Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 1. června 2008 v 18:33® Trout-boy
-
Piranha> ..a pospěš si, do pulnoci zbyva uz jen par hodin, a já, šéfovi do zadnice, narozdíl od někoho tady, nepolezu. Takže buš do mě dokud můžeš. A na rozloučenou ti řeknu, že vím, že taky nejsi špatnej člověk… Ikdyž tu svou světlejší stránku nerad ukazuješ. Omlouvat se ti nebudu.. Snad jen za ten první den, ale jinak nemám za co.. tak se měj.. SbohemTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 18:29® Trout-boy
-
Piranha> neboj se, já nejsem ty, že hned nadávám na cizí fotky. A kdybys mě tady dva dny neurážel, napsal bych ti, že to není špatná fotka. Takdle se zdržuji komentáře, neboť určitý lidi tady prostě ignoruju. Dík za pochopení a nezapomeň zase spustit kupu urážek ))Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 18:29® yerrx
-
Trout-boy> za prve pise se mail a za druhe Choice is on you je taky mluvnicky spatne tak tady nemachri s anglictinou.....Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 18:26® Trout-boy
-
Petas, makovy muzicku) nekdy zachytame a pak dame rumik a pokecame) Stikar,21 pak mi napis pro co ses nakonec rozhod, na meil magnolia-boy@seznam.cz , nebo na ivanhoe@real-g-music.com , jsem zvedavejTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 18:24® Trout-boy
-
… teda chtel jsem rict JSTE OK,)Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 18:20® Trout-boy
-
HaD> Ahoj! Chceš, abych se omluvil za to, že mi tady, včetně tebe, nadávají??? Myslel jsem, že aspoň Ty máš rozum na pravém místě, ikdyž si mě nazval bezdůvodně BLB (každý může udělat chybu), a že si dokonce přečteš poslední dvě stránky toho, co se tady psalo, že JÁ narozdíl od ostatních jsem chtěl zavést obyč. slušnou diskuzi a dal jsem typ na náčiní a ten kdo nadával byly ti ostatní??? Tak promiň, omlouvat se nebudu, jestli jsi jako oni, tak už to tady fakt nemá žádnou cenu a v takovém případě mě vyhoď. Jestli si ale přečteš pečlivě, co píšu já o co oni a uvidíš kdo koho uráží, budu ty tupé urážky určitých hovádek tady i nadále ignorovat a rád budu dál podávat solidní typy ohledně náčiní a rozvíjet zdravou diskusi. The choice is on you. Jinak se radši předem loučím se štikařem21 a petasem, jsem ok! SbohemTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 18:08® Piranha
-
zlomiljsemprut> To je nasraneje okas nachazise pouze v okoli Tabora.
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 18:01® skwor
-
cormoran> Chytit tuhle rybu za tlamu je asi náhoda. Před pár lety jsem chytil jednoho 110cm zespodu za hlavu.
- Neděle 1. června 2008 v 17:52® zlomiljsemprut
-
Ta rybička je dost strašidelná!
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:39® Prutos
-
HaD> Vím…nakonec, ty seš tu šéf
- Neděle 1. června 2008 v 17:39® HaD
-
Trout-boy> do dnešní půlnoci máš možnost se omluvit a pokud se budeš dál chovat slušně, nechám Ti přístup na Chytej.cz povolen. V opačném případě se na Tebe po vyťukání adresy usměje pouze tato rybička:Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:32® Piranha
-
HaD> ok to je spravnej navrh ale pokud by to pokracovalo osobne by mne zajimalo kdyby se udelala anketa na losovani a obanu ANO či NE
jak by to dopadloTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:32® yerrx
-
Piranha> on si hral na zahrade s psem a spadl mu tenisak do vody:)
- Neděle 1. června 2008 v 17:31® HaD
-
Prutos> víš, že jsem tolerantní. Dám mu ještě možnost se všem omluvit a pak ho tu nechám.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:30® Piranha
-
VODA>nic ve zlem jiriku
- Neděle 1. června 2008 v 17:30® HaD
-
Trout-boy> až se přestaneš jako BLB chovat, přestanu Tě tak označovat. Klidně můžeme udělat anketu a vsadím se, že to bude stoprocentní výsledek.
