Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 1. června 2008 ve 21:13® Kazan
-
Piranha> zítra jdu už do ,,arbajtu,, neboj diskuzi z UL sleduji, kluci pochytali pěké ,,fišky,, gratuluji BS k tloušťáčkům. HaD> ty tři červené ,,mrkvičky,, co plavou v Jordánu jsou taky tolstolobici?
- Neděle 1. června 2008 ve 21:11® Sander
-
sus1 > kdepak. Já sleduji ordinaci na dvd.
- Neděle 1. června 2008 ve 21:02® sus1
-
To všichni sleduje X faktor??
- Neděle 1. června 2008 ve 20:59® Trout-boy
-
gadasnik>
D D. moje slova!
- Neděle 1. června 2008 ve 20:56® sus1
-
Zdravim, jak to včera vypadalo s deštěm na jihu?
- Neděle 1. června 2008 ve 20:52® CeP
-
kelt> chces si je stahnout odjinud v plny rychlosti za par minut?
- Neděle 1. června 2008 ve 20:37® gadasnik
-
jedině s protihrotem a nejlépe trojmo vedle sebe,a ještě nejlíp i to samé nad ním.Si myslím,že to napadání k ničemu nevede a je lepší přijat kritiku než se kfůli každé kokotině klofat.Fotit taky fotím,ale stylem něco najít f hledáčku a zmáčknout takový ten čudlík na té krabičce,co mám pčed xichtem a čučím do toho.To je asi tak fše,co o focení vím.Zase vidím do čmárání,to se dokážu klofat jinak.Kdyby jsme fšeci uměli jenom fotit,tak tu budou jenom samé fota a ryby žádný,kua poďme už na slizounky.
- Neděle 1. června 2008 ve 20:13® sus1
-
regulus> Email.
- Neděle 1. června 2008 ve 20:09® kelt
-
CeP> no vidíš a teď jsi to nebavení z domu rozšířil na půlku střední Evropy.. (myslím tím samozřejmě Moravu). Doufám že to nečtou Lubánci..
- Neděle 1. června 2008 ve 20:09® Trout-boy
-
Kua..) kdybych vedel, kolik chlapisek diskutuje tadyhlen, tak se do te privlacne diskuse ani tolik neseru)) A že se to tu ani tak necenzuruje, )) No nic, valim se nažrat nečeho dobreho)) Petru zdar!
- Neděle 1. června 2008 ve 20:08® kelt
-
CeP> sedm hodin jsem stahoval závěr ztracenejch přest torentový rozhraní Opery, pak jsem to dal v přenosech smazat a ta ZK!!!!!Á Opera mi to smazala i na ploše tak jsem tě chtěl po telefonu odpeřit
- Neděle 1. června 2008 ve 20:08® CeP
-
pif> nacelniku. dyz se mnou ted doma nemluvi ani snurka vod splachovadla.. fňuk…
- Neděle 1. června 2008 ve 20:07® CeP
-
kelt> ty prase! kolikrat jsem ti vysetloval ze strkanice jsou predni vyspou zapadni civilizace a ne v kazakhstanu. co jsi chtel?
- Neděle 1. června 2008 ve 20:06® pif
-
havrane,ty ignorante,před hodinkou jsem psal mladýmu,kde se zase flákáš..a nic…zapni si icq,je to taková zelená kytička,někde na obrazovce
- Neděle 1. června 2008 ve 20:05® kelt
-
CeP> hajzle !!! Nenávidím Tě!!!
- Neděle 1. června 2008 ve 20:04® CeP
-
kelt> ty si mne fakt volal? boga mi.. a z jakyho vokna? zase na vychod??
- Neděle 1. června 2008 ve 20:04® Piranha
-
Kazánku brachu jak si se tam zabydlel tady tlousti jdou koukni na nas UL neco se pochytalo
- Neděle 1. června 2008 ve 20:03® kelt
-
CeP> Ptáku ty parchante opeřenej !!! Víš to že jsem Ti včera volal?
- Neděle 1. června 2008 ve 20:03® Trout-boy
-
Piranha> hehehe,.. ale zkus rict takovymu GADASNIKovi, vz prispevek dole, at si veme jednoak bez hrotu)))) nevim nevim, jak to chlapisko bude reaovat)
- Neděle 1. června 2008 ve 20:01® Trout-boy
-
Piranha> vsak si mi to uz psal, a ja ti rek, ze to beru, ze to zkusim omezit, chlape… Nevom proc sme byly na sebe tak agresivni)) ok!
- Neděle 1. června 2008 v 19:59® Trout-boy
-
pif>
))) no vidíš, to je přístup správného drňáka.. a ne tam brečet jak malé děcko)), respekt. PS ale zas prehanet to nemusis))
- Neděle 1. června 2008 v 19:59® sus1
-
regulus>
- Neděle 1. června 2008 v 19:59® Piranha
-
Trout-boy> ale pokud budes masit tykovy ryby jako sem posilas a nebudes se k nim chovat setrne tak si stejne nezachytas.tak si vem tejdne jednu dve a chytej z jednohazkama bez hrotu a budes frajer
- Neděle 1. června 2008 v 19:58® pif
-
Trout-boy:sakra,když to tak čtu,tak odevzdávám povolenku,vercajk daruju chlapům a zlomím si pro sichr obě ruce v zápěstí…jelikož neumím fotit,neumím chytat ryby,mám starej PC,nejsem finančně zajištěn a seru se s hovadinama..otevřel jsi mě oči,sám před sebou jsem si uplivl a jdu do kouta klečet…
- Neděle 1. června 2008 v 19:57® regulus
-
Kurnik, to je mazec.
- Neděle 1. června 2008 v 19:57® Trout-boy
-
Piranha> Ok, ale to sem rek jen z trucu.)) Kdybych si vžral celou řeku, tak bych tam pak fakt už nic nemoh chytit)) však jo, taky salátek z cejnka taky není špatný!)
- Neděle 1. června 2008 v 19:54® Piranha
-
Trout-boy> kdyby to HaD nevymazal tak bych ti to sem dal rekl si …a klidne vyzeru celou reku.To si psal a basta vim to . Jinak ja se nestydim rict ze snim rybu plno lidi si tady vezme rybu, i uz jsem ti to jednou psal ze mam redeji zdravejsi morsky ryby nez nase ale okouna si dam treba kapra nebo kdyz jdou cejni udelam si salatek do prace k sváče.Ale nedavam sem na truc fitky jak jsou nalozeny a uz se o tom nebudu bavit.Mam na tebe nazor a hotovo.
- Neděle 1. června 2008 v 19:53® Trout-boy
-
gadasnik> kurňa, ti tvoji sumci… Ty si určitě další správnej chlap tadynatomdle webu, co se nesere s hovadinkama)) respekt!
- Neděle 1. června 2008 v 19:52® Trout-boy
-
sus1> hehe))))) kurňa, to je fakt škoda, by mě fakt zajímalo. Jinak ta tvoje foto ID člena v profilu je dost prpvokativní )))) super
- Neděle 1. června 2008 v 19:50® gadasnik
-
:-‚:-‘:-‚:-‘:-'no totok,se nestačím divit,kua sezóna za dveřma a koukám,teda čtu,že tady do je taky pěkně nažhavený
,prďte na to a přebruste trojháky,ať jim to můžem za čtrnáct dní pěkně prdnout do kartáčů