Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. května 2008 ve 12:29® HaD
HaD

uf…tak jsem už i vylezl z postele. Celej rozlámanej, ale už to je lepší :-) . Tak co rybky, koušou?

Středa 7. května 2008 v 10:50® VODA
VODA

lucioperce69> urcite pekna rybarina jo nechas mi par rousnic na dnesni vecer dik dej vedet jinak krasavci plavou v udirne doufamTento příspěvek sem 7.5.2008 v 11:51 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Středa 7. května 2008 v 9:06® CeP
CeP

pekoda> nejlepsi dezinfekce je rozpaleny maslo na panvi. HOWGH

Středa 7. května 2008 v 7:42® Fugas

Sander: Zkoušel jsem hady včera (orlík) a taky nic, jen kapříci + 2 vypasený karase. Taky jsem měl asi přehnaný očekávání:-/.

Středa 7. května 2008 v 6:51® monaster
monaster

Piranha> ty si bejk. já jsme pro dezinfekci. vyrábí s eněkde na moravě ze švestek. lokneš si a dáváš rybě pusu jako ty na tom videu. jen aby to nebylo potom na exituspivo

Středa 7. května 2008 v 6:11® Piranha
Piranha

pekoda> delaji se pro ryby takovy modry a mozna i nak barevny postriky na rany, ale jeste nebylo potvrzeno jestli to opravdu funguje nebo urychluje hojeni.Ja si myslim ze je to hovadina a prehnanost.To by musel HaD chodit na sumejse s cisternou :-D Nechat to bejt a radeji mit hacek perfektne ostrej a hlavne bez protihrotu a ryba ani nevi ze ji neco opírsingovalo.To neni clovek, ma studenou krev a jinej obeh.

Středa 7. května 2008 v 0:38® Tomash
Tomash

HaD> Buď zdráv cizinče :-)

Úterý 6. května 2008 ve 22:59® pekoda
pekoda

čau kolegové poraďte . četl jsem že je dobré dezinfikovat ránu po háčku když vracíš rybu do vody můžu použít normální jod co je pro lidi nebo něco jiného.dik

Úterý 6. května 2008 ve 22:49® Sander
Sander

Jinak zkusili jsme dnes úhoře – na 4 pruty akorát spotřeba rousnic jak kráva, brali cejni, plotice a kapři, ale hadi nič!

Úterý 6. května 2008 ve 22:47® Sander
Sander

dam > omyl, tyhle ryby vyhledávají vázky zcela cíleně. Mám pro to spousty důkazů, dokonce bych mohl polemizovat o Kazanově příspěvku týkajícího se tlouštíků 20cm. Už od tak brzkého mládí tyhle ryby „bojují“ nacpáni těsně u břehu – což je velice cílené zajíždění do vázek – u větších ryb také často používané.
U starších ryb je to ovšem ještě markantnější. Uvedu příklad z dávné pstruhovky – lovil jsem tam velké tlouště z hladiny, čistá voda, vše bylo krásně vidět, od samotného záběru, až do konce. Téměř každá ryba ihned po záseku nabrala směr padlý strom. Pročpak asi?…:-) Podobných zážitků mám spoustu z dosti růynorodých revírů. Tloušť je v tomto ohledu nevypočitatelný hajzl – samozřejmě ne v tom případě, když lovíme v místech bez vázek.:-)

Úterý 6. května 2008 ve 22:39® cormaxx
cormaxx

HaD: ahoj pivo

Úterý 6. května 2008 ve 22:35® HaD
HaD

tak jsem opět doma :-) a ani na vás nebudu baffat :-D . To jsem hodnej, co? ;-)

Úterý 6. května 2008 ve 22:26® Piranha
Piranha

merysek007> nemel to bejt Cikánský potok :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Úterý 6. května 2008 ve 21:42® merysek007
merysek007

