Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. května 2008 v 18:28® Vlaštovka
Vlaštovka

cormoran- to okoun je parádní, gratulace :-D
A nebyls včera na Matyldě??

Pátek 9. května 2008 ve 14:09® osprey
osprey

HaD: Dobrá tedy, pořád ho mám na flešce v rozlišení 1280×853 bodů, jestli to tvůj (= chytejácký) systém spolkne, tak ho uvidíš. Dnes k večeru ti navíc zavolám.

Pátek 9. května 2008 ve 13:22® swatji
swatji

Prosím admina o smazání recenze na v dělených prutech na Byron X12T omylem jsem to tam vložil 3× platí jen ta recenze kde je uvedena cena. děkuji

Pátek 9. května 2008 ve 12:05® HaD
HaD

Fugas> přijeď k nám – ukážu, ulovíš

Pátek 9. května 2008 ve 12:04® HaD
HaD

osprey> to je škoda, protože ho bohužel neuvidím.

Pátek 9. května 2008 v 11:07® skwor
skwor

Sander> Za chvíli jedu pryč, zkusím to až večer. Mockrát díky.

Pátek 9. května 2008 v 11:06® Sander
Sander

skwor > funguje to co jsem Ti poslal?

Pátek 9. května 2008 v 10:23® Zauwi
Zauwi

to Dam: osobka

Pátek 9. května 2008 v 9:05® Sander
Sander

Díky za povzbuzení a rady. Závěry z toho nedělám…tedy vlastně jeden ano – tento týden byly při všech nulách ve vidličkách ty vym.daný DAMy, dám jim ještě pár šancí a možná tyhle klacky brzy poletí z domu. Jsou zakletý!
S tím včerejším fiaskem jsem to ale tušil, a také jsem to zde psal. Nechal jsem se holt přemluvit, samotného by mě to v tomto období asi nenapadlo.

Pátek 9. května 2008 v 8:48® Fugas

Sander: příště vyhledej jakoukoli zátoku s přítokem potoka, na mělčinách se tam rychleji prohřeje voda a ryby jsou tam po jaru vyjetý. Na otevřený a hluboký vodě to asi zatím není ono. S cejnama má Osprey asi pravdu. Tohle období je hodně zrádný, ale nedělej z toho ukvapený závěry:-) . Ryby chytat umíš! Já zase většinou utrpím zero na Otavě9-) HaD: gratuluju, krásná ryba. pro mě z říše snů.

Pátek 9. května 2008 v 7:05® osprey
osprey

Sander: Jesetejře jsem dal na konkurenční server, protože do Flipovo otázky. Do Mého lovu to nebylo, tam všeobecně fotkama šetřím, na MRKu i tady.

Až příště pojedeš na Orlík, můžu ti poradit nebo se přidat. Aktuální rada je jet mnohem výš – ryba bude menší, ale úlovek by tě minout neměl. Myslím, že do jisté míry vím, kde je chyba, i když ji asi neudělali soudruzi z NDR. Například se právě vytřeli cejni a ryby žerou ty hromady jiker. Na Moravě to bylo podobné.

Pátek 9. května 2008 v 7:05® dam
dam

Sander> to je ale to krásný, že každý máme své zkušenosti a můžeme se o ně podělit…v každém případě se já klaním tvým krásným úlovkům, tak jen tak dál:-)

Čtvrtek 8. května 2008 ve 22:04® Scanix
Scanix

Sander: presne, protoze by si pak clovek nevazil tech chvil, kdy to klapne a bral to jako samozrejmost, to by byla nuda ne ;-)

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:50® Sander
Sander

Scanix > sice to na náladě nepřidá, ale nakonec je mi to celkem jedno, i když jsem kvůli tomu projezdil poslední zbytek vejplaty, utrhal půl krabičky háčků a všechny krmítka, sezbíral ze sebe a psa asi 25 klíšťat a opět si zkurvil řadičku…:-D

Ale jak jsem psal dolejc – i to patří k rybaření, vem to čert :-)

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:41® Scanix
Scanix

Sander: z dvou vyprav s 0 delas zavery, no tak, vsak chytas porad pekny fisky, ja napriklad paberkuju granulace, moc jich tam uz neni, na Vltave a jinak je to fakt dost mrtvy :-(( No zatim me vlacak jeste neomrzel, takze rohlikove orgie jsem odsunul. Vim, ze na mem fleku berou ted cejni a amuri, ale…chci povodit pekneho dravcika. Nejvetsi adros jsem mel nedavno kdyz jsem na smacka a picker zaprah kapra 60 za prdel. V proudu to byl mazec, ale vysteny trofejni pstruh to nebyl :-((

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:27® skwor
skwor

Sander> :-D :-D :-D

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:26® Sander
Sander

skwor > jak? Očividně nahovno!!

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:26® Sander
Sander

Scanix > na hady jsme chtěli zůstat, ale po tom úspěšném odpoledni jsme na to ani jeden neměli náladu.

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:26® skwor
skwor

Sander> Ono to půjde. Jak teď chytáš?

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:25® Scanix
Scanix

Sander: to jezdis na orelas na hady? Jeden chyta v Tabore pekny parmy :-)) ) Jinak taky zasnu, co se chyta, kdyz se mi nedari lapit nic vetsiho :-((

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:24® Padis
Padis

Sander>to nevěřím:-D .Jo kdyby do včel a do medu:-)

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:22® Sander
Sander

Padis > i prd. Radši se dám na zahrádkaření.

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:21® Padis
Padis

Sander> neboj fišky půjdou

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:21® skwor
skwor

Sander> :-93; 9-)

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:20® Sander
Sander

skwor > hele nech si ty provokace, jo? :-)

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:18® skwor
skwor

Sander> No asi jo, páč já se dneska u vody nezastavil.

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:14® Sander
Sander

skwor > nevím co blbnu. Včera hovno, dnes hovno, kolega to samé. Fiška asi stávkuje nebo co, ale jak tak koukám do Z lovu, tak jen v mém případě.

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:13® skwor
skwor

Sander> Ale fotka hezká :-D

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:09® Sander
Sander

BoBo > pokud by to byla divočina ze svazovky, proč ne…:-)

skwor > raději se neptej.

Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:06® skwor
skwor

Sander> Cos lapnul?