Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. února 2008 v 18:56® Ftmči
Ftmči

regulus: jj, a to je Malše v těch místech doslova posetá chatami, takže opravdu zázrak.

Sobota 9. února 2008 v 18:54® regulus
regulus

Doudleban> to ti věřím, bohužel málo častý úlovek na našich vodách.

Sobota 9. února 2008 v 18:53® Ftmči
Ftmči

regulus: Dík, tak radosti jsem měl na rozdávání.

Sobota 9. února 2008 v 18:43® regulus
regulus

Doudleban – to takhle z jara potěší co??? (viz z lovu) :-D Pěkná práce, ty baterky bych tak lehce nerozchodil. =-|

Sobota 9. února 2008 v 18:17® sharkcom
sharkcom

děkuji ;-)

Sobota 9. února 2008 v 17:56® skwor
skwor

sharkcom: Gratulace, pěkná ryba.

Sobota 9. února 2008 v 16:26® kelt
kelt

A vůbec neseď u PC a máš jít na fišle..Teď jsme se vrátili s Uzzym..Byli jsme na malým rybníku u Brna a šli kapři jak v letě – na plavačku feeder a dokonce borec vedle na těžko :-) Takže Uzzy chytil jednoho ten borec taky jednoho a já žádnýho :-D :-D Tak jsme se bavili alespoň ploticema..

Sobota 9. února 2008 v 16:24® kelt
kelt

Cepe – mluvíš mi z duše – vše je otázka zvyku ale od té doby co jsem „bohužel“ potkal Vaši opeřenost jedině Opera !! :-D :-D :-D Teda krom travianu – tam Mozila :-D :-D

Sobota 9. února 2008 ve 14:40® regulus
regulus

CeP> no to sem čekal, že zase budeš votravovat s „baletem“. :-D

Sobota 9. února 2008 ve 14:21® CeP
CeP

on vubec Infernet Exprdel stoji za vyliz pr***, procez ji drahne let a ke vsi spokojenosti pouzivam Operu. 9-)

Sobota 9. února 2008 ve 14:06® Alov
Alov

scanix. Aktualizace IE 7 od Wéček opět stojí za to, takže jsem ji po 3 dnech používání opět poslal tam, odkud přišla a dál používám IE 6 a zcela v poho zde vše. Takže z mého pohledu asi tak no…:-)

Sobota 9. února 2008 ve 14:00® regulus
regulus

Scanix> já používám IE 6 a funguje mi to normálně. Sorry, nemrkl sem se do karty. :-D :-D :-D Nemáš to zablokovaný v nějakým jiným spywarovým programu???

Sobota 9. února 2008 ve 13:49® Scanix
Scanix

regulus: neboj, ja vim, co jsou cookies, jsem programator uz cca 12let :-D Ale proto pisu, ze to vypada spis opacne. I kdyz vse smaznu, tak se asi vytvori nejak pomrseny ci co. Funguje veskere nastaveni mimo DISKUZE. Zkousel jsem experimentovat i s nastavenim bezpecnosti. Zvlastni na tom je, ze je to tak tyden ci dva, kdy to z niceho nic prestalo fachcit a zadnou aktualizaci jsem neprovadel ;-)

Sobota 9. února 2008 ve 13:29® regulus
regulus

Scanix> věcí serveru to určitě není. IE 7 má spoustu nového oproti předchozím verzím, Mrvosoft tomu říká zabezpečení, v mnoha případech je to ale další sračka, která jen komplikuje práci. S dost velkou pravděpodobností ti IE7 nebo jiný program zablokoval přenos cookies mezi servrem chytej a tvým počítačem. Vysvětlím ti to polopatisticky, netuším jak moc vidíš do počítačů (ti co ví vocogo prominou :-D ). Jedna část cookie poskytuje informace o enkách v aktuálních fórech a jiná část zase informace o enkách v hlavních diskuzích. No a tvůj PC respektive IE7 nebo jiný program tu druhou část cookies prohlásil za spyware nebo něco jinýho škodlivýho a tudíž zablokoval přenos. Dá se to najít a odblokovat.

Sobota 9. února 2008 ve 13:12® lucioperce69
lucioperce69

Sander, kelt: tak dneska vám to počasí fakt závidim. Já chci taky :-(

Sobota 9. února 2008 ve 13:10® kelt
kelt

Sander :-) pivo :-1 :-> …Petrův zdar.. Jdu jdu taky – to počasí je luxus..

Sobota 9. února 2008 ve 13:09® Scanix
Scanix

HaD a ostatni: nenapada vas co s tim, uz jsem zkusil vse, neni v tom nahodou nejaky nug, proc se mi ty „N“ nezobrazuji? Zda se mi, ze je to veci serveru, protoze se nezobrazuji pocty novych prispevku, ale jen celkove pocty prispevku. 8-(

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img16251.jpg
Sobota 9. února 2008 ve 12:59® lucioperce69
lucioperce69

Sander> ta neni od bláta ze břehu ale z toho jak rejpou ve dně :-P :-D :-D :-D :-D

Sobota 9. února 2008 ve 12:49® Sander
Sander

Tak, a hurá na fištróny! :-D

Sobota 9. února 2008 ve 12:48® Sander
Sander

lucioperce69 > omyl. V mém případě je to tato fotka.
A k citátu: „pak ze neberou RYBA vracena vode“, nemám slov.

kelt > máš pravdu. Úplnou. K mé smůle bez ironie.

