Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. března 2008 ve 21:54® Sander
-
sus1 > já je mám jako univerzály na těžší položenou, nikdy jsem neměl za cíl je používat na lov kaprů, a natož velkých (kde bych je také vzal). Měly by mi posloužit v létě na hady, příležitostně na přehradu atp. Dnes jsem si jen chtěl vyzkoušet jak pracují.
- Neděle 30. března 2008 ve 21:45® sus1
-
Sander> Na velký kapry pod 28 nejdu,taky zkušenost.
- Neděle 30. března 2008 ve 21:41® Sander
-
skwor > budem kámoši, ale pod 0.25 či pletenku nepůjdu. Dnes jsem mimojiné odpálil i krmítko při náhozu, to se mi snad ještě nestalo.
- Neděle 30. března 2008 ve 21:13® regulus
-
Sander> nic neobcházím. Fotku musím stejmě zmenšit, protože to Chytejáckej automat nezvládne, tak mi je jedno, jestli tam napíšu číslo 520, 600 nebo 980. Logo je mi úplně volný, je mi fuk jestli na té fotce je nebo není. Jediný co mě sere jsou rozhozený fóra. To jak velký se sem dají vložit fotky, nechávám na HaDovi, je to jeho věc a můj zbytečnej problém, zrovna tak jestli se do fotky logo vloží nebo ne, jestli takový nebo makový. Jediný, za co bych se asi přimluvil je to, že když automat fotku nezvládne, tak ať se nenačte vůbec místo toho aby rozhodila stránku.
- Neděle 30. března 2008 ve 21:08® skwor
-
Sander> Tak co kapráky? Já letos trávím nějak moc času s feederem
- Neděle 30. března 2008 ve 21:01® sus1
-
Sander> Stačí jim kapr
- Neděle 30. března 2008 ve 20:41® Sander
-
sus1 > pokud chytáš i na pstruhovce, odkazuj se jako já na 16.4. V ten den přinesu tři bídné teskodravce, splním svou povinnost a je načas klid.
- Neděle 30. března 2008 ve 20:36® sus1
-
cercer1> Jooooo, měli 49 a 54cm.
To je povinnost, jeden byl pro mámu a druhej pro tchýni abych s nima měl pokoj, pořád mají keci ,, chodíš na ryby a nic nepřineseš''tak at si dají babky a mě na nějakej čas pokoj.
- Neděle 30. března 2008 ve 20:30® cercer
-
sus1: hezký zátiší…to máš hodit do Selskýho.Dostaneš pochvalu!
- Neděle 30. března 2008 ve 20:28® cercer
-
souhlas.
- Neděle 30. března 2008 ve 20:27® Sander
-
cercer1 > no, a to to mi jde. Předešlé logo bylo pěkné, decentní, prostě nesvítilo.
A ještě jednou upozorňuji, že nejde o mé fotky, ani o to, kdo jich tam posílá více či méně. Jako rovnocenný uživatel shlédnu fotky všech uživatelů posílajících fotky do Z lovu, a vidím obecně, že vpravo dole to prostě není ono… - Neděle 30. března 2008 ve 20:25® cercer
-
mě zas tolik neva.Prostě tu fotku zmenším,nedávám jich sem po desítkách,takže to zas tolik času nezabere. CHápu ale,že Sander třeba má těch fotek více..je to i více času,pokud chce foto bez loga.No,přimlouval bych se třeba za průhledné…či méně nápadné-něco jako ze začátku.
- Neděle 30. března 2008 v 19:54® Sander
-
regulus, cercer1 > oba obcházíte ten problém tak, že mu předejdete pomocí formátu – z toho jasně vyplývá, že vám logo také není moc sympatické – a proto myslím že je třeba změny.
- Neděle 30. března 2008 v 19:49® yerrx
-
je tu někdo kdo chytá na Juhyňi 1? mo Choryně...... prý se tam mají vymlacovat všichni jelci tak se chci zeptat jestli je to pravda…a zrovna tento rok sem si koupil pstruhovku
- Neděle 30. března 2008 v 19:12® cercer
-
524×393. Pro účely zde dané bohatě stačí.Žádné logo,rychlé a bezproblémové načtení.Právě jsem dal foto na Veletrh Brno..
