Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. května 2008 v 19:00® HaD
HaD

Sander> no tipl bych, že už ano. Přijde mi, že je tu nádherně teplo a musí brát. Možná je to ale přechodem ze země věčného ledu :-)

Středa 7. května 2008 v 18:55® Sander
Sander

HaD > jedu zkusit hady, myslíš že tví jmenovci budou při chuti? :-)

Středa 7. května 2008 v 18:48® HaD
HaD

skwor> je moc veliká a systém si s ní neporadí. Nemůžeš jí před tím zmenšit? viz. např.: www.chytej.cz

Středa 7. května 2008 v 18:46® HaD
HaD

osprey> no někdy to nejde, ale zase až to přijde… :-)) ) Jakého jsi kde chytil jesetera?

Středa 7. května 2008 v 17:51® skwor
skwor

All: Když sem chci vložit fotku, tak mi to napíše tohle: Fatal error: Allowed memory size of 25165824 bytes exhausted (tried to allocate 12288 bytes) in /data/web/vir­tuals/chytej.cz/www/in­cludes/diskuze/for­mular.php on line 98 Co dělám špatně?

Středa 7. května 2008 v 15:46® Fugas

Sander: neboj, kapři jdou, hadi snad půjdou a boleni dělali včera na hladině pěknej bordel, těm bych taky věřil, před týdnem jsem na housku jednoho dostal.Jen cejni byli už minulej týden ve tření, ty leda tak do podběráku:-D .Ale třba jinde to vypadá jinak. Tak černě bych to neviděl:-)

Středa 7. května 2008 v 15:38® Sander
Sander

osprey > nic se neděje, o nic jsi stejně nepřišel.
K úlovku jesetera gratuluji, je opravdu nádhernej ( jen nevím, proč si fotku vysloužil jen konkurenční server ):-)

Středa 7. května 2008 v 15:35® osprey
osprey

Sander: Tobě dlužím omluvu. Jak jsi mě zval v sobotu na ryby, byl jsem na Moravě a mobil doma. Pak už jsem se nějak nedokázal přimět ti napsat. Jinak impozantní tření cejnů, záběry malých parmiček, totální ignorance ze strany těch velkých a nejběžnější ryba jesen kousek přes 40.
A Prutos skvěle drape hlavačky mramorované do ruky… (pouze pro účely fotodokumentace).

HaD: Rozsypalovic bouda stojí a v okolí je u vody hafo lidí. Prý chytli za poslední týden asi 4 ryby – všichni dohromady. Kdykoli tam přijedu, je to tam takhle. Jen minule náhodou ten fousáč zapomněl komu má zabrat – oni potmě jsou ty woby všechny skoro stejný…

Středa 7. května 2008 v 15:27® Sander
Sander

HaD > rád bych bolena z hladiny, ale to jsem asi moc naivní, zkusíme kapry a večer hady.

Středa 7. května 2008 v 15:26® HaD
HaD

Sander> Tak Orlík :-) A co konkrétně budeš zkoušet?

Středa 7. května 2008 v 15:25® HaD
HaD

osprey> hihi, no zeleně bychom se možná také dočkali, ale když obden sněží, teploty jsou na nule a jaro zaklepe na oceánskou bránu nejdříve za 14 dní, není zkrátka travičce přáno :-D

Já dnes snad zkusím na hodinku parmy. Uvidíme, zda budou tolerantní :-D

Středa 7. května 2008 v 15:20® osprey
osprey

HaDice: Vítej doma, rybky tu máme taky a aspoň nám tu roste trochu něčeho zelenýho.
O víkendu jsme s Prutosem plenili jih Moravy. Kolem metru sice nic, ale ani jednou jsme se nepoblili.
A zpacifikovali jsme tam echt divokýho jesetera… Akorát byl menší než ti v Jestřabicích.