Datum lovu: 7.5.2008, Revír: Cikhájský potok č. 1 nádrž Stržuž se nemužeme dočkat až zejtra vyrazíme naši oblíbenou,přeh­radu,přehrada­je uprostředed příroy,taakže je zde klid a pohoda;-) ;-) :-1 Tento příspěvek sem 6.5.2008 ve 21:45 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Úterý 6. května 2008 ve 20:54® dam
dam

Sander> navyhledávají vázky, tys ho tam navedl9-)

Úterý 6. května 2008 v 19:12® monaster
monaster

yerrx> jasně že bys to měl vědět. loni jsem měl úhořů kolem 100 x ale všechno do 35 cm na žížalku. vše na plavanou. některé i přes den

Úterý 6. května 2008 v 19:10® pif
pif

kazan:kamaráde,ko­lego či krajane..neznáš mapu,co Tě vede k tomu,že by se to zvrtlo v napadání?je to jen plkání na netu,nic víc..nesmíš tady nějaké slovní přestřelky brát vážně…svět není černobílej..a vůbec,nic není černobílé(sakra,to byla ale hluboká myšenka):-D

Úterý 6. května 2008 v 18:30® Kazan

pif> nezlob se, ale obávám se že naše diskuze nikam nevede, navíc se nemíním nechat zatáhnout do nějakého vzájemného napadání. Takže se zdržuji jakýchkoliv dalších komentářů.

Úterý 6. května 2008 v 17:35® Vlaštovka
Vlaštovka

cormaxx> tak nic no, potřeboval bych informátora jak to tam aspoň probíhalo… :-D

Úterý 6. května 2008 v 17:33® cormaxx
cormaxx

Vlaštovka: si se zbláznil ne:-D Já na matyldu nechodim ani normálně,pač se mi tam nelíbí.Jen tam občas skočim na chvilku zavláčet,když mám cestu kolem ;-)

Úterý 6. května 2008 v 17:29® Vlaštovka
Vlaštovka

cormaxx- deš závodit ve čtvrtek???

Úterý 6. května 2008 v 17:04® cormaxx
cormaxx

Kuba: když koukneš na datumy kdy byly přiloženy nové věci do nabídky,tak poznáš že je na světě asi chvíli.Takže těch zkušeností moc nebude! :-)

Úterý 6. května 2008 v 16:16® Kuba

Máte někd oskušenosti z tímhle eshopem ??? www.gofish.cz

Úterý 6. května 2008 v 15:40profil byl smazán

Sander> já si taky myslím že vyrazím…počasí luxus tak snad i luxus ryby :-1

Úterý 6. května 2008 v 15:27® Kuba

Leonardo> jsi si jistej že je to kapr ???

Úterý 6. května 2008 v 15:20® Sander
Sander

Mýlil jsem se, když jsem tvrdil, že lepší počasí na hady jako minulý inkriminovaný den už letos asi nebude.:-) Řekl bych, že dnešní a zítřejší večer strávím dlouho do noci u vody :-D

Úterý 6. května 2008 ve 14:26® yerrx
yerrx

monaster> no ja du na uhore poprve tak nevim…teda vlastne stejne vsechno poustim ale vedet to muzu zejo…

Úterý 6. května 2008 ve 14:23® monaster
monaster

yerrx> za prvé to vím z hlavy, za druhé jen jsem ti zkopíroval větu z netu takže to není na starě..... nemám u sebe soupis abych ti přesně řekl stranu :-)

alr dětem v kroužku jsme to tloukli do makoviček tak že jsme jim říkali : děti úhoř je hájen defacto celý podzim. 9-)

Úterý 6. května 2008 ve 14:20® yerrx
yerrx

monaster> na ktere si to nasel strane? ja to hledal 4×…

Úterý 6. května 2008 ve 14:19® monaster
monaster

yerrx: na to že chytáš 9 let tak docela dobrá znalost ryb. řádu :-)

ale abys neřekl:

v řádu stojí:
Od 1. září do 30. listopadu je v rybářském revíru hájen úhoř říční (Anguilla anguilla).