Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. dubna 2008 ve 20:07® toti
-
Shrek23> Nikdo se na tebe snad nezlobí. Jen z toho máš drobné poučení, že pokud chceš fotit potočáka případně jinou citlivější rybu – lipan, candát a vlastně všechny ryby menších velikostí, vyfoť je při konečné fázi zdolávání ještě ve vodě a pokud možno je zbytečně neber do ruky. Jinak to chce klid.
- Středa 23. dubna 2008 ve 20:02® toti
-
yerrx> Abych řekl pravdu, zeptal ses dost špatně. Jde o to, co chceš na té pstruhovce chytat. Pokud chceš jít na lososovité ryby nebo lipana, tak nekrmit. Pokud však jde o pstruhovku, kde jsou kaprovité ryby, můžeš při jejich lovu zakrmit návnadou pouze rostlinného původu.
- Středa 23. dubna 2008 v 19:59® Shrek23
-
Nezlobte se na mě ale ta fotka toho potočáka v mé ruce tu rozpoutala nesmyslnou debatu …
- Středa 23. dubna 2008 v 19:47® jiris
-
Shrek / jak rika kolega Pike, k cemu fotit kazdou cudlu.
yerx / nesmis.
- Středa 23. dubna 2008 v 19:37® yerrx
-
muzu na pstruhovce zakrmovat?
- Středa 23. dubna 2008 v 17:13® Prichy
-
Shrek23: to „Nezlop“ zni rozhodne spatne, ne mozna
k cemu je takova fotka?, my vime, jak vypada PO
(mimochodem to plati i pro ostatni…pri vyhackovani je nekdy proste nezbytne, si rybu vice pridrzet, pri fotografovani toto neni nezbytne…navic uplne zbytecne)
- Středa 23. dubna 2008 v 17:10® hajan
-
Shrek23> Nemyslím to nějak zle, jen jsem chtěl říct, že nejlepší co můžeš pro potočáka udělat, když ho samo nechceš vzít, je NEHRABAT na něj.
- Středa 23. dubna 2008 v 17:00® Shrek23
-
hajan> Nezlop se na mě možná to vyzní špatně ale rozhodně je lepší držet tu rybu chvilku v ruce než jak to někteří dělaj. Rybu táhnou po břehu a dřou ji po kamenech a pak ji dlouho trápí na břehu… Nemyslíš???
- Středa 23. dubna 2008 v 16:55® Shrek23
-
Piranha> Máš pravdu mám se co učit ale ten potočák byl mírovej .A tu ruku jsem mel studenou a navlčenou . To nás učili v kroušku jak se má zacházet z rybou.
- Středa 23. dubna 2008 v 16:12® hajan
-
Shrek23: Celkem s Rarachem souhlasím, i když se to dalo říct poněkud „jemněji“.
Nikdy mi nijak zvlášť nevadily fotky, kde se lidi muchlujou s karpama, ale zrovna PO bych zbytečně do drápy nebral, kór takovýhle velikosti. Zas tolik přemnožený u nás nejsou, bych řek. Pěknýho, když chceš vzít, tak O.K., ale mrňata raději pouštět ve vodě, aby sis je mohl třeba jednou vzít. (a sežrat, pochopitelně).
- Středa 23. dubna 2008 ve 14:14® Piranha
-
Shrek23> chce to cvik ale bud opatrnej.u nekterych ryb mas i originalni uchopy a drzeni jako treba stika okoun nebo losos
- Středa 23. dubna 2008 ve 14:10® Piranha
-
Shrek23> za 1, pokud by si byl aspon trochu citlivej rybar tak tu rybu vyndas hned ve vode a pokud uz si ji chces fotit tak si ji jen poloz na mokry schlazeny dlane a hlavne nad vodou aby kdyby soadla tak do vody a muze mazat dal.Mas se jeste hodne co ucit
- Středa 23. dubna 2008 ve 13:15® Shrek23
-
jiris> co jsem měl dělat když se nenechal fotit . Možná kdyby byl silnějši tak to tak nevipadá že ho chci rozmačkat. Ale opravdu jsem ho nějak moc nemačkal…
- Středa 23. dubna 2008 ve 12:16® jiris
-
Shrek – zrejme rarach myslel tuhle fotku chytej.cz ani se mu nedivim, ryba vypada jako kdyby si z ni chtel vymacknout dusi (mozna to tak nebylo), fotka je hrozna, akorat pstruh pobyl o par minut na sousi dele.
