Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. února 2008 v 11:56® lucioperce69
lucioperce69

kelte dík, bereš my slova přímo od huby, nejde jinak než s tebou souhlasit. Kvůli jedný fotce odsuzuje te rybáře a házíte ho do jednoho pytle s rybářema který si ryb neváží. i když ho vůbec neznáte a nevíte jake je.

Sobota 9. února 2008 v 11:54® kelt
kelt

Vážení, když náhodou někdo něco vyfotí a není to zrovna podle „Vašich“ představ, možná by bylo dobré než ho tady začnete slovně napadat nejdřív zjistit všechny okolnosti. Silácké výroky typu „kdybych byl RS, byl by tento den díky tomuto činu letos tvým posledním, kdy jsi si nahodil na svazových vodách.“ nejsou úplně na místě a strašně rád bych věděl za co by si mu chtěl ten lístek sebrat. Možná by bylo diplomatičtější napsat mu to osobkou nebo jiným způsobem než ho „sejmout“ v diskusi tak, že dotyčný už se tady neobjeví.. A co když tahle fotka byle jen opravdová náhoda? Co když používá podložku a tentokrát ji zrovna neměl u sebe? Zeptali jste se ho? Ne – prostě jste mu napsali jak dělá úplně všechno špatně..

Sobota 9. února 2008 v 11:52® Ftmči
Ftmči

lucioperce69: Možná, že tam ta ryba nejde vyfotit tak, aby nebyla vyválená v bahně, ale v takovém případě jí přeci nebudu fotit. To dá rozum.

Sobota 9. února 2008 v 11:04® skwor
skwor

lucioperce69> Nechci začít hádku, ale na bahno bych se nevymlouval. Třeba Tomash přece na tu pláž chodí taky, ale takhle vyválenou rybu jsem od něj nikdy neviděl.

Sobota 9. února 2008 v 10:53® cercer
cercer

Penzion Ivana…hele..ten otík123..něco mi to připomíná..ale co…:-D

Sobota 9. února 2008 v 10:44® cercer
cercer

Lucioperce: Já od Labe a drsnýho severu jsem a vím,jak to tam vypadá-právě tak,jak je zachyceno na té fotce..většině z těch,co tam loví, to totiž přijde takhle normální…tak to neobhajuj,to jsou nesmysly..ikdyž to je přítel..Prostě kamarád si to asi ani neuvědomil,no a třeba po té diskuzi tu se tady už ani nic podobného neobjeví..kri­tika(oprávněná) není nikdy na škodu.:-|

Sobota 9. února 2008 v 9:35® Sander
Sander

lucioperce69 > nezlob se na mně, ale kdybych Tě neznal ani virtuálně, odepsal bych Ti něco, co by mě pak možná mrzelo. Týkalo by se to rybářské etiky, která Ti je asi cizí. Jen debil se může vymlouvat na to, jak je tam všude bláto a písek, ale normální člověk se pokusí vymyslet způsob, jak se podle toho zařídit, aby ryba nepřišla k újmě. Toť vše.

Sobota 9. února 2008 v 8:59® Robur
Robur

Lucio, tak to napíšu z J Moravy, to že tam klesá voda, přece neznamená, že dám rybu do bláta, každý určitě slyšel o podběráku. Prostě ty fotky nejdou obhájit.

Sobota 9. února 2008 v 8:09® lucioperce69
lucioperce69

Tomash: opravdu sem tam nebyl a nefotil sem to jelikož když já sem v práci tak má jirka volno a když já mám volno tak je jirka v práci.

Sobota 9. února 2008 v 8:07® lucioperce69
lucioperce69

Strof,sander,skwor: Hoši uklidně te se nejdřív tady pyskuje te jakej je hnus vzít si parmu že z toho blejete. Pak je někdo pustí a máte pindy že sou vyválený v písku. Vůbec nevíte jak to tam vypadá když ti spadne voda během hodiny o 20 cm tak je jasný že tam asi bude bláto a písek. všímejte si těch vašich chráněnejch úseků v jížních čechách a do labe se neser te

