Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 10. března 2008 ve 21:05® Sander
Sander

HaD > není kde, spletl jsem si při pokusu o ulovení této ryby kraj či co :-( Uvidíme na pstruhovce. Na MP je to ztráta času, hledání jehly v kupce sena. Prostě už nejsou…

Pondělí 10. března 2008 ve 21:00® skwor
skwor

Sander> Šmejde! Velká gratulace, to je parádní výkon (já letos tlouště vyměnil za líny :-) ). A pokud jde o fotky, tak ty Tvoje jsme zrovna dneska s Kobrem u vody chválili.

Pondělí 10. března 2008 ve 21:00® HaD
HaD

Sander> co parmy? už jsi zkoušel?

Pondělí 10. března 2008 ve 20:58® Sander
Sander

dam > to já si v práci udělám svoje a ve tři můžu mít nahozeno :-D

Pondělí 10. března 2008 ve 20:57® dam
dam

Sander> jsou pěkný, neřešil bych to:-) já jsem uplně bez volné chvíle, takže ti velmi závidím8-(

Pondělí 10. března 2008 ve 20:50® Sander
Sander

dam > tedy až na ty fotky. To je hrůza. Ale vzhledem k podmínkám to lépe nešlo, a kdyby přecejen ano, tak se mi nechtělo trápit fišky hledáním dobrého místa…

Pondělí 10. března 2008 ve 20:47® Sander
Sander

dam > děkuji, dnes to byla nádhera.

Pondělí 10. března 2008 ve 20:47® dam
dam

Sander – opět velmi velmi pěkné:-)

Pondělí 10. března 2008 v 19:28® HaD
HaD

koukám koukám, zase veselo. Někd yjsou holt hodinky a holínky to samé, že. Vžyť to zní tak podobně…

Pondělí 10. března 2008 v 18:30® Tomash
Tomash

ladamaj> To si snad děláš prdel, ne? Takže tvoje manželka hází stejný pravopisný chyby? Ježiš, ty jsi tak trapnej a ubohej – svoje nedostatky házet na manželku :-D :-D :-D !!! To je fakt neskutečný !!!:-O :-P :-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 10. března 2008 v 18:25® ladamaj
ladamaj

Jindrich jsem nerybářka jsem manželka ladamaj i já vím že se ryb.lístek vidavá na uřádě bohužel splect se může každý ale vám se to ještě asi nastalo už dále v teto diskusi nebudu dále pokračovat.

Pondělí 10. března 2008 v 18:00® skwor
skwor

vichrzhor: Taky gratuluju, parádní ryba.

Pondělí 10. března 2008 v 17:10@ ???

TAK CO MYSLÍTE JE UŽ ČAS SI OŘÁDNĚ ZACHYTAT?

Pondělí 10. března 2008 v 16:55® Tomash
Tomash

VODA : Si snad ztrácel ryby po cestě domů, ne? :-D

Pondělí 10. března 2008 v 16:36® cormoran
cormoran

VODA: Tak koukám, že je dole pěkně proháníš:-D

Pondělí 10. března 2008 v 16:31® jindrich

ladamaj:Chtě nechtě budu pokračovat v této celkem zbytečné diskuzi.Podívej se na svůj příspěvek z 10:31:38.Píšeš,že rybářský lístek se odevzdává do 15.1.Což je samozřejmně blbost.A tento názor nezmění ani to,že jsi byl RS. Rybářský lístek je v podstatě desátek státu. Vydává ho MěÚ s rozšířenou pravomocí.Platí 1,3,5, a 10 let.Takže jaké odevzdávání do 15.1? Zkrátka Ti skončí platnost a ¨Ty si ho dojdeš na úřad vyměnit. Vymění Ti i propadlej třeba rok.Dále pak existuje Povolenka k lovu se sumářem úlovků. Ta se vrací nejpozději 15 dnů po skončení platnosti.Čili u roční povolenky do 15.1. Proto jsem Ti psal aby sis nepletl pojmy.No a Jílka se ptal co má vlastně namysli,neboť v pojmech rybářský lístek a povolenka má guláš víc rybářů,nejenom Ty.Jinak mám dojem,že by sis potřeboval řády zopakovat spíše Ty.

