Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. května 2008 ve 12:29® HaD
-
uf…tak jsem už i vylezl z postele. Celej rozlámanej, ale už to je lepší
. Tak co rybky, koušou?
- Středa 7. května 2008 v 10:50® VODA
-
lucioperce69> urcite pekna rybarina jo nechas mi par rousnic na dnesni vecer dik dej vedet jinak krasavci plavou v udirne doufamTento příspěvek sem 7.5.2008 v 11:51 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Středa 7. května 2008 v 9:06® CeP
-
pekoda> nejlepsi dezinfekce je rozpaleny maslo na panvi. HOWGH
- Středa 7. května 2008 v 7:42® Fugas
-
Sander: Zkoušel jsem hady včera (orlík) a taky nic, jen kapříci + 2 vypasený karase. Taky jsem měl asi přehnaný očekávání:-/.
- Středa 7. května 2008 v 6:51® monaster
-
Piranha> ty si bejk. já jsme pro dezinfekci. vyrábí s eněkde na moravě ze švestek. lokneš si a dáváš rybě pusu jako ty na tom videu. jen aby to nebylo potom na exitus
- Středa 7. května 2008 v 6:11® Piranha
-
pekoda> delaji se pro ryby takovy modry a mozna i nak barevny postriky na rany, ale jeste nebylo potvrzeno jestli to opravdu funguje nebo urychluje hojeni.Ja si myslim ze je to hovadina a prehnanost.To by musel HaD chodit na sumejse s cisternou
Nechat to bejt a radeji mit hacek perfektne ostrej a hlavne bez protihrotu a ryba ani nevi ze ji neco opírsingovalo.To neni clovek, ma studenou krev a jinej obeh.
- Středa 7. května 2008 v 0:38® Tomash
-
HaD> Buď zdráv cizinče
- Úterý 6. května 2008 ve 22:59® pekoda
-
čau kolegové poraďte . četl jsem že je dobré dezinfikovat ránu po háčku když vracíš rybu do vody můžu použít normální jod co je pro lidi nebo něco jiného.dik
- Úterý 6. května 2008 ve 22:49® Sander
-
Jinak zkusili jsme dnes úhoře – na 4 pruty akorát spotřeba rousnic jak kráva, brali cejni, plotice a kapři, ale hadi nič!
- Úterý 6. května 2008 ve 22:47® Sander
-
dam > omyl, tyhle ryby vyhledávají vázky zcela cíleně. Mám pro to spousty důkazů, dokonce bych mohl polemizovat o Kazanově příspěvku týkajícího se tlouštíků 20cm. Už od tak brzkého mládí tyhle ryby „bojují“ nacpáni těsně u břehu – což je velice cílené zajíždění do vázek – u větších ryb také často používané.
U starších ryb je to ovšem ještě markantnější. Uvedu příklad z dávné pstruhovky – lovil jsem tam velké tlouště z hladiny, čistá voda, vše bylo krásně vidět, od samotného záběru, až do konce. Téměř každá ryba ihned po záseku nabrala směr padlý strom. Pročpak asi?…Podobných zážitků mám spoustu z dosti růynorodých revírů. Tloušť je v tomto ohledu nevypočitatelný hajzl – samozřejmě ne v tom případě, když lovíme v místech bez vázek.
- Úterý 6. května 2008 ve 22:39® cormaxx
-
HaD: ahoj
- Úterý 6. května 2008 ve 22:35® HaD
-
tak jsem opět doma
a ani na vás nebudu baffat
. To jsem hodnej, co?
- Úterý 6. května 2008 ve 22:26® Piranha
-
merysek007> nemel to bejt Cikánský potok
- Úterý 6. května 2008 ve 21:42® merysek007
-
Datum lovu: 7.5.2008, Revír: Cikhájský potok č. 1 nádrž Stržuž se nemužeme dočkat až zejtra vyrazíme naši oblíbenou,přehradu,přehradaje uprostředed příroy,taakže je zde klid a pohoda
Tento příspěvek sem 6.5.2008 ve 21:45 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Úterý 6. května 2008 ve 20:54® dam
-
Sander> navyhledávají vázky, tys ho tam navedl
- Úterý 6. května 2008 v 19:12® monaster
-
yerrx> jasně že bys to měl vědět. loni jsem měl úhořů kolem 100 x ale všechno do 35 cm na žížalku. vše na plavanou. některé i přes den
- Úterý 6. května 2008 v 19:10® pif
-
kazan:kamaráde,kolego či krajane..neznáš mapu,co Tě vede k tomu,že by se to zvrtlo v napadání?je to jen plkání na netu,nic víc..nesmíš tady nějaké slovní přestřelky brát vážně…svět není černobílej..a vůbec,nic není černobílé(sakra,to byla ale hluboká myšenka)
- Úterý 6. května 2008 v 18:30® Kazan
-
pif> nezlob se, ale obávám se že naše diskuze nikam nevede, navíc se nemíním nechat zatáhnout do nějakého vzájemného napadání. Takže se zdržuji jakýchkoliv dalších komentářů.
- Úterý 6. května 2008 v 17:35® Vlaštovka
-
cormaxx> tak nic no, potřeboval bych informátora jak to tam aspoň probíhalo…
- Úterý 6. května 2008 v 17:33® cormaxx
-
Vlaštovka: si se zbláznil ne
Já na matyldu nechodim ani normálně,pač se mi tam nelíbí.Jen tam občas skočim na chvilku zavláčet,když mám cestu kolem
- Úterý 6. května 2008 v 17:29® Vlaštovka
-
cormaxx- deš závodit ve čtvrtek???
- Úterý 6. května 2008 v 17:04® cormaxx
-
Kuba: když koukneš na datumy kdy byly přiloženy nové věci do nabídky,tak poznáš že je na světě asi chvíli.Takže těch zkušeností moc nebude!
- Úterý 6. května 2008 v 16:16® Kuba
-
Máte někd oskušenosti z tímhle eshopem ??? www.gofish.cz
- Úterý 6. května 2008 v 15:40profil byl smazán
-
Sander> já si taky myslím že vyrazím…počasí luxus tak snad i luxus ryby
- Úterý 6. května 2008 v 15:27® Kuba
-
Leonardo> jsi si jistej že je to kapr ???
- Úterý 6. května 2008 v 15:20® Sander
-
Mýlil jsem se, když jsem tvrdil, že lepší počasí na hady jako minulý inkriminovaný den už letos asi nebude.
Řekl bych, že dnešní a zítřejší večer strávím dlouho do noci u vody
- Úterý 6. května 2008 ve 14:26® yerrx
-
monaster> no ja du na uhore poprve tak nevim…teda vlastne stejne vsechno poustim ale vedet to muzu zejo…
- Úterý 6. května 2008 ve 14:23® monaster
-
yerrx> za prvé to vím z hlavy, za druhé jen jsem ti zkopíroval větu z netu takže to není na starě..... nemám u sebe soupis abych ti přesně řekl stranu
alr dětem v kroužku jsme to tloukli do makoviček tak že jsme jim říkali : děti úhoř je hájen defacto celý podzim.
- Úterý 6. května 2008 ve 14:20® yerrx
-
monaster> na ktere si to nasel strane? ja to hledal 4×…
- Úterý 6. května 2008 ve 14:19® monaster
-
yerrx: na to že chytáš 9 let tak docela dobrá znalost ryb. řádu
ale abys neřekl:
v řádu stojí:
Od 1. září do 30. listopadu je v rybářském revíru hájen úhoř říční (Anguilla anguilla).