Sobota 9. února 2008 ve 2:26® Scanix
Scanix

To all: nemate nekdo z vas taky problem s oznacenim novych prispevku v menu a v pravem okne DISKUZE? Zajimave je, ze pod tim AKTUALNI TEMATA Z FORA funguji normalne. Blbne mi jen DISKUZE, smazal jsem i cookies, prehlasil se a prd. Pouzivam aktualizovanou verzi IE 7. Poradte plz, co s tim? :-O

Sobota 9. února 2008 v 1:14® LojzaRybka
LojzaRybka

cormoran>peachy jsou,ale nemám čas je utratit:-D :-D

Sobota 9. února 2008 v 0:37® cormoran
cormoran

Tomash> To snad ne…Mě řikal, že tam byli ve čtvrtek a že ani šupina…:-))

Sobota 9. února 2008 v 0:29® Tomash
Tomash

cormoran> Péťo, Voda psal, že tam lucio byl, je to jeho práce! :-D

Sobota 9. února 2008 v 0:21® Damys
Damys

Lojzarybka-Díky.Jen doufám, že to půjde po tobě napodobit.:-D

Sobota 9. února 2008 v 0:18® cercer
cercer

no,ty parmičky na ,,z lovu" …to je mazec!!:-O ale už..koukám..bylo řečeno vše..

Sobota 9. února 2008 v 0:17® cormoran
cormoran

LojzaRybka> Tak to jsi v balíku ne? Když pořád kupuješ nový klacky, tak se nemůžeš divit,že musíš pořát hákovat:-D :-D :-D Ale stejně je u tý vody pěkně:-)) :-))

Sobota 9. února 2008 v 0:16® Damys
Damys

Musím se VODY zastat.Břehy Labe jsou fakt plný trávy ,nánosu a všelijakýho humusu.Ta ryba takle vyhlíží aniž jí musí vyválet v baně,písku a já nevím včem jěště.Promně je to přijatelnější než jí 10 min prát v řece jak prádlo,jen kvůli fotce.

Sobota 9. února 2008 v 0:02® LojzaRybka
LojzaRybka

cormoran>jak válčím?asi pojdu na matriku,změnit trvalej pobyt sem do práce=-|

Pátek 8. února 2008 ve 23:58® cormoran
cormoran

Tomash> Tohle by Lucio nefotil, to mi věř Tomíku…Je to sice amatér, ale ne takovej:-D :-))

Pátek 8. února 2008 ve 23:53® Tomash
Tomash

4all : Na pláži je teď u krajů jarní bordel. Kamení není na pláži žádné, fotka tedy vypadá dost morbidně, ale když jsem viděl „Vodu“ vakci, tak se k rybám chová dost šetrně. Tolik ke cti a omluvě lovce, jinak kompozice fotky a parma obalená v hnoji se mi taky vůbec nelíbí. Je to chyba lucioperci, kterej tohle určitě fotil. Lucio, jsi amatér!!! :-P :-))

Pátek 8. února 2008 ve 23:23® cormoran
cormoran

LojzaRybka>Nazdár chlape! Tak co, jak válčíš??

Pátek 8. února 2008 ve 22:55® LojzaRybka
LojzaRybka

cormoran>ahoj ty vydro labská:-)

Pátek 8. února 2008 ve 22:47® cormoran
cormoran

monaster> :-D :-D :-D

Pátek 8. února 2008 ve 22:18® monaster
monaster

cormoran::-D no jak koukám odkud je spíš by se hodil Malinskýmu na výlov. takový hubeňoury 90 kg jako jsem já by vytáhnul i se sítí :-)

Pátek 8. února 2008 ve 22:15® cormoran
cormoran

monaster> To on jenom tak vypadá…Bez těch 5 mikin má 50 kg:-D :-D

Pátek 8. února 2008 ve 22:13® $$$

zkouška

Pátek 8. února 2008 ve 21:46® monaster
monaster

alov: jako sympaťák vypadá:-) hodil by se nám na brigádu :-) chlap jak hora :-)

Pátek 8. února 2008 ve 21:34® stanley 4
stanley 4

no myslím že ta parma už to nerozdejchá když byla takhle vyválená v písku a kamení.je zima nemaj na sobě takovou ochrannou vrstvu jako v létě.s takovýma fotkama bych se fakt nechlubil

Pátek 8. února 2008 ve 21:30® Alov
Alov

Jako Jirka vypadá jako sympaták na druhou stranu, tak mu to cormoran vysvětli wo co go :-)