Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 1. června 2008 v 16:06® cormoran
-
Trout-boy> Že si nedáš pokoj, provokatére…Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 16:05® Trout-boy
-
no, a takhle vypadal ještě před půlhodinkou
Říkejte si co chcete, ale takdle se mi líbí vůbec nejvíce. Teď už nevypadá nijak, protože ho mám v bříšku
A že to byla mňamda!! Asi nevíte jaká, protože nemáte nikdo P povolenky, ale upřímně doporučuji, s duhákama běžně v marketech se to kluci nedá srovnat.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 15:55® Trout-boy
-
Ahoj, musím se pochlubit – dnešní dominanťák z Ropičanky 1, 38cm! Už Nějakou dobu mi unikal (od posledního chytání
Věděl jsem, že tam musí být, hned jak jsem tu nepřístupnou jámu pod větvema uviděl. Extrémně přesný nához spolu s nejjemnějším náčiním ho přiměli udělat chybu… a za chyby se platí.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 15:19® BoBo-Falknow
-
LojzaRybka: Pošli tu fotku do soutěže na www.mkkv.org
- Neděle 1. června 2008 v 15:07® cormoran
-
HaD: „Jedem menší se napíchl.....“ Takže nebyl za hubu?? Jinak pěkný prasátko, toho bych nechtěl tahat ani plně fit, natož se zavázanou rukou
- Neděle 1. června 2008 v 15:04® cormoran
-
Bobo: Super ryby, hlavně ti potočáci…
- Neděle 1. června 2008 v 15:02® cormoran
-
VODA, Lucio: Máme nějaký rousnice, u babči ani nekáplo, takže já jsem na suchu…:-/
- Neděle 1. června 2008 v 15:00® proutnik
-
jeden karasek z miho rybnicku
- Neděle 1. června 2008 ve 14:59® proutnik
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 1. června 2008 ve 14:00® zlomiljsemprut
-
hnědé trenky-boy: No ty si strašný chudáček.
Trošku pouvažuj. Kdyby si diskutoval o rybách, tak asi tady nebudeš tak nenáviděný
Jenže si tady akorát každého urážel a nadřazoval ses tady. Pak se nediv
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 ve 13:52® regulus
-
Trout-boy> obávám se, že toto už nerozchodíš.
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 ve 13:52® regulus
-
pif> už jsi zkoušel ten novej agregát ty rybomile???
Pro ostatní, Pif je opravdu velkej rybomil, ale ve trochu jiným smyslu, než se tu snažil podsouvat, ryby nejraděj na pánvičce, v pekáči nebo udírně.
- Neděle 1. června 2008 ve 13:51® Piranha
-
pif> Ty si úúúúúúl
:D:D
HaD> uz bylo na case ale koukam ze si strili i z tebe, jednej jak uvazis za dobréTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 ve 13:50® lucioperce69
-
VODA> Bouří v duchcově???? Že bych se dnska přece jenom trhnul a šel na hady cejtim dneska ve vzduchu hranici 1 metru. a navíc nás by tam mělo bejt hodně půjde i cormrdán
- Neděle 1. června 2008 ve 13:48® lucioperce69
-
VODA> To sem nefotil když sem byl s nikou ale u nás, našel ho táta v práci
- Neděle 1. června 2008 ve 13:47® zlomiljsemprut
-
Konečně
. Bude klídek.
Gay-boy: Bude mi po tobě smutno
- Neděle 1. června 2008 ve 13:47® lucioperce69
-
Trout-boy> PA PA
- Neděle 1. června 2008 ve 13:41® Trout-boy
-
HaD> já si zase myslím, že umím fotit, přinejmenším líp než ty, a že pokud mi bezdůvodně nadáváš do blba, tak si BLB ty sám. Teď mě sice vyhodíš, ale bezdůvodně si nadávat nenechám, pokud sis nevšim, snažil jsem se tady zavést normální diskusi o náčiní, zatímco každý tady na mě pouze zakomplexovaně útočil. Kromě jediného rozumného štikaře21, čímž ho zdravím. taky zdravím petase, ikdyž provokoval, vím, že by s ním na rybách byla sranda. A dva lidi co nejsou tak zakomplexovaný jak zbytek, mi nestojí za to, abych tady musel být a nechat si od tebe nadávat. SbohemTento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 ve 13:06® VODA
-
lucioperce69> tyse chodis koupat s tatou tak to sori
- Neděle 1. června 2008 ve 13:05® VODA
-
OPRAVDU KRASNA GALERIE PRIRODY A PROTO RIKAM ZE VSUDE HEZKY U VODY NEJLIP CO VI NATO
- Neděle 1. června 2008 ve 12:49® Sander
-
Mají v Kauflandu třešně?
