Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. května 2008 ve 14:12® CeP
-
yerrx> www.chytej.cz
- Úterý 6. května 2008 ve 14:04® yerrx
-
je uhor ted hajeny?
- Úterý 6. května 2008 ve 12:25® monaster
-
Piranha: byl jsem dneska v tonasu. jukl jsem k přítoku. v „přístavu“ stopy po překládání nějakýho hnoje. to byl smrad. dva rybařící strécové nevím zda něco chytli.
- Úterý 6. května 2008 ve 12:23® monaster
-
Piranha: a ne že jí zas budeš líbat jak tu podoustev. ses neoholil a sedřel si jí ochranný sliz
- Úterý 6. května 2008 ve 12:20® Piranha
-
pif> ale ja jsem nerikal ze ji budu stehovat do jinyho reviru bude v tom samem ale dan jezem nekilik set metru vys mozna ten kilometr.Dam ji tam kam lidi nechodi a kde je plno prekazek a nastrah a hlavne potravy.A za druhy nepotrebuju zadny h. zkousky na to abych hodil stiku do kyble a skoval ji pred hladovyma masajema.Jestli mas nejakej problem tak kontaktuj Ustecky rybarsky svaz.Inicialy mam v osobce.
A ten nick? Kdyz neco dela ,,PIF PAF,, tak je to zbran a tim paden konecny stav zakazaneho zpusobu lovu tj. strileni.:D to vis moje inteligence a fantazie nezna mezí. - Úterý 6. května 2008 v 11:45® Tomash
-
pif>
- Úterý 6. května 2008 v 9:09® monaster
-
Piranha: a Ty Davide až jí budeš stěhovat řekni. mám prázdnej mrazák
- Úterý 6. května 2008 v 8:57® monaster
-
pif: jinak buďte rádi že kormoše nemáte. u nás sedává u Povrlů cca 200 kusů. smutnej pohled. jasně že jsou i jiný predátoři. sám jsem třeba viděl labuť vraždit tkaničky úhoře a pak je nechala plavat po hladině. a volavek a roháčů jsem se napozoroval když jsem bydlel na sádkách až až.
jinak jezdíme k Vám do Vavřince pro matroš a napřesrok si asi vemu celorepublikovou a smočím i u Vás
- Úterý 6. května 2008 v 8:52® monaster
-
Pif: zajímavá úvaha. ale hned z ostra pranýřovat něčí myšlenku? je dobře když někdo má rád ryby ve vodě ne?
a Piranha není žádnej vůl kterej by jí dal do nevhodnýho prostědí. navíc mi štika nepřijde jako endemit nebo stenoendemit
a když jsem stěhování vydržel i já...........
ale možná máš pravdu. uděláme to jinak . mělo je to napadnout. dáme k tůni cedulku: Krakonošovo
- Úterý 6. května 2008 v 6:33® pif
-
piranha:to by mě zajímalo,co v Tvé,jistě velice kreativní fantazii,evokuje můj nick .a kde jsi sehnal můj obrázek?pokud není ode mě autorizován,je to sprostá krádež…ale,když jsi začal mít na rybařinu jinej pohled,(asi je to určitej druh osvícení),tak si ten obrázek nech,nechci ho vrátit…
kazan:řeky nám taktéž pravidelně otráví,kormorány nemáme,ale volavky a vydry ano,o těch nepřízpusobivých občanech pomlčím…jen tak,aby řeč nestála,vy jste tam tu štiku vysadili?či máte hospodářské zkoušky?že přesazujete ryby do jiného revíru,což zákon zakazuje.tato moje poznámka je asi moc prudérní,v jádru proti tomu nic nemám,ale co když ta štika je kamarádka i někoho jiného?třeba nějaké olše,co tam roste,či ondatry,s kterou je každé ráno zvyklá vyhulit jointa..dávám ti jen prostor na přemýšlení..nebo Ti snad ta kamoška pošeptala do ouška,že chce změnit garzonku?
- Úterý 6. května 2008 v 5:55® Piranha
-
regulus> ani neeeeeeeee
- Úterý 6. května 2008 ve 2:46® Tomash
-
LojzaRybka> Taky tě žeru dědku!
Kazan :
- Pondělí 5. května 2008 ve 23:03® Scanix
-
Sander: pekna fiska, dobre stavena, vypada i na vic nez 51, kazdopadne pokud to bylo na vlacku a na P reviru, tak gratulace jeste vetsi!
- Pondělí 5. května 2008 ve 21:58® regulus
-
Piranha> vsadím boty, že blbej
- Pondělí 5. května 2008 ve 21:30® Piranha
-
pif> tvuj nick vyzniva jako konecny stav pri zakazanem zpusobu lovu.Uz mam o tobe obrazek neboj.
- Pondělí 5. května 2008 ve 21:17® Kazan
-
Tomash> woe
- Pondělí 5. května 2008 ve 21:15® LojzaRybka
-
Tomash>ale já tě mám rád tomíku
- Pondělí 5. května 2008 ve 21:15® Tomash
-
Kazan> Od kdy mě nemáš rád?
- Pondělí 5. května 2008 ve 21:04® Kazan
-
pif> kdyby ti 2× do roka otrávili řeku a to co v ní zůstane drancovali kormoráni a nepřizpůsobivý občané, včetně několika trotlů kteří nic neumí pustit, asi by jsi na to koukal taky jinak. Jinak nemám nic proti lidem co si vezmou rybu, sám si taky vemu, jen nesnáším lidi co všechno musí odtahat.
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:51® pif
-
dnes ve 13:52:28® Kazan Piranha> dnes jsem byl oblažit Bělské rybky asi 25 kg žrádla (tak trochu úklid) naproti zahradě ti sedí Burda a spol. a zvesela to tam mažou, hned na fleku vedle nich včera prý vytáli 62 kapříka. Nejhorší je že přišli na tu štiku co bydlí u tebe pod vývratem v točáku, tak jí hned 16tého ukliď jinak jde na rybku ven. Moc prosím je to kámoška 3× jsem jí měl v ruce, znám jí od malička. Díky.
kazan:co na to říkají v ústavu,že od malička kamarádíš se štičkou?smrdí to zoofílií,pedofílií,koleduješ si o těžké urologické problémy(teda pokud ta tvoje kamoška nemá vyndávací protézu)
přestaňte blbnout,já tady taky nepíšu,žes mě včera sežral na oběd mého drahého kamaráda čuníka…
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:37® Sander
-
Tomash > dík, tenhle typ pstruhovkových prasátek je fakt oříšek.
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:24® Tomash
-
Sander> krásnej tloušťák, gratulace
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:13® skwor
-
Sander> Nemáš zač. Na HaDy jsem se chystal taky, ale počasí rozhodlo jinak. Jdu taky na Kobru 11.
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:10® Sander
-
Kruci, lehce to tu bouří, měl jsem jít na hada… Jenže to by nesměli dával Simíra!
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:08® Sander
-
skwor > děkuji.
- Pondělí 5. května 2008 ve 20:06® skwor
-
Sander> Co napsat..... Gratulace!
- Pondělí 5. května 2008 v 17:51® merysek007
-
Tento příspěvek sem 5.5.2008 v 18:24 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Pondělí 5. května 2008 v 17:50® Piranha
-
Kazan> kajo vyndam ji tam spolehni se a dam ji na zamecak, tam bude mit zradla dost a tlak tam neni temer zadnej, mimo mne a mozna mlejňase.Ja vim na druhy strane naproti miho flrku na zahrade je takovej kerik a tisinka, vim o kapricich moc dobre.ani je tam necjodim chytat proste zacal sem mit na rybarinu jinej pohled asi starnu kamo.Tesi mne ze vim ze tam sou ryby ale nechci je tam chytat, nevim co to je.Jak na ni prisly, to ji tam videly? Jinak zitra prijdu kamo na rozlucku a doufam ze se ozves na PC.Zkus mejla davsou@seznam.cz nebo icq 285042964.Kecneme a povzpominame kamo.
- Pondělí 5. května 2008 ve 14:53® Sander
-
Kazan >
- Pondělí 5. května 2008 ve 14:49® Kazan
-
Sander> to víš tloušti kolem 20 čísel fakt do vázky nezajížděj
dam> nic osobního, pouze vtípek samozřejmě