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img16250.jpg
Sobota 9. února 2008 ve 12:45® monaster
monaster

koukám že jsme šťouchnul do hnízda. je dobrý diskutovat ale tady se mává sekerkama.

takže Kelt, Lucioperce a Voda: dobře chlapi máte asi pravdu. napsal jsem to blbě. Vodu neodsuzuju protože ho neznám. a když Tomash říká že ví že zachází s rybama v pohodě tím líp.

nechal jsme se asi unést protože ta fotka mně prostě nasrala :-)

konec hádek dem na ryby

Sobota 9. února 2008 ve 12:45® lucioperce69
lucioperce69

tak estli se jedná o tuhle fotku která všem vadí, tak estli se nemýlím tak tahle dostala pozvánku do udírny. Tím bych tu uzavřel asi nadobro

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img16249.jpg
Sobota 9. února 2008 ve 12:30® kelt
kelt

Sander a můžeš mi říct proč bych toho měl nechat? Když jak si sám řekl máme stejné právo? Pokud chceš něco nebo někoho kritizovat, tak se nauč kritiku taky přijímat..To že riziko plísně je minimální…Řekl bys? Ty si odborník na plísně? Z čeho vycházíš? Z „třeba chytím znovu“ ??? Promiň ale tohle od Tebe neberu… Pokud chceš kritizovat někoho za to jak zachází s rybou na břehu tak to dělej jinak… Zkus mu třeba napsat o těch plísních o tom jak to děláš ty ale nekritizuj ho za to – děláš to stejné – manipuluješ rybou na břehu – i když daleko estetičtějším způsobem, ale s možná stejným koncem… I Tobě hezký den..

Sobota 9. února 2008 ve 12:27® lucioperce69
lucioperce69

Sander> tak si to příště nech pro sebe nebo to napiš osobkou dotyčný mu a nepranýřuj ho tu. Jinak teda taky přeju pohodovej výkend já se ho moc ale neužiju sem v práci dneska i zejtra do 7 do večera a venku je taaaaak káááásně

Sobota 9. února 2008 ve 12:20® Sander
Sander

Nechme toho, nechci si kazit sobotní pohodu. Hrubě nesouhlasím s tím, co jsem zde včera spatřil a  tím bych to asi zakončil.

Přeji hezký den.

Sobota 9. února 2008 ve 12:19® Sander
Sander

kelt > nech toho prosímtě, kritizovat reakce, na to máš právo stejně jako já mám právo kritizovat způsoby zacházení s rybami, které jsou tu občas k vidění na fotkách.

Rybářská podložka, podběrák nebo tráva nemá s válením na písku nic společného. Riziko plísně je řekl bych minimální, dokazuje to i ta skutečnost, že takto ošetřené ryby občas ulovím třeba za pár měsíců znovu.

Sobota 9. února 2008 ve 12:14® kelt
kelt

Sander špatně si to pochopil!.. Nic neobhajuji…Otevřeně kritizuji reakce některých lidí na tomhle serveru.. btw Taky nesouhlasím s tím aby se ryba povalovala po břehu, ale dá se to dotyčnému sdělit jinak a myslím že jsem nikdy neviděl Tebou vyfocenou rybu na rybářské podložce a to jestli leží v trávě nebo na hlíně je plisním asi jedno nebo ne?

Sobota 9. února 2008 ve 12:10® Sander
Sander

lucioperce69 > dochází argumenty nebo si vymýšlíš nepodložené pitomosti? Co se chování k rybám, které mám v úmyslu pustit, týče, mám čisté svědomí. Takže zde jsi trošku přestřelil.

Pro Kelta > „Rybářský řád a soupis mimopstruhových revírů pro držitele celosvazových povolenek“, str. 22, odst. VIII. Dříve jsem v RŘ pro krajské povolenky četl, že trest je odebrání povolenky na min. 3 měsíce. Takže je ti jasné, za co bych mu vzal papíry??

Sobota 9. února 2008 ve 12:06® lucioperce69
lucioperce69

Sander> prosim te rád bych viděl jak ty dlouho trápíš ty tvoje tlouště na suchu že ti tak krásně pozujou na těch tvejch fotkách, nevěřim že se ti to povede na poprvý, takže si nejdřív zamet před svym prahem apak začni pyskovat na jiný 9-)

Sobota 9. února 2008 v 11:58® Sander
Sander

kelt, lucioperce > proč to kurva obhajujete? Přečtěte si řád a uvědomte si, že za tyhle prasárny se v Čechách díkybohu berou povolenky! Na fotku kašlu, nejde o kus „papíru“, jde především o ty ryby.