Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.444 příspěvků, z toho 128444 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. května 2008 v 18:22® regulus
-
Nějak to blbne
- Středa 21. května 2008 v 18:21® regulus
-
HaD> kdo ho nezná, tak si o tom může přečíst www.hoax.cz

- Středa 21. května 2008 v 18:08® sus1
-
Prutos> Hele,jukni na forum – Ustí nad Labem (hoax)
jestli už si to teda neviděl. - Středa 21. května 2008 v 17:20® HaD
-
Prutos> vyřídím. Někdo význam HOAX nemusí znát

- Středa 21. května 2008 v 17:00® gomz
-
sus1:pokud mas takovou inforaci tak ji PROSIM predej i dal kde se dostanes.neprovolam za mesic balik,ale i tech nekolik 100korun by me zvedlo.navic dojit treba o cislo na mob…je super,ze i takove info(dle me )tady ma co delat.DIKY.
- Středa 21. května 2008 v 16:58® sus1
-
Robur> Chtěl si zkoušet, co?????
nasr.

- Středa 21. května 2008 v 16:55® Robur
-
nejlepší je těmto lidem zkusmo zavolat a zkoušet na ně finty uvedené v té zprávě, je to docela prdel. škoda, že sus nemá zveřejněný mobil

- Středa 21. května 2008 v 16:34® sus1
-
Prutos> hele,ty hoaxi?!

- Středa 21. května 2008 v 16:12® regulus
-
Prutos> ICQ
- Středa 21. května 2008 v 16:06® Prutos
-
HaD> To tedy Zdenda moc daleko nedojel… Pozdravuj ho,brzké uzdravení mu přeju.
- Středa 21. května 2008 v 16:01® Prutos
-
sus1> haha…víš coje to hoax? Nevíš, hledej

- Středa 21. května 2008 v 15:44® sus1
-
PRO MAJITELE MOBILNÍCH TELEFONŮ
Následující informaci berte zcela vážně (ověřeno na PČR), třeba někomu zachrání účet za telefon.
Jde o to že Vám někdo zavolá na mobil a představí se jako " PROVIDER" Vodafone, T-Mobile nebo Eurotel a pak Vás požádá o vyťukání kódu 09 a vysvětlí, že jde o ověření správné funkce telefonu. Podvodníci mají k dispozici prostředky, díky kterým spolu se zadaným kódem přečtou Vaši SIM kartu a pak si vytvoří její kopii s Vaším číslem a veškerá jejich volání budete mít v účtu vy. Současně se objevuje i vir, který zničí SIM kartu a poškodí telefon. Tento vir poznáte tak, že se Vám jako příchozí hovor zobrazí na displeji „A“, „C“ nebo „E“. Rada zní hovory nezvedat a v případě, že Vás někdo požádá o zadání kódu, okamžitě zavěsit.
Protože se podvody začaly praktikovat ve velkém měřítku, předejte sdělení co nejvíce lidem.
- Středa 21. května 2008 ve 13:13® Robur
-
no já teď sbíral rousnice s čelovkou, ve slipech a bundou po kolena…Přece se na to nebudu oblíkat, že jo?
- Středa 21. května 2008 ve 13:03® monaster
-
ne kapře neeeeeeeeeeeeeee. ale co plavaná?
- Středa 21. května 2008 ve 12:10® EDYS
-
Bude se delat DVD i na lov kapru??

- Středa 21. května 2008 v 11:32® Fugas
-
CeP: Tak mě se to stalo nejmíň 3×. Raději už před zálohovánim taky ukládám. Jinak ryby letos nic moc, na cajsce jsem byl letos moc brzo=extra to nebralo, pár týdnů po tom už si zase nebylo kam sednout…, na Otavě jsem vyhořel, ale je pravda že jsem zkoušel parmy(nedám si pokoj, i když tam asi nejsou). Takže většinu ryb mám zase z Orlíka tady od nás dole, na fídr i plavanou bylo slušný pochytání. Občas si zajdu zarelaxovat s mušákem na Litavku. Jinak jsem tu skoro každej den, jen nějak nemám co psát když na ryby tolik nechodím.Musím ještě stíhat kolo, teď začne plachetnice a do toho všeho budu stavět barák
. - Středa 21. května 2008 v 11:14® pokypetr
-
no tak v cera jedno lysacka 48cm a jednoho trumena tak 30cm

- Středa 21. května 2008 v 10:35® regulus
-
bucharovic> předpokládám, že používáš internet explorer, na horní liště klikni na nástroje a možnosti internetu, otevře se ti takový menší okno viz obrázek, postupně pomačkej ty tlačítka co jsou u nich šipky, stiskni OK a mělo by to být gut.