Středa 7. května 2008 v 15:19® Sander
Sander

HaD > rybky průměr, nemůžu na svých domovských řekách čekat zázraky. Letos poprvé se kouknu na větší vodu (zítřejší Orlík), tam chytím nejspíš hovno, a zase budu v místních starých kolejích.

Fugas > snad. Jedem už po obědě, možná nalupem slintoše nebo semtam kapříka, ale neznám tam moc míst, takže nejspíš půjdem s prázdnou ;-)

Středa 7. května 2008 v 15:09® Fugas

Sander : Buď v klidu, předpokládám že pojedete někam nahoru, tam je všchno o měsíc dřív a možná už tam hadi i jdou. Já jezdím kus nad hráz..

Středa 7. května 2008 v 15:06® HaD
HaD

Sander> :-) Co rybky?

Středa 7. května 2008 ve 14:56® skwor
skwor

Hm, tak budu muset ty fotky upravit…

Středa 7. května 2008 ve 14:55® skwor
skwor

Sander> Foťák pracuje hezky, zkusím sem něco pro ukázku hodit.

Středa 7. května 2008 ve 14:44® Sander
Sander

Fugas > to mi ani neříkej…zítra tam jedem…:-x

Středa 7. května 2008 ve 14:44® Sander
Sander

HaD > děkuji, nejen já :-)

Středa 7. května 2008 ve 14:28® HaD
HaD

sander: fotky jsem trochu zvětšil a logo zmenšil. Spoko? :-)

Středa 7. května 2008 ve 14:19® yerrx
yerrx

monaster> to ja mel tento rok prvniho…65

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18059.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18060.jpg
Středa 7. května 2008 ve 13:20® HaD
HaD

Robur> no na počasí jsme měli celkem pech – taky jsme byli ještě před sezónou. Ale i tak to bylo super.

Středa 7. května 2008 ve 13:12® Robur
Robur

tam ale muselo bejt hnusně:-)) To já jedu kontrolovat, jak vyrostly kopřivy na řece Oslavě. A mám na to 4 dny.:-D

Středa 7. května 2008 ve 13:03® HaD
HaD

Robur> mírný edit :-) Dodatek: já raději pracuji, o ostatní se nestarám a ušětřenou energii a čas věnuji raději rodině, nebo třeba rybám či cestování. Tady je pozdrav z Islandu ;-)

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img18054.jpg
Středa 7. května 2008 ve 13:02® skwor
skwor

HaD> Vítej doma. pivo

Středa 7. května 2008 ve 13:01® Robur
Robur

kurňa Hade, člověk ti odpoví, a to na co odpoví zmizí:-)) a pak se objeví nad odpovědí.

Středa 7. května 2008 ve 12:59® HaD
HaD

Robur: nic. Ale je dobře, že nás Moravský rybářský klub pečlivě sleduje a stará se o nás. Pro mě je to jen výraz toho, že se nás bojí, takže vlastně pochvala a navíc se nemusím o nic starat. Pan majitel mě vždy ihned bombarduje e-maily, co kde musím smazat, co jsme údajně okopčili atd. Pro mě je to celkem pohodlné. A jsme jediní, z koho mají hysterický strach. Proč nenapíší, že mají např. 100 více než česká desítka, nebo třeba ruská třicítka :-D Tyhle praktiky používají v bysnysu jen zoufalci.

Nakonec jeden citát od Leonarda da Vicni z roku 1510: „Mnozí si dělají živobytí z klamu a falešných zázraků, kterými podvádějí hloupé davy.“

Středa 7. května 2008 ve 12:59® Robur
Robur

určujicí bude, s jakou kšiltovkou se začne fotit Bobo.

Středa 7. května 2008 ve 12:52® Zauwi
Zauwi

to Robur: to už tam je dlouho…

Středa 7. května 2008 ve 12:46® Robur
Robur

zdar Hade, dívej co jsem ulovil u konkurence, co s tím uděláme:-))
Víte, že MRK.cz má skoro 4× více čtenářů a zobrazí každý den až 8× více stránek než česká dvojka?