- Středa 23. dubna 2008 ve 12:02® ladamaj
-
Shrek> Ty si nenapravitelnej že se pouštíš do diskusi které nemají smysl když vidíš jiné fotky kde to válí po zemi nebo kamení není co dodat Pavla
- Středa 23. dubna 2008 v 11:47® Petas
-
Mám dotázek, snažím se sehnat tento nebo jemu podobný prut ve variantě 3,3m nebo aspoň 3m. aquazona.majorshop.cz
Chtěl bych ho používat na položenou s mrtvolkou.
Poraďte kde ho sehnat, případně jinou variantu. PROSÍM.
- Středa 23. dubna 2008 v 11:30® Shrek23
-
rarach> pro tvůj klid budu budu fotit ryby na betonu a nebo na šváře aby se ryba omlátila . Pak ji teda pustim aby chytla plíseň a chcípla.......
- Středa 23. dubna 2008 v 11:22® Shrek23
-
rarach> Nevim na co narážíš ale toho potočáka jsem držel lechce . Přece kvůli tobě ho nebudu pokládat na zem a nebo na rozpálenej beton . Zvláště když tu rybu pouštím .
- Středa 23. dubna 2008 v 10:14® rarach
-
Shrek23: Skvělý, líp ty potočáčky ani držet nemůžeš, víc takových h.o.w.a.d. jako jsi ty na Vohři, kormoráni jsou slabej vodvar.Proč tady není blicí smajlík?
- Středa 23. dubna 2008 v 6:41® sus1
-
vagi> Zatim vysazovali tak jak mají,takže by tam mohlo něco bejt
Právě dopoledne důchodci berou rentu a čekaj na poštáka tak jich tam moc neni, ale. . . . nějakej se se vždy najde.
- Středa 23. dubna 2008 v 0:25® Shrek23
-
cormaxx> OK jdu taky chrnět…
- Středa 23. dubna 2008 v 0:24® Shrek23
-
cormaxx> to tam můžu taky ale hlavně se můžu brodit v keckách v písku a kamení. Tě tam někdy vemu a řekneš mi svůj názor na mé fleky…
- Středa 23. dubna 2008 v 0:24® cormaxx
-
Shrek23: já jdu chrápat,zítra,vlastně už dneska mě čeká opakování na praktickou
Dořešíme to příště na icq
Čau
- Středa 23. dubna 2008 v 0:21® Shrek23
-
cormaxx> to bycho mohli okoukáme aspoň od sebe nějaké finty
- Středa 23. dubna 2008 v 0:21® cormaxx
-
Shrek23: já mám nejradši klídek.Takže místa oddělený rákosím,nikdo mě nepřehazuje,můžu to hodit jak daleko chci…
- Středa 23. dubna 2008 v 0:19® Shrek23
-
cormaxx> Moje srdcovka je ohře a nechranice foto napoví…
- Středa 23. dubna 2008 v 0:16® cormaxx
-
Shrek23: ale zavláčet musíme,samo že až po 16.6
- Středa 23. dubna 2008 v 0:14® cormaxx
-
Shrek23: zaječice
S tátou to tam milujem,taková „srdcovka“…
- Středa 23. dubna 2008 v 0:13® Shrek23
-
cormaxx> a kde by si byl ??? Možná že bych se moch ze scootrovkou za tebou stavit…
- Středa 23. dubna 2008 v 0:10® cormaxx
-
Shrek23: tak to nevim jestli tam budu,možná budu na rybách Čt-Ne pač mám svaťák,ale asi bych nebyl daleko tak by ses mohl zastavit