- Středa 21. května 2008 v 9:55® bucharovic
-
Cep – kdyby jsi mluvil čínsky,bylo by to pro mně asi stejně srozumitelné… Jsem PC analfabet
bohužel… - Středa 21. května 2008 v 9:19® CeP
-
Fugas> mne clovece prvne. vetsinou se mne to po tak dlouhem psani zepta na heslo a prispevek projde v pohode. takhle pises se chova kutilska.poradna.cz. tam jsem navyklej napsat, text si pred odeslanim zalohovat a pak teprve odeslat. ale dost plku. dlouho jsi tu o sobe nedal vedet. co ulovky? ja mazu k vode jak muzu. ted ty dva prodlouzene vikendy byly hodne uspesne. prvni vikend hlavne na caisce a druhej v cejeticich nad jezem. tam bylo hodne slusny kaprobrani..
- Středa 21. května 2008 v 9:15® CeP
-
Kazan> kdepak. jsme maly mesto a chlapci mne znali od videni. jeden dokonce prez znameho, takze v pohode. vyrazili na udani. nejaka babka prej nemohla spat, cumela z okna a volala jim pre napul hystericka

- Středa 21. května 2008 v 9:11® CeP
-
bucharovic> zkus vymazat cache. v pripade IE dej cistit disk a zatrhni odstraneni Internet temporary files. pak vymaz cookies a zkus znovu nacist chytej.cz.
- Středa 21. května 2008 v 7:43® bucharovic
-
Prosím Vás lidi, nevím jak Vy,ale mě stránky nefungují tak jak by asi měly… Mám to celé modré a jaksi dodrbané. Nemám tam vidět vůbec nabídky a klikám jen po paměti co vím kde se co ,,nacházelo". Jste na tom stejně,nebo je chyba pouze na mém přijímači ???
- Středa 21. května 2008 v 6:46® Kazan
-
CeP> tak přemýšlím z čeho tě bolí záda, jestli z toho jak jsi byl ohnutý při sbírání ,,šňovek,, a nebo jestli jsi nedostal od MP přes hrb obuchem

- Středa 21. května 2008 v 6:10® Fugas
-
CeP: to se mi stava taky, jak to píšu dlouho, nějkam se to pak ztratí

- Středa 21. května 2008 v 0:28® CeP
-
HaD> Davide, nez jsem jel, odpovidal jsem ti na osobku. smolil jsem to asi 40 minut a ted kura koukam ze se mne to asi nepovedlo odeslat..
asi ti zitra cinknu. - Středa 21. května 2008 v 0:25® CeP
-
tak jsem se vratil z rousnic. zada mne bolej jako prase, byl jsem opet kontrolovan empikama, ale spokojenej jsem.
- Úterý 20. května 2008 ve 21:50® stanley 4
-
Davide kolem šede,nechtěl sem jí moc dlouho sušit a taky šli dnes jedna za druhou,ani sem netušil že jich je tady tolik,eštěže sou celoročně hájený
- Úterý 20. května 2008 ve 20:27® HaD
-
stanley: tak to je krása. Kolik měla?
- Úterý 20. května 2008 v 19:47® Zauwi
-
když už jsme u těch bouraček na kole, tak já jen z ryb ..vidličky klasika v igelitce…jak to drncalo tak mi tu igelitku prošpikovaly a byly v předním kole…držka jako prase,jako bonus jsem měl ještě ruku mezi palcem a ukazovákem prošitou hákem…:(, jsem myslel, že chcípnu…další důvöd proč brát háky bez protihrotu…člověk se celkem lehko osvobodí…