- Neděle 1. června 2008 ve 12:39® lucioperce69
-
VODA> nepůjdu jiříku možná se stavim na slovíčko ale na fišky nemám ted nějak čas. ajinak toho nosorožíka sem fotil s tátou takže nevim co by na měm viděli
- Neděle 1. června 2008 ve 12:31® pif
-
piranha:reaguji na tvoje psaní z pá 30. května ve 22:55:22® čoveče,to mě chceš tvrdit,že na tebe měl regulus kladný vliv?měl s manželkou zdravotní problémy a dlouho se nevědlo,z čeho to mají..posléze se zjistilo,že mají už alergickou reakci těla na rybí maso.prý to vzniklo z nadměrné konzumace ryb.byl jsem s nim na rybách a já,ortodoxní rybomil ,jsem mu vysvětloval,co je to podložka pod ryby…a on na to,že už doma podložku má,prý je teflonová:)))reguluse bych v žádném případě jako vzor nedoporučoval,pro ryby je postrach jako viktor čistič pro dacany:)))
- Neděle 1. června 2008 ve 12:09® LojzaRybka
-
tak když jsme utěch fotek,tak taky jednu dám
- Neděle 1. června 2008 v 11:54® zlomiljsemprut
-
Dobrý den. Chtěl bych se s vámi podělit o fotografie, které jsem nacvakal včera. Jsem začátečník a proto bych byl vděčný za každou radu. Děkuji. 1.foto-Hnízdo strakapouda 2.foto-Co je v záběru, strom či pozadí? 3.foto-Ta rostlinka má asi dostatek vláhy
- Neděle 1. června 2008 v 11:44® HaD
-
4ALL: STOP! Veškerá diskuze na téma toho člověka bude mazána. Místo toho, abyste se těšili na zahájení, vymýšleli strategii lovu, leštili pruty, nástrahy, brousili háčky, řešíte tady BLBa, kterej neumí fotit a umí akorát masit malý ryby a kazit den normálním lidem.
Trout-boy: velmi rychle se uklidni a nikoho neprovokuj. Pokud se s tím nesmíříš, už se sem nepodíváš.
A za mě osobně: fotit nijak zvlášť neumíš. Prostě jsi něco bez přemýšlení vyfotil a protože to tam máš rád, líbí se Ti Tvůj výtvor. Mě žádná fotka od Tebe nepřijde ani profesionální, ani krásná, ani rozkošná. Bez emocí. Profík prostě nejsi, což ovšem neznamená, že by se z Tebe nemohl stát.Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Neděle 1. června 2008 v 11:25® VODA
-
lucioperce69> fotky pekny proc tam neposles tu fotku s kim sto fotil ta by mnela jeste veci odezvu )NEBO SNAD NE¨)NEBUD KRKAVEJ A PODEL SE S KAMARADAMA RYBAREMA
- Neděle 1. června 2008 v 11:23® VODA
-
tak peto dnes repete tak muzes prijet jestli te mlada pusti
- Neděle 1. června 2008 v 10:33® HaD
-
Sander> parmy? nevím, teď jsem se nedostal, takže nic
spíš asi povalím na líny. Máme novou lokalitu a Zdendovi naposledy pláchla možná pětapadina, takže velká motivace
- Neděle 1. června 2008 v 10:01® BoBo-Falknow
-
lucioperce69: Díky
Taky jsem včera něco fotil, ale nosorožíka Ti závidím