Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 1. června 2008 v 19:49® sus1

Trout-boy> Už si to nepamatuju,soorry.

Neděle 1. června 2008 v 19:43® Trout-boy
Trout-boy

sus1> hej sorry, ))) a muzu se te slusne zeptat cos napsal????)))

Neděle 1. června 2008 v 19:41® sus1

HaD:Teda,koukam jakého máš dobrého nerva:-) to já jsem loni nebo letos,nevim,ne­napsal snad ani pětinu co tady kolega a byl zákaz hned:-> ,,nová doba?!host vyhazuje vrchního?!!:-D

Neděle 1. června 2008 v 19:41® Trout-boy
Trout-boy

Piranha – a dalsi nesmysl co pises je, že pry sežeru celou řeku.!!!! Napsal jsem v jednom prispevku, ze jich chytnu nekdy i padečsat a vezmu si jen dva nejvetsi!!! Podle ryb. řádu, tak asis to přehléd! Nejsem blbec, abych bral vše co ulovím. A odpadky, když nejaky vidim jak se valej kolem reky, taky beru do batohu a vyhazuju do popelnice, takže klidek

Neděle 1. června 2008 v 19:38® Trout-boy
Trout-boy

Piranha> co to říkáš za nesmysly???? Ja sem nechodim nikoho napadat, z afotky ryb na panvi jsem se omluvil dokonce ale pak do me kazdy zacal dupat,. Jako me to nevadilo, akorat jsem se branil ale neutocil jsem na nikoho, proc si zas vymyslis???!!!! Uz toho nech. A zadn aryba tu nebyla podmerecna, dalsi nesmysl co rikas. A uz koncime ano? dík

Neděle 1. června 2008 v 19:21® Trout-boy
Trout-boy

CeP> však ja se nedivim. ja si nestezuju. Zacali nadavat, ja jsem je provoknul, ok

Neděle 1. června 2008 v 19:20® CeP
CeP

Trout-boy> synku.. ty ses fakt trida. uz vcera jsem si pozorne precetl tvuj vstup na tento server, krom jiz smazaneho a muzu te nestranne ubezpecit ze nemam slov. snad jen ze jsi nafoukanej egocentrickej panak, kterej neunese sebemensi kritiku sveho bezducheho pocinani. vetsina tvych prispevku zde je znacne provokativnich s jasnym zamerem vyprovokovat hadku. pak se nediv, ze sklidis bourku kdyz zasejes vitr.

Neděle 1. června 2008 v 19:16® Ftmči
Ftmči

Trout-boy> Tady plno lidí klidně napíše, že si občas vezmou rybu, ale snaží se chránit ryby, kterých je málo a neustále jich ubývá.

Neděle 1. června 2008 v 19:15® Trout-boy
Trout-boy

yerrx> No tak jestli tě to tak strašně vyprovokovalo, ten kus nadměrečné smažené ryby na másle, tak promiň.

Neděle 1. června 2008 v 19:13® yerrx
yerrx

Trout-boy> me nevadi kdyz ryby nekdo ji ja je jim taky ale ty to delas na provokaci

Neděle 1. června 2008 v 19:08® Trout-boy
Trout-boy

Piranha> Tak to se divím, že tady někdo dokázal taky přiznat, že rybu OBČAS jí!… To muselo chtít hooodně odvahy… Gratuluji!

Neděle 1. června 2008 v 19:07® proutnik
proutnik

Piranha> tjn toho jsem kdysik chytil na becve a dal jsem jsiho do rybnicku pretim byl normalni ale casem se nejak vypasl a uz se dokonce3 vytrel a mam mrte malich karasku

Neděle 1. června 2008 v 18:59® Trout-boy
Trout-boy

To, že jsem tady dal pár fotek smažených ryb, to byla jen tichá reakce na vaše nadávky, vím, že Vás to naštve.

HaD: promin, todle uz bylo fakt posledni k diskusi, která sem nepatří. Odteďka chytrému poradím, nechám si poradit od cyhtrého, a hloupého nenakopnu, nýbrž budu takového trpělivě ignorovat. Dík. Momochodem, máš solidní úlovky, díval jsem seTento příspěvek sem 1.6.2008 v 19:24 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor CeP

Neděle 1. června 2008 v 18:56® Trout-boy
Trout-boy

lucioperce69> Nene, to není pro zábavu.. já takový lidi znám.. odmalička jsem se s tím setkával.. To je v poho, já jsem na to fakt zvyklej. Každej si myslí, jak je to lehký, mít bohatší trochu rodiče, být talentovaný na sport, atd… Ale je to dost těžký… Kvůli takovým lidem, co zívidí atd.. Ale já nemám takovou potřebu, do vás rýt atak jako vy do me, a to vo něčem svědčí. Je to náhodou i kněčemu dobrý, být takový, potom perfektně poznáš ty, co jsou uplne v ppohode, co do tebe nerejou a ty sou pak uplne super lidička. Berte todle jako radu do života, jestli už se neuslyšíme ((, ..))Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 19:24 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor CeP

Neděle 1. června 2008 v 18:49® Piranha
Piranha

lucioperce69> peto on je spatnej a zkazenej ale cas ukaze jak jsem psal pokud se z nej stane opravdovej rybar tak si s nim rad pokecam.Nejde mi o to ze ryby ji ja je jim obcas taky ale nedavam je sem s maslemTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:48® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

lucioperce69> Do tebe neryl před dvěma dny. Mě už nezmění=-| Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:47® lucioperce69
lucioperce69

zlomiljsemprut> nech to ho ať dokáže že neni tak špatnej jak ted vypadá,Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:45® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Trout-boy> Nesnaž se9-) , stejně letíš volným pádem:-D Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:45® lucioperce69
lucioperce69

Trout-boy> Jedna rada na závěr neposílej sem fotky ryb v kuchyni nepovyšuj se tu nad nikoho buď frajer a dokaž se povznést nad ostatní co tě jak řikáš urážej, nereaguj na jejich příspěvky ono je to časem omrzí a přetanou se tě všímat, nechci tě obhajovat, prostě vidět upečený potočáky my taky trochu vadí, ale myslim si že poslední dva dny už tu do tebe reje většina jen pro zábavu a zbytečně howgTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:45® Trout-boy
Trout-boy

HaD> To je pěkně nespravedlivé­..Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:44® Piranha
Piranha

Trout-boy> jo a za celou dobu ci jsi sem psal jsem si o tobe udelal peknej obrazek.Ty musis bejt nejspis ten nejlepsi a nejstastnejsi clovek na svete.Otec reditel nemocnice, stryc nejlepsi svetovej fotograf, prfektni anglictinar s diplomem a zensky se ti jen hrnou podle fotek co jsi sem daval.Kamo zamysli se nebud arogantni a ulhanej frajirek.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:44® Trout-boy
Trout-boy

HaD> Jako sorry, ale ten jerxx si začal! Bezdůvodně na mě zaůtočil!Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:43® HaD
HaD

Trout-boy> 18:39:25 : jsi BLB. máš to spočítaný. Takhle se normální člověk nechová. A možná když budeš pokračovat, dočkáš se vyhazovu ještě dříve.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:42® Trout-boy
Trout-boy

HaD> dík. já ale vím, že to tak jde. Možná bys to mohl říct taky i někomu jinýmu tady. S prominutím. Dík, respektTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:41® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Trout-boy> Tvrdá slova nefalšovaného angličtináře- nou koment:-D Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:40® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Piranha> Tak, tak…:-> Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:40® lucioperce69
lucioperce69

Já ho měl loni na vláčenou rybku za horní pysk ale taky podseklej i když to vypadalo jako regulérní zaběr. nakonec se vyháknul mojí fatální hrubkou :-(

Neděle 1. června 2008 v 18:39® Trout-boy
Trout-boy

yerrx> Já mám velkou státnici z angličtiny, zkoušku z e sport. ang. z UK v Praze a roční studijní pobyt v USA za sebou, a ty, nýmand z Dolních Potemnic, mi bude říkat, že je to mluvnicky špatně?? No, když tam u vás v prdeli na kraji světa slabikujete ze slabikáře, tak se není co divit. dále už nou koment, ty seš do života lostTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:38® Piranha
Piranha

Trout-boy> ty si chtel zalozit obycejnou slusnou diskuzi?Nejdriv si sem poslal podmerecny potocaky jak se valej kilnuty v masle a kdyz ti tu plno lidi zacalo tohle vycitat tak si je zacal napadat Ty Ty si je tady urazel.Daly jsme ti najevo ze o takovyhle fotky tu nestojime s tim bez do nejakyho kulinarskyho serveru ale ne sem kde lidi ty ryby poustej a fotej je zivy.A ty schvalne napises ze klidne vyzeres celou reku a dnes sem das iopet nejakyho ubozaka na panvi.Vylozene sem chodis rejpat a nejde ti o zadnou rybarinu ani diskuzi.Nikdo o tebe tady nema zajemm, nebudu mluvit za jiny ale kdyz tu nebudes tak mne to mrzet nebude a ja si konecne prectu slusny clanky a podivam na pekny fotky.Ne profesionalne foceny ale zivi mokry a na oko prijemny. Kdyby si po tom co ti lidi odepsaly na tu smutnou fotku sklopil ocas a rek ze si nevedel jak to tu funguje a zahral to do autu a posilal zivy ryby tak by se to tu takle nezvrhlo.Ja si stojim za svim plno lidi se da predelat nebo zmenej nazor ale osobne si myslim ze u tebe je to asi nepravdepodobny nebo malo pravde podobny.Az se naucis bejt slusnej clovek a vazit si prirodu tak te tu rad uvitam ale ted? Radeji bež. :-| Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Neděle 1. června 2008 v 18:37® HaD
HaD

Trout-boy> No vidíš, že to jde i bez provokací, invektiv a machrování. Třeba se blýská na lepší časy :-) Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD