Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 16. května 2008 ve 12:25® HaD
HaD

dam> když vše dobře půjde, zveřejníme dnes reportáž ze závodů :-)

Pátek 16. května 2008 v 11:59® monaster
monaster

lojzarybka: taky velká gratulace a jsem rád žes cinknul. promiň že jsem se ti nevěnoval překládal jsem zrovna. tak hodně podobných úlovků:-)

Pátek 16. května 2008 v 11:48® dam
dam

LojzaRybka> gratuluji, je to nádherná ryba, skoro už podobná k lososovi, nádherapivo

Pátek 16. května 2008 v 11:25® cormaxx
cormaxx

LojzaRybka:Nádherná rybiška.Gratuluji!pivo

Pátek 16. května 2008 v 11:16® LojzaRybka
LojzaRybka

cormoran> ahoj,stálo,byl to jedinej záběr:-x

Pátek 16. května 2008 v 11:07® cormoran
cormoran

LojzaRybka> No jo, ale stálo to za to, ne?

Pátek 16. května 2008 v 11:04® LojzaRybka
LojzaRybka

já hlavně závidim sám sobě,jsem se snim pěkně proběhl a nakonec jsem ho dohonil:-D

Pátek 16. května 2008 v 10:59® Zauwi
Zauwi

to Lojza: závist veliká;-)

Pátek 16. května 2008 v 10:54® cormoran
cormoran

Lojza: Krasavec:->

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:51® HaD
HaD

marin> pokud to byla osobka, tak mi nedošla.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:51® HaD
HaD

thomski> aha, tuhle zkratku jsem neznal. U nás je to již 5 let „Osobní pošta“, tedy OP :-)) )

Čtvrtek 15. května 2008 ve 22:48® regulus
regulus

Kuba> tak rozborka by ti šla, včilka to ještě složit dohromady. :-D Tento příspěvek sem 15.5.2008 ve 22:54 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor HaD

Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:34® EDYS
EDYS

Kuba> a funguje?..:-D Tento příspěvek sem 15.5.2008 ve 21:57 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:55® skwor
skwor

Sander> Tady to bylo docela drsný. Asi je Ti jasný, že kvůli pár kapkám bych po pár minutách od vody neodcházel :-D

Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:42® Sander
Sander

skwor > slaboučká bouřka mě chytla když jsem šel z práce, ještě kolem šesté spadlo pár kapek, jinak nic. To přijde zítra.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:38® Vlaštovka
Vlaštovka

skwor> já to zejtra zkusim, za bouřky nebo před ní táhnou hadi… už sem dlouho nechcípal.. :oD

Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:21® skwor
skwor

Taky u Vás byla dneska taková bouřka? V tom by šel na ryby jenom blázen :-)) Já se spolužákem Karlem jsme tam vydrželi v tom nečase asi čtvrt hodiny (a pět ryb) a následoval útěk domů :-D

Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:14® CeP
CeP

thomski> tfuj takovy vosklivy slovo konkurence… my tady rikame u sousedu. a jestli nekdo nekde chce videt konkurenci, je to ciste jeho vec.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 20:11® Vlaštovka
Vlaštovka

Kuba- pěknej úlovek… tokovej jen tak už nechytíš… :oD

Čtvrtek 15. května 2008 v 19:31® thomski

Had,myslim ze je to soukroma zprava,neco jako maj u konkurence.

Čtvrtek 15. května 2008 v 19:06® HaD
HaD

marin> co je to SZ?

Čtvrtek 15. května 2008 ve 14:24® regulus
regulus

cormaxx> Možná trochu silný slova, ale souhlas, že Růža by byl dobrý řešení, nicméně taky moc nevěřím, že to přijme. Vono asi trénování nároďáku není žádnej kauf, potencionální hráči rozesetí po celým světě, doprošování se, jednání, nevíš kdo ti přijede a kdo ne … možná ani není vo co stát.:-'

Čtvrtek 15. května 2008 ve 12:59® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

cormaxx> Nevěřím že půjde. Už jednou je trénoval, jak Hlinka zemřel, ale vrátil se k Slávii. A taky není dokonalý.

Čtvrtek 15. května 2008 ve 12:51® cormaxx
cormaxx

zlomiljsemprut:ho­kej.sport.cz To je jedinej schopnej nástupce Hlinky!:-)

Čtvrtek 15. května 2008 ve 12:39® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

cormaxx> Pinc, se vzpamatuj. Vypadá jako žáček a taky tak chytá. Vždyť branka je větší jak on!!! Toho bych vypral a dal místo něho Mensátora, ten chytal báječně! Karlovy Vary dostal do finále on! A nevím co máte proti Hadamczikovi. Je pravda, že na Hlinku nemá, ale kdo v této zemi ano?

Čtvrtek 15. května 2008 v 11:41® profo
profo

Sander : dík za zprávu. Odpověď v osobce..;-)

Čtvrtek 15. května 2008 v 6:33® marin
marin

for HaD: Davide poslal jsem Ti SZ, mrkni se, dík:->

Čtvrtek 15. května 2008 v 0:42® hecht
hecht

No, každopádně teď už s tím moc nenaděláme co ??? Navrhuji, kako pomstu si dát dnes večer Švédskou trojku .Sakra ale teď jsem si uvědomil že mi chybí dvě členky do manšaftu :-)

Čtvrtek 15. května 2008 v 0:33® cormaxx
cormaxx

regulus:Tým jsme měli dost dobrej,to pozná každej kdo tomu trochu holduje… Jo občas Hnilda podržel,ale kterej golman v repre ne? A takový góly co dostával,z toho bolely oči.Celou sezonu nechytá a pak je jedničkou v nároďáku.Pincák odchytal super celou sezonu a pak dostane šanci „jen“ s Italama.Je sice hezký že Hnilička zachytal na minulých mistrovstvích,ale teď je teď,tak měl kua kouč koukat na momentální formu:-/

Čtvrtek 15. května 2008 v 0:18® regulus
regulus

cormaxx> no né že by Hnilda chytal zázračně, ale myslím, že dneska toho jednak dost zachránil a Švédský góly byly dost haluzoidní nemluvě o tom, že předchozí situace v kontextu toho co rozhodčí během celýho zápasu pískali jako faul a co ne, hodně diskutabilní. Naše vyloučení při prvním švédským gólu bylo za nic, zákrok našich obránců při prodloužení byl poměrně v rámci rozhodčími daných mezí a následná švédská přesilovka v tomto kontextu nebyla tak úplně košér. Shození Hnildy při vyrovnávacím gólu bylo asi na hranici pravidel (nejspíš byl mimo brankoviště), ale udělat to Švédi Kanaďanům, tak je z toho jednak mlata a nevěřím tomu, že by byl gól uznanej. Nehledě na to, že se naši za svůj výkon vůbec nemusí stydět, hráli velice dobře, ale prostě to tam nechtělo spadnout.

vagi> né že bych tohoto pána musel, ale myslím, že to je v něčem jiným