Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 21. května 2008 v 17:34® sus1

Prutos> hele,ty hoaxi?!:-D

Středa 21. května 2008 v 17:12® regulus
regulus

Prutos> ICQ

Středa 21. května 2008 v 17:06® Prutos
Prutos

HaD> To tedy Zdenda moc daleko nedojel… Pozdravuj ho,brzké uzdravení mu přeju.

Středa 21. května 2008 v 17:01® Prutos
Prutos

sus1> haha…víš coje to hoax? Nevíš, hledej :-D

Středa 21. května 2008 v 16:44® sus1

PRO MAJITELE MOBILNÍCH TELEFONŮ

Následující informaci berte zcela vážně (ověřeno na PČR), třeba někomu zachrání účet za telefon.

Jde o to že Vám někdo zavolá na mobil a představí se jako " PROVIDER" Vodafone, T-Mobile nebo Eurotel a pak Vás požádá o vyťukání kódu 09 a  vysvětlí, že jde o ověření správné funkce telefonu. Podvodníci mají k dispozici prostředky, díky kterým spolu se zadaným kódem přečtou Vaši SIM kartu a pak si vytvoří její kopii s Vaším číslem a veškerá jejich volání budete mít v účtu vy. Současně se objevuje i vir, který zničí SIM kartu a poškodí telefon. Tento vir poznáte tak, že se Vám jako příchozí hovor zobrazí na displeji „A“, „C“ nebo „E“. Rada zní hovory nezvedat a v případě, že Vás někdo požádá o zadání kódu, okamžitě zavěsit.

Protože se podvody začaly praktikovat ve velkém měřítku, předejte sdělení co nejvíce lidem.

Středa 21. května 2008 ve 14:13® Robur
Robur

no já teď sbíral rousnice s čelovkou, ve slipech a bundou po kolena…Přece se na to nebudu oblíkat, že jo?

Středa 21. května 2008 ve 14:03® monaster
monaster

ne kapře neeeeeeeeeeeeeee. ale co plavaná?

Středa 21. května 2008 ve 13:10® EDYS
EDYS

Bude se delat DVD i na lov kapru??:-)

Středa 21. května 2008 ve 12:32® Fugas

CeP: Tak mě se to stalo nejmíň 3×. Raději už před zálohovánim taky ukládám. Jinak ryby letos nic moc, na cajsce jsem byl letos moc brzo=extra to nebralo, pár týdnů po tom už si zase nebylo kam sednout…, na Otavě jsem vyhořel, ale je pravda že jsem zkoušel parmy(nedám si pokoj, i když tam asi nejsou). Takže většinu ryb mám zase z Orlíka tady od nás dole, na fídr i plavanou bylo slušný pochytání. Občas si zajdu zarelaxovat s mušákem na Litavku. Jinak jsem tu skoro každej den, jen nějak nemám co psát když na ryby tolik nechodím.Musím ještě stíhat kolo, teď začne plachetnice a do toho všeho budu stavět barák:-O .

Středa 21. května 2008 ve 12:14® pokypetr
pokypetr

no tak v cera jedno lysacka 48cm a jednoho trumena tak 30cm:-P

Středa 21. května 2008 v 11:35® regulus
regulus

bucharovic> předpokládám, že používáš internet explorer, na horní liště klikni na nástroje a možnosti internetu, otevře se ti takový menší okno viz obrázek, postupně pomačkej ty tlačítka co jsou u nich šipky, stiskni OK a mělo by to být gut.

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18281.jpg
Středa 21. května 2008 v 10:55® bucharovic
bucharovic

Cep – kdyby jsi mluvil čínsky,bylo by to pro mně asi stejně srozumitelné… Jsem PC analfabet :-(( bohužel…

Středa 21. května 2008 v 10:19® CeP
CeP

Fugas> mne clovece prvne. vetsinou se mne to po tak dlouhem psani zepta na heslo a prispevek projde v pohode. takhle pises se chova kutilska.porad­na.cz. tam jsem navyklej napsat, text si pred odeslanim zalohovat a pak teprve odeslat. ale dost plku. dlouho jsi tu o sobe nedal vedet. co ulovky? ja mazu k vode jak muzu. ted ty dva prodlouzene vikendy byly hodne uspesne. prvni vikend hlavne na caisce a druhej v cejeticich nad jezem. tam bylo hodne slusny kaprobrani..

Středa 21. května 2008 v 10:15® CeP
CeP

Kazan> kdepak. jsme maly mesto a chlapci mne znali od videni. jeden dokonce prez znameho, takze v pohode. vyrazili na udani. nejaka babka prej nemohla spat, cumela z okna a volala jim pre napul hystericka :-))

Středa 21. května 2008 v 10:11® CeP
CeP

bucharovic> zkus vymazat cache. v pripade IE dej cistit disk a zatrhni odstraneni Internet temporary files. pak vymaz cookies a zkus znovu nacist chytej.cz.

Středa 21. května 2008 v 8:43® bucharovic
bucharovic

Prosím Vás lidi, nevím jak Vy,ale mě stránky nefungují tak jak by asi měly… Mám to celé modré a jaksi dodrbané. Nemám tam vidět vůbec nabídky a klikám jen po paměti co vím kde se co ,,nacházelo". Jste na tom stejně,nebo je chyba pouze na mém přijímači ???

Středa 21. května 2008 v 7:46® Kazan

CeP> tak přemýšlím z čeho tě bolí záda, jestli z toho jak jsi byl ohnutý při sbírání ,,šňovek,, a nebo jestli jsi nedostal od MP přes hrb obuchem:-D

Středa 21. května 2008 v 7:10® Fugas

CeP: to se mi stava taky, jak to píšu dlouho, nějkam se to pak ztratí:-O

Středa 21. května 2008 v 1:28® CeP
CeP

HaD> Davide, nez jsem jel, odpovidal jsem ti na osobku. smolil jsem to asi 40 minut a ted kura koukam ze se mne to asi nepovedlo odeslat.. :-( asi ti zitra cinknu.

Středa 21. května 2008 v 1:25® CeP
CeP

tak jsem se vratil z rousnic. zada mne bolej jako prase, byl jsem opet kontrolovan empikama, ale spokojenej jsem.

Úterý 20. května 2008 ve 22:50® stanley 4
stanley 4

Davide kolem šede,nechtěl sem jí moc dlouho sušit a taky šli dnes jedna za druhou,ani sem netušil že jich je tady tolik,eštěže sou celoročně hájený

Úterý 20. května 2008 ve 21:27® HaD
HaD

stanley: tak to je krása. Kolik měla?

Úterý 20. května 2008 ve 20:47® Zauwi
Zauwi

když už jsme u těch bouraček na kole, tak já jen z ryb ..vidličky klasika v igelitce…jak to drncalo tak mi tu igelitku prošpikovaly a byly v předním kole…držka jako prase,jako bonus jsem měl ještě ruku mezi palcem a ukazovákem prošitou hákem…:(, jsem myslel, že chcípnu…další důvöd proč brát háky bez protihrotu…člověk se celkem lehko osvobodí…:-D

Úterý 20. května 2008 ve 20:41® Cudla
Cudla

monaster:taky Sempra tak to už slysim o třetím.Mě hořela bota jak sem brzdil na „pekaře“prohučel okolo rybáře ten to málem nerozchodil byl na infarkt.Kamarád se mi tlemil,a půl roku na to skončil na lodičce co tam kotvila.To jsme ještě jezdili na balonkách.

Úterý 20. května 2008 ve 20:19® Zauwi
Zauwi

to HaD: pozdravuj a ať se uzdravípivo

Úterý 20. května 2008 v 19:04® Salmo
Salmo

HaD> Taky jsem zažil a mám to čerstvý.Vysekal jsem se,když jsem jel 16.4. na pstruží zahájenou :-/

Úterý 20. května 2008 v 18:59® sus1

HaD> . . . a dej mu do ruky pytlačku,když tet neudrží proutek v ruce at je ,,rybářskej'':-D

Úterý 20. května 2008 v 18:55® HaD
HaD

půjčil si moje starý kolo, nechal si ho seřídit a odjížděl ze servisu. Kámoš mu zamával a on jemu a šprajclo se mu přední kolo a šel přes řidítka :-D Ve čtvrtek mi díky spoustu volna bude diktovat článeček o jedné jeho zajímavé výpravě za kapry na Popelově :-) Tak ho asi i vyfotím, jak doma leží v rybářském lehátku :-)) ) Prý je to nejpohodlnější…

Úterý 20. května 2008 v 18:11® sus1

cormaxx> Joooo s chlastem to je umění řídit i kolo.:-D

Úterý 20. května 2008 v 18:11® monaster
monaster

a smajlíci taky!!!