Možná fotíš lépe než já. Taky jsem netvrdil, že jsem profík a ani jsem se s Tebou nesrovnával. Ale něco málo o focení vím a pár fotek jsem už udělal a měl možnost se skutečnými profíky dělat a to co ukazuješ Ty je tuctovka. Ale pokud si myslíš, že si fakt tak dobrej, pošli fotky do nějakého časopisu. Oni Ti buď dobře zaplatí a nebo Tě naopak vrátí do reality.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:51 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:30® Piranha
-
proutnik> jazisi co si mu to udelal krasnej zlatak posli to do nejaky souteze ten by nevyhral na delku ale na vahu urco:Dpekny hele.
VODA
:D:D ty pises
:D:D:D
- Neděle 1. června 2008 v 17:25® Prutos
-
HaD: Koukej se zjevit a zatnout mu tipec. Uráží tu lidi, včetně tebe, kterým morálně nesahá ani po kotníky.
Piranha: V klidu rejžo, praskne ti céfka a budeš fprdeli… To ti stojí za to?
T-B: Dy´t ani tu rybu vykuchat neumíš
- Neděle 1. června 2008 v 17:25® Piranha
-
Jinak ta mlha udelana to je kvuli utajeni mista rozmazal jsem tak detaily aby se nedalo zjistit kde to misto je hlavne kvuli takovejm nenazrancum jako ses ty 99,7% ryb vracim zpet vezmu si jen opravdove minimum.Ano nejsem uplej 100% poustec jim ryby ale jen ty co jsou svim zbisobem jedly ale to ti nebudu vysvetlovat nema to cenu.Dulezity je to procento pustenych ryb.U tebe je to opakemTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:22® Piranha
-
Mas ji mit a jen upozornuju az zacnes kritizovat tu fotku ze je mi to u p… Nerikam o sobe ze sem profik. Jinak fotek mam plno a pokud je chces videt mam fotoalbum na chytej nebo si je najdes na osobku.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:20® HaD
-
cormoran> měli docela kliku, protože tam plavou i ryby okolo 150 cm a 50kg. To bylo asi dost hustý
- Neděle 1. června 2008 v 17:20® HaD
-
cormoran> jojo, byl za vocas
- Neděle 1. června 2008 v 17:14® Trout-boy
-
Piranha> Neurážej, nuzáku. Radsi tady hod nakou svoji fotku, jestli vubec mas fotakTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:10® Piranha
-
Trout-boy> magor zase nesklamal,dalsi projev tvoji neexistujici inteligence.S vetsim pablbem jse se jeste nesetkal.Jinak fotky si zase naplácal jak to nejvetsi prase rikej si co chces ale fotit neumis dyt se podivej jak to je nasvetleny a zadnej detail je to šmudlovina nic vic moje 3leta dcera udela lepsi. Ses nuzak nestastnej chudak a uz se ti to tu odpocitava.Ty to nechapec jsou tu nejaky nepsany pravidla stejne jako kdyby si se bavil mezi komousema o demokracii vole to je taky hovadina co, tak uz to pochop ty hlupaku.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 17:08® Tomash
-
Trout-boy> Pokud by v běžném životě platilo, že za chyby se platí, byl bys na mizině! Ten chcípáček na tý mázlý kuchyňský fotce má míru?
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 16:12® Trout-boy
-
Prichy>
cililink,
pozdravuj štikařa!) Jste oba ze sokolova, tak vsadim boty nike že se znáteTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 16:09® Prichy
-
Bobo-Falknow: ta nema chybu co
- Neděle 1. června 2008 v 16:08® Trout-boy
-
cormoran> Jaká provokace, to jako fakt si neuděláš někdy smaženou rybu??? No, já ti to nenutím, ale tak mi taky nemusíš nutit svůj názor. peaceTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 16:08® Prichy
-
Trout-boy: ty si neskutecnej kasparek
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 16:06® Prichy
-
Trout-boy: tak alespon, ze pijes kvalitni caj no.......Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD