Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. května 2008 ve 14:40® Sander
-
dam > aale, najednou, a copak jsi psal o tlouštích v Kajmanu, že nevyhledávají při zdolávání vázky a bojují férově?
- Pondělí 5. května 2008 ve 14:37® skwor
-
Sander> No snad ne
Jdu se na to podívat, včera nebyl čas www.domacitechnika.cz
- Pondělí 5. května 2008 ve 13:52® Kazan
-
Piranha> dnes jsem byl oblažit Bělské rybky asi 25 kg žrádla (tak trochu úklid) naproti zahradě ti sedí Burda a spol. a zvesela to tam mažou, hned na fleku vedle nich včera prý vytáli 62 kapříka. Nejhorší je že přišli na tu štiku co bydlí u tebe pod vývratem v točáku, tak jí hned 16tého ukliď jinak jde na rybku ven. Moc prosím je to kámoška 3× jsem jí měl v ruce, znám jí od malička. Díky.
- Pondělí 5. května 2008 ve 13:44® Kazan
-
Tomash> njn, život je samé překvápko. Jestli půjdete v ten čtvrtek na Labe, tak se stavím. Nebo spíš určitě se budu někde na Labi ,,ochomejtat,, snažím si jej a Bělu na poslední chvíli užít
- Pondělí 5. května 2008 ve 12:50® Tomash
-
Kazan> Co tam?
- Pondělí 5. května 2008 v 7:52® dam
-
Sander>
promiň ten úsměv, ale moc dobře to znám. Vždy to ale nažhaví pro další lovy. Tloušť, však sám víš, má v takové velikosti ohromnou sílu v těle a navíc když do toho zapojí svou váhu, tak je to neřízená střela. Já dost zápasím s tím, abych o takové ryby nepřicházel hlavně po záběru, protože to vždy ohromná pecka a musí to všechno ustát, vlasec, uzlík, prut i naviják.....ty jich ale ročně chytíš mrak, tak si to příště prostě vynahradíš
- Pondělí 5. května 2008 v 6:22® Kazan
-
Tomash,skwor> návrat do JČ
,ale míním sem jezdit.
- Neděle 4. května 2008 ve 23:30® Tomash
-
havel> Díky za vyřízení
- Neděle 4. května 2008 ve 23:11® havel
-
Scanix> tento problém také řešíme, ale to bude trvat delší dobu. Problém u vkládání větších fotek je ten, že se pokud nesedíte na páteřní síti, dost často se stane, že nastane chyba v připojení(ztratí se pár paketů) a problém je na světě. Fotka se pak nezobrazí. Opravdu nejjednodušší a nejefektivnější je fotky upravovat přímo v PC. Dokonce i většina fotografických serverů také omezuje velikost vkládaných fotografií – má to své důvody. Samozřejmě se to snažíme řešit, ale v tomto případě je nutný kompromis.
- Neděle 4. května 2008 ve 22:55® Scanix
-
Zkuste prosim take neco udelat s tim vkladanim tech vetsich formatu fotek, treba by ta transoformace s tim logem mohla byt efektivnejsi
Jinak je stale problem pri editaci prazdneho prispevku, ktery vznikne pri vkladani pouze fotky bez textu, kdy se fotka pro chybnou velikost nevlozi. Pise to pak, ze clovek neni autorem prispevku. Diky
- Neděle 4. května 2008 ve 22:43® havel
-
Jak psala HaDová – Vkládání obrázků opět funguje – ještě jednou se omlouváe
- Neděle 4. května 2008 ve 22:40® HaDová
-
během pár chvil půjdou znovu vkládat fota do fóra
- Neděle 4. května 2008 ve 22:28® Sander
-
hecht > o klepetáčích ani nemluvě, opravdu bylo lepší žehlit ty červenoprcanice, než pořád vytahovat návazce ze dna bez háčků
- Neděle 4. května 2008 ve 22:27® havel
-
Na opravě vkládání obrázků se pracuje. Prosíme o prominutí za vzniklou nepříjemnost.
- Neděle 4. května 2008 ve 22:25® hecht
-
Sander> Jo tak to je jenom připomenutí toho že se celý život učíme… Ten háček Ti šlohla ryba nebo rak
- Neděle 4. května 2008 ve 21:57® Sander
-
dam > dnes se mnou jeden takový dorostenec s červenými ploutvemi, asi 55cm dlouhý, tak nehorázně vypek, že jsem pak jen zůstal stát a čuměl do vody. Záběr, tradiční souboj na ostří nože, 3m ode mne byl jediný klacek. Neotočil jsem ho, on ho podjel, pak jen přizvedl hlavu a ocasem napřed se pomalinku přehoupl zpět, obtočen o ten klacek. Pěkně si pak utáhl smyčku, stačil jediný pohyb hlavou a tradá do pryč se suvenýrem v tlamě.
Nikdy by mě nenapadlo, jak může být velký tloušť takovej suverénní hajzl!! Žádné rychlé pohyby, jako by to u něj byla rutina…
- Neděle 4. května 2008 ve 21:53® dam
-
skwor> pár fotek je na fish-pro, ale dnes jsem ho ano nebral, věděl jsem, že nebude co fotit, standardní dorostenci
- Neděle 4. května 2008 ve 21:52® Sander
-
To je schválně, aby vám nepřibejvaly fišbóny
- Neděle 4. května 2008 ve 21:49® cormoran
-
A nejen do fóra.
- Neděle 4. května 2008 ve 21:39® Padis
-
Tomash> tak tak nejdou
- Neděle 4. května 2008 ve 21:38® Tomash
-
admin : Znovu upozorňuji, že do fóra nejdou vkládat fotky!!!
- Neděle 4. května 2008 ve 21:33® Sander
-
skwor > aha. No, každopádně na tohle technickou zdatnost asi nepotřebujete ani jeden, páč přečíst manuál by nemělo býti náročné
Ale abych se sám přiznal…já ho nečetl doteďka, a vlastně ani nevím, co ta srágora všechno umí
- Neděle 4. května 2008 ve 21:30® skwor
-
Sander> Neboj, je mladší, takže by si to nedovolil
- Neděle 4. května 2008 ve 21:29® Sander
-
skwor > tak bacha aby Ti ho ten technicky zdatnější bratr také vrátil!
- Neděle 4. května 2008 ve 21:20® skwor
-
Sander> Nejdřív se s tím naučí technicky zdatnější bratr, a já se potom budu učit od něj.
- Neděle 4. května 2008 ve 21:18® Sander
-
skwor > tak to gratuluji, a koukej cvakat co nejvíc.
- Neděle 4. května 2008 ve 20:40® cormaxx
-
Vlaštovka: jsou to masařky
Rejpu do nich přes 2 roky co je znám a nezlepšilo se to ani o procento…
- Neděle 4. května 2008 ve 20:27® Vlaštovka
-
skwor- a jaký, pochlub se..
- Neděle 4. května 2008 ve 20:26® Kubah
-
skwor> Já taky
dostal jsem Lumixe
- Neděle 4. května 2008 ve 20:24® skwor
-
Sander> Tak problém s foťákem je vyřešen. Před chvílí jsem se stal majitelem nové hračky
dam> Tak se pochlub