Pondělí 10. března 2008 v 16:26® Tomash
Tomash

ladamaj> Očividně může být RS skutečně kdokoliv :->

Pondělí 10. března 2008 v 16:26® cormoran
cormoran

Vichrzhor> Gratuluju, krásná ryba…:->

Pondělí 10. března 2008 v 16:16® Zauwi
Zauwi

to Lamadaj: mrkni na ryb.lístek :-1

Pondělí 10. března 2008 v 15:51® ladamaj
ladamaj

jindrich přečti si RŘ nejsem žádnej začátečník a to ještě bívalí RS než jsem skončil na vozíku.Jinak se nemám proč zlobit.Také tento servr navštěvuje můj syn můžeš sním o rř podyskutovat rybaří od 6l dnes letos mu bude 13l a co navíc jezdím sním na krajské závody neber to jako chloubu nemyslím tím nic špatného.:->

Pondělí 10. března 2008 ve 14:42® jindrich

ladamaj:Nic ve zlém,ale pokud nezamněňuješ pojmy,tak kde jsi vzal,že se rybářský lístek odevzdává do 15.1.? :-)

Pondělí 10. března 2008 ve 13:26® skwor
skwor

Sander> Tak lenost zvítězila a místo červů jsem si šel nakopat hnojáky :-) Ale nelituji. Pro všechny co jsou v práci nebo ve škole: U vody bylo krááásně :-P Kromě klasiky jménem cejn potěšil letos už třetí lín a na plavačku se povedl letos první okiš.

Pondělí 10. března 2008 ve 13:12® ladamaj
ladamaj

Jindrich nezaměnuji už ze zprávy viplívá rybářský lístek který má určitou platnost na rozdíl od ulovkového lístku.

Pondělí 10. března 2008 ve 12:34® Pavel-Brno

Nazdárek,jsme manželský pár 39+41 oba rybáři(MP voda)z Brna a rádi by jme poznali podobně „střelený“ pár.Rybaříme na docela slušné úrovni,vláčka,pla­vaná,položená a začínáme se učit jak na sumíky.Nejsme pouze rybáři(i když nám rybaření zabere docela dost času)ale máme rádi pobyt v přírodě,takže třeba společné výlety na horských kolech,nebo posezení v příjemné hospůdce.Jestli má někdo zájem provozovat naše koníčky s námi tak budeme rádi,napište!

Pondělí 10. března 2008 ve 12:22® Salmo
Salmo

regulus> díky za reakci :-)

Pondělí 10. března 2008 v 11:48® regulus
regulus

Salmo> já bych si ho už nekoupil, možná tak na kroužkování chlupatejch háčků. www.chytej.cz Kromě popsaných vlastností se neuvěřitelně motal. Jsou ale lidé, kteří si ho pochvalují.

Pondělí 10. března 2008 v 11:40® jindrich

ladamaj:Nedělej mu v tom binec.Nezamněňuj rybářský lístek s povolenkou k lovu.

Pondělí 10. března 2008 v 11:36® Salmo
Salmo

Hoši co říkáte na tenhle vlasec celkem se mi zamlouvá na plavačku popřípadě na lehkou vláčku máte s ním někdo zkušenosti ??

obchodupetra.cz

Pondělí 10. března 2008 v 11:31® ladamaj
ladamaj

@Jílek Jan rybářský lístek má být odevzdán do 15.1.ale pokud bude hospodář vstřícný mohl by přimouřit oko v opáčnem případě ti nemusí být nová povolenka vidána.

Pondělí 10. března 2008 v 11:28® CeP
CeP

Jílek Jan> nestane se mu nic. neco jineho je, kdyz prosvihne odevzdat povolenku – sumar.