Regulus:svádíš marný boj
- Neděle 30. března 2008 v 18:42® tomchamik
-
regulus> nedělám,proto jsem říkal,že přeceňuješ..... pokus jsem udělal,mám na ploše něco,co mi píše anglicky,tu češtinu jsem nenašel a nehraje to,fotky to taky nenašlo a tak nevim,počkám až přijde můj syn a třeba s tim hne. Dík za radu,ale já jsem na to fakt blbej. Ale mám tu dobrou plzeň a whisku,kdyby jsi mi to sem chtěl přijet namontovat
- Neděle 30. března 2008 v 18:41® sus1
-
Na fotku 10 na 15 stačí 1600/1200
- Neděle 30. března 2008 v 18:38® regulus
-
tomchamik> si děláš kozy.
- Neděle 30. března 2008 v 18:37® regulus
-
Sander> a je až takovej problém, ju zmenšit 520×něco??? Nevím čemu říkáš pro domácí účely, mě to vyleze z foťáku 3264×2448 a v této velikosti původní fotka taky zůstane. Případný ořezy a fotky co dávám na web sice zmenším, ale původní fotku si zachovám v původním rozlišení..
- Neděle 30. března 2008 v 18:13® Sander
-
regulus > dobře, ale byl bych pro zvýšení hranice, od které se začne logo zobrazovat. Fotky zmenšuji na 600×450, větší nikdy neposílám. Přesto si nemyslím, že bych měl fotky zmenšovat ještě více, takový konečný formát je mi sympatický i pro domácí účely.
- Neděle 30. března 2008 v 18:07® skwor
-
Dneska bylo krásně. Celý den jsem byl s kámoši a s feederem u vody a ke konci jsem se nezastavil. Jenom mě mrzí jedna větší ztracená ryba.
- Neděle 30. března 2008 v 18:04® tomchamik
-
regulus>
)))))))))))))))))))) to chceš po mě moc…já ještě krom přečtení příspěvku,dovedu poslat mail
- Neděle 30. března 2008 v 17:50® regulus
-
tomchamik> stáhni si toto
muj4.edisk.cz
V zip souboru je instalace programu FSViewerSetup34.exe , to nainstaluj jako první a pak si do toho nainstaluj češtinu faststoneimageviewer3407112007cz.exe . Otevři ten program, najdi si v něm složku kde máš obrázky a dál ti to ož dobrnkne, nebo napiš, vysvětlím.
- Neděle 30. března 2008 v 17:21® tomchamik
-
regulus> já se na tebe nezlobim
) Drobný dotaz:o jakém programu to mluvíš?Najdu fotku,třeba v dokumentech,otevřu a žádnou ikonu upravit tam nemám,natož políčko na čísla
- Neděle 30. března 2008 v 17:01® regulus
-
tomchamik> kurnik, když ju nemůžeš najít, tak ju sem ani nemůžeš vložit, když ju najdeš na vložení sem, tak ju najdeš i na upravení. Nevidím nic složitýho v tom, otevřít si fotku v programu, kliknout na tlačítko změnit velikost, napsat do řádku 520, stisknout tlačítlo OK a tlačítko uložit jako. To se na mě nezlob.
- Neděle 30. března 2008 v 16:57® regulus
-
jindrich> Asi ju máš ještě moc velkou.
- Neděle 30. března 2008 v 16:51® jindrich
-
regulus: Jestli Ty tak trochu nekecáš.Fotku jsem zmenšil,pěkně ji ostříhal.Ale ať ji strkám do všech možnejch otvorů v PC, tak ji sem stejně nemůžu dostat
- Neděle 30. března 2008 v 16:38® tomchamik
-
regulus> já bych nepřeceňoval schopnosti některých přispívajících jedinců
Já třeba zmenšit nebo zvětšit fotku nedovedu,nemluvě o tom,že dostat to z foťáku musí můj syn.další věcí je to co stáhnul do PC najít.
- Neděle 30. března 2008 v 16:12® cercer
-
Regulus: ahoj..no a komu to nestačí,tak názornější je to ještě víc od Frka na ,,Výstavy petrův zdar"!
- Neděle 30. března 2008 v 15:59® regulus
-
Sander> nic proti tobě, ale já bych tu ikonu udělal ještě větší, klidně přes čtvrtinu obrázku. Z jednoduchýho důvodu, aby se lidi naučili vkládat sem fotky ve vhodným rozměru. Co chvíla je nějaký fórum rozjetý, že sem někdo práskne fotku tak jak mu vyleze z foťáku. Úprava fotky je otázka ani ne minuty, vhodný programy jsou volně šiřitelný a není to nijak náročný, zvládne to naprosto každej, kdo umí zapnout počítač. Když si nastavíš šířku obrázku 520px, tak tam žádný logo nemáš a nemusíš nic řešit. Ve Z lovu to před nedávnem CeP názorně ukazoval.