poslední věc k těm fotkám. Snažím se dělat profesionální fotky, i když moc jsem jich v životě neudělal (jestli vůbec nějakou) a vím, jak je to těžké. Nehodlám se s tebou hádat, ale ta fotka potoka bude profesionální až se dostavíš na konkrétní místo v okamžiku, kdy bude optimálně osvětleno, pečlivě zvolíš scénu, rozplánuješ si to odpředu dozadu, zamyslíš se nad hloubkou ostrosti a pak to cvakneš. To je profi přístup a klidně se přiznám, že k tomu mám sám velmi daleko. Ale držím hubu a snažím se.

A když se podíváš na horizont u jisté fotky, kde držíš pstruha a na celkové naaranžování záběru, kde jiný pstroužek leží v trávě, nemůžeš o profesionalitě vůbec mluvit.

Tím končím. Pošli si mě kam chceš, další diskuze je zbytečná a já se dál neúčastním.

Pondělí 2. června 2008 v 8:51® Tomash
Tomash

Vydrain> To je šílený! :-D

Pondělí 2. června 2008 v 8:51® Tomash
Tomash

Profi všeho-boy> Jak vypadá „milí“ vzkaz? :-)) Platí, co jsem napsal a nic na tom nemění tvá „reakce“, která naprosto nereaguje na můj vzkaz, tedy nic neřeší, ba ani neargumentuje. Pořád se držíš vzkazíčků s hrubými gramatickými chybami, ve stylu : „bla,bla,bla, já nejsem jako ty, nebo jako vy, já jsem jinej a lepší! Ty neumíš to,co umím já, já to umím líp a nejlíp, protože můj nevlastní prastrýc je profesionální cvrnkálek kuliček – vyhrál několikrát mistrovství Evropy, ale holt ho nikdo moc nezná no,bla,bka,bla“ – k tomu přihodíš pár podivných skoro nadávek, který ani ve snu nemohou urazit a čekáš zázrak? Tím myslím tvůj výblitek „starej impotent Tomash“. Co to jako je? :-D Jo aha, jako že jsem impotent ha ha ha ha ha :-D , to bylo dobrý, to jsi mě dostal a odhalil ha ha ha! Uznávám svou impotenci a kapituluji před nadupaným megaplacatokšil­ťákovým superpotentním rapperem, který má tvrdší erekci než diamant, protože žere výhradně mini pstroužky na másle. Skládám ti hlubokou poklonu a vyjadřuji ti věčný obdiv. BTW : Pokud zase „napíšeš“ nějaký „milí vzkaz“, už ode mě nečekej reakci a věz, že od té doby, co jsem tě, milý supermane, poznal tady na chytej, nemůžu klidně spát. Pořád nemůžu uvěřit, že je někdo tak dokonalej jako ty. Tvůj věčný fanda Tomash :-)

Pondělí 2. června 2008 v 8:32® Vydrain
Vydrain

Tohle je božíííííííííííí :-D

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18485.jpg
Pondělí 2. června 2008 v 8:21® Vydrain
Vydrain

Pánové, pokud se chceme Trout-boye zbaviti, doporučuji se s ním vůbec nebaviti. Měla jsem za to, že byste to věděti měli. Hergot, to je srandovní tehle způsob mluvy :-)

Pondělí 2. června 2008 v 8:08® dam
dam

bobo – krásné fišky, gratuluji:-)

Pondělí 2. června 2008 v 8:02® kubas
kubas

Trout-boy> sem si to myslel;-)

Pondělí 2. června 2008 v 7:55® Trout-boy
Trout-boy

kubas> To si nechám radši pro sebe