Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. května 2008 v 19:00® HaD
-
Sander> no tipl bych, že už ano. Přijde mi, že je tu nádherně teplo a musí brát. Možná je to ale přechodem ze země věčného ledu
- Středa 7. května 2008 v 18:55® Sander
-
HaD > jedu zkusit hady, myslíš že tví jmenovci budou při chuti?
- Středa 7. května 2008 v 18:48® HaD
-
skwor> je moc veliká a systém si s ní neporadí. Nemůžeš jí před tím zmenšit? viz. např.: www.chytej.cz
- Středa 7. května 2008 v 18:46® HaD
-
osprey> no někdy to nejde, ale zase až to přijde…
) Jakého jsi kde chytil jesetera?
- Středa 7. května 2008 v 17:51® skwor
-
All: Když sem chci vložit fotku, tak mi to napíše tohle: Fatal error: Allowed memory size of 25165824 bytes exhausted (tried to allocate 12288 bytes) in /data/web/virtuals/chytej.cz/www/includes/diskuze/formular.php on line 98 Co dělám špatně?
- Středa 7. května 2008 v 15:46® Fugas
-
Sander: neboj, kapři jdou, hadi snad půjdou a boleni dělali včera na hladině pěknej bordel, těm bych taky věřil, před týdnem jsem na housku jednoho dostal.Jen cejni byli už minulej týden ve tření, ty leda tak do podběráku
.Ale třba jinde to vypadá jinak. Tak černě bych to neviděl
- Středa 7. května 2008 v 15:38® Sander
-
osprey > nic se neděje, o nic jsi stejně nepřišel.
K úlovku jesetera gratuluji, je opravdu nádhernej ( jen nevím, proč si fotku vysloužil jen konkurenční server ) - Středa 7. května 2008 v 15:35® osprey
-
Sander: Tobě dlužím omluvu. Jak jsi mě zval v sobotu na ryby, byl jsem na Moravě a mobil doma. Pak už jsem se nějak nedokázal přimět ti napsat. Jinak impozantní tření cejnů, záběry malých parmiček, totální ignorance ze strany těch velkých a nejběžnější ryba jesen kousek přes 40.
A Prutos skvěle drape hlavačky mramorované do ruky… (pouze pro účely fotodokumentace).HaD: Rozsypalovic bouda stojí a v okolí je u vody hafo lidí. Prý chytli za poslední týden asi 4 ryby – všichni dohromady. Kdykoli tam přijedu, je to tam takhle. Jen minule náhodou ten fousáč zapomněl komu má zabrat – oni potmě jsou ty woby všechny skoro stejný…
- Středa 7. května 2008 v 15:27® Sander
-
HaD > rád bych bolena z hladiny, ale to jsem asi moc naivní, zkusíme kapry a večer hady.
- Středa 7. května 2008 v 15:26® HaD
-
Sander> Tak Orlík
A co konkrétně budeš zkoušet?
- Středa 7. května 2008 v 15:25® HaD
-
osprey> hihi, no zeleně bychom se možná také dočkali, ale když obden sněží, teploty jsou na nule a jaro zaklepe na oceánskou bránu nejdříve za 14 dní, není zkrátka travičce přáno
Já dnes snad zkusím na hodinku parmy. Uvidíme, zda budou tolerantní
- Středa 7. května 2008 v 15:20® osprey
-
HaDice: Vítej doma, rybky tu máme taky a aspoň nám tu roste trochu něčeho zelenýho.
O víkendu jsme s Prutosem plenili jih Moravy. Kolem metru sice nic, ale ani jednou jsme se nepoblili.
A zpacifikovali jsme tam echt divokýho jesetera… Akorát byl menší než ti v Jestřabicích. - Středa 7. května 2008 v 15:19® Sander
-
HaD > rybky průměr, nemůžu na svých domovských řekách čekat zázraky. Letos poprvé se kouknu na větší vodu (zítřejší Orlík), tam chytím nejspíš hovno, a zase budu v místních starých kolejích.
Fugas > snad. Jedem už po obědě, možná nalupem slintoše nebo semtam kapříka, ale neznám tam moc míst, takže nejspíš půjdem s prázdnou
- Středa 7. května 2008 v 15:09® Fugas
-
Sander : Buď v klidu, předpokládám že pojedete někam nahoru, tam je všchno o měsíc dřív a možná už tam hadi i jdou. Já jezdím kus nad hráz..
- Středa 7. května 2008 v 15:06® HaD
-
Sander>
Co rybky?
- Středa 7. května 2008 ve 14:56® skwor
-
Hm, tak budu muset ty fotky upravit…
- Středa 7. května 2008 ve 14:55® skwor
-
Sander> Foťák pracuje hezky, zkusím sem něco pro ukázku hodit.
- Středa 7. května 2008 ve 14:44® Sander
-
Fugas > to mi ani neříkej…zítra tam jedem…
- Středa 7. května 2008 ve 14:44® Sander
-
HaD > děkuji, nejen já
- Středa 7. května 2008 ve 14:28® HaD
-
sander: fotky jsem trochu zvětšil a logo zmenšil. Spoko?
- Středa 7. května 2008 ve 14:19® yerrx
-
monaster> to ja mel tento rok prvniho…65
- Středa 7. května 2008 ve 13:20® HaD
-
Robur> no na počasí jsme měli celkem pech – taky jsme byli ještě před sezónou. Ale i tak to bylo super.
- Středa 7. května 2008 ve 13:12® Robur
-
tam ale muselo bejt hnusně
To já jedu kontrolovat, jak vyrostly kopřivy na řece Oslavě. A mám na to 4 dny.
- Středa 7. května 2008 ve 13:03® HaD
-
Robur> mírný edit
Dodatek: já raději pracuji, o ostatní se nestarám a ušětřenou energii a čas věnuji raději rodině, nebo třeba rybám či cestování. Tady je pozdrav z Islandu
- Středa 7. května 2008 ve 13:02® skwor
-
HaD> Vítej doma.
- Středa 7. května 2008 ve 13:01® Robur
-
kurňa Hade, člověk ti odpoví, a to na co odpoví zmizí
a pak se objeví nad odpovědí.
- Středa 7. května 2008 ve 12:59® HaD
-
Robur: nic. Ale je dobře, že nás Moravský rybářský klub pečlivě sleduje a stará se o nás. Pro mě je to jen výraz toho, že se nás bojí, takže vlastně pochvala a navíc se nemusím o nic starat. Pan majitel mě vždy ihned bombarduje e-maily, co kde musím smazat, co jsme údajně okopčili atd. Pro mě je to celkem pohodlné. A jsme jediní, z koho mají hysterický strach. Proč nenapíší, že mají např. 100 více než česká desítka, nebo třeba ruská třicítka
Tyhle praktiky používají v bysnysu jen zoufalci.
Nakonec jeden citát od Leonarda da Vicni z roku 1510: „Mnozí si dělají živobytí z klamu a falešných zázraků, kterými podvádějí hloupé davy.“
- Středa 7. května 2008 ve 12:59® Robur
-
určujicí bude, s jakou kšiltovkou se začne fotit Bobo.
- Středa 7. května 2008 ve 12:52® Zauwi
-
to Robur: to už tam je dlouho…
- Středa 7. května 2008 ve 12:46® Robur
-
zdar Hade, dívej co jsem ulovil u konkurence, co s tím uděláme
Víte, že MRK.cz má skoro 4× více čtenářů a zobrazí každý den až 8× více stránek než česká dvojka?