Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. února 2008 v 19:26® Sander
-
skwor > menší než tahle fiška na tom klacku ani necítím
- Úterý 5. února 2008 v 19:21® Sander
-
skwor > což nám zbývá. Sice budou tyhle čudly po záseku Artaxe lítat z vody vzduchem až na břeh, ale třeba si zachytáme… Chtělo by to zajistit vyndavače ryb z křoví za zádama
- Úterý 5. února 2008 v 19:04® skwor
-
Sander> Fajn, tak zůstaneme na Amazonce
Tam je aspoň šance na tyhle velikosti…
- Úterý 5. února 2008 v 18:54® Sander
-
skwor > takže to vidím na ten váš veletok.
- Úterý 5. února 2008 v 18:53® skwor
-
hajan> Toho tlouště Ti věřím, jednou jsem na prutu „šedesátku“ měl, ale jak to dopadlo asi tušíš........ Dřív byla Litavka asi krásná, ale regulace, povodně a otravy udělaly svoje
- Úterý 5. února 2008 v 18:53® hajan
-
Kurwa double!
- Úterý 5. února 2008 v 18:47® hajan
-
hecht> Co pamatuji, otrav tam bylo několik. Sbírali jsme s bráchou parmy 10–70cm, tlouště, pstruhy, líny, kapry, proudníky, okyše, prostě skoro všechno. Další rok tam ryby byly zase. Ale co s říčkou provedlo Povodí po záplavách 2002, z toho je mi do breku. Kde byl metr vody, podemletý kořání vrb a podobný pěkňoučký místečka, je teď dno jako stůl a deset čísel vody. Prostě hnus. skwor: Tlouště máme z Litavky největší dva 55+57cm. Padesátníky jsme mrskali na třešně běžně. Věř nebo ne, jednou jsem tam viděl tlustýho, kterej mi přijel až pod nohy za rotačkou, fakt torpédo (STŘÍZLIVEJ odhad 65+ !!!). Vyvalenej jsem byl jak pulec. Samo nic nevzal a příští rok už jsem ho neviděl. Možná to někomu zavání latinou, nicméně to nikomu nenutím, co jsem viděl, to jsem viděl.
O hadech raději mluvit nebudu, páč bych se musel nasrat, jak to tam dopadlo. - Úterý 5. února 2008 v 18:46® hajan
-
hecht> Co pamatuji, otrav tam bylo několik. Sbírali jsme s bráchou parmy 10–70cm, tlouště, pstruhy, líny, kapry, proudníky, okyše, prostě skoro všechno. Další rok tam ryby byly zase. Ale co s říčkou provedlo Povodí po záplavách 2002, z toho je mi do breku. Kde byl metr vody, podemletý kořání vrb a podobný pěkňoučký místečka, je teď dno jako stůl a deset čísel vody. Prostě hnus. skwor: Tlouště máme z Litavky největší dva 55+57cm. Padesátníky jsme mrskali na třešně běžně. Věř nebo ne, jednou jsem tam viděl tlustýho, kterej mi přijel až pod nohy za rotačkou, fakt torpédo (STŘÍZLIVEJ odhad 65+ !!!). Vyvalenej jsem byl jak pulec. Samo nic nevzal a příští rok už jsem ho neviděl. Možná to někomu zavání latinou, nicméně to nikomu nenutím, co jsem viděl, to jsem viděl.
O hadech raději mluvit nebudu, páč bych se musel nasrat, jak to tam dopadlo. - Úterý 5. února 2008 v 18:33® skwor
-
hecht> To nemůžu potvrdit ani vyvrátit. Byl jsem tam jenom třikrát a vždycky tak na hodinku. Tlouštíci kolem 20cm tam jdou skoro nahod, ale chytil jsem tam i 38cm rybu.
- Úterý 5. února 2008 v 17:42® hecht
-
Sander + skvor nevím, nevím s tou Litavkou.Mám tam kamaráda a ten tam zkoušel poslední roky všechno možné ale výsledek prd. Pak se dozvěděl od zasvědcených cosi o velké otravě této vody.Takže to je spíš depresívo
. No ale třeba potvrdíte to, že se to už stačilo vylepšit.
- Úterý 5. února 2008 v 16:12® hajan
-
Sander> Pamatuj, řidič má bejt veselej a jízda sportovní…
- Úterý 5. února 2008 v 16:12® skwor
-
Sander> U dna flašky Coca-coly?
- Úterý 5. února 2008 v 16:10® Sander
-
skwor > po zkušenostech s kolegy (třeba s Flipem) už můžu čekat všechno, tam měly fišky přednost sice také, ale jen ty co plavaly kdesi u dna flašky
Pádím, pic.
- Úterý 5. února 2008 v 16:10® skwor
-
hajan> Znám to jenom u Zdic…
- Úterý 5. února 2008 v 16:09® hajan
-
skwor> Na Litavce jsem strávil mládí, bejvaly tam ryby jako polena. Dnes nevím, aby tam neplavaly jen polena.
Jakej úsek???
- Úterý 5. února 2008 v 16:06® skwor
-
Sander> To pití jsem myslel spíš jako vtip. Fišky mají přednost.
hajan> A můžeš nám tam dělat průvodce, já tam chytal asi třikrát
- Úterý 5. února 2008 v 16:05® Sander
-
skwor > uvidíme, pokud mi to vyjde na celý víkend, oslavit to můžem, ale pokud díky práci jen neděle, řídím, a riskovat nebudu
- Úterý 5. února 2008 v 16:05® skwor
-
A teď jsem „asi“ něco prokec, ale to je jedno
- Úterý 5. února 2008 v 16:05® hajan
-
skwor>
- Úterý 5. února 2008 v 16:04® skwor
-
hajan> Přece nenapíšu celýmu národu, že to je Litavka
Navíc Sander ví, o co jde.
- Úterý 5. února 2008 v 16:03® hajan
-
skwor> Začínající na „L“ ju??
Ty jsi tajemnej, jak hrad v karpatech.
- Úterý 5. února 2008 v 16:02® skwor
-
Sander> Ale času dost, uvidíme podle počasí.
- Úterý 5. února 2008 v 16:02® skwor
-
Sander> To by šlo
Navíc 25.3. je mi 18, takže to můžem společně (legálně) zapít
- Úterý 5. února 2008 v 15:58® Sander
-
skwor > zatím je to špatné s počasím, v únoru nelze nic plánovat, může ze dne na den napadnout sníh. Viděl bych to předběžně okolo 15–31.3.. Souhlas? Duben nepadá v úvahu, už mám naplánováno dopředu rozlučku s tloušti a začátek souboje se pstruhy :o))))
- Úterý 5. února 2008 v 15:55® skwor
-
Sander> Hele, měli bychom domluvit, kdy se tu ukážeš. Na jisté říčce začínající na L, kam jsme chtěli vyrazit je totiž od 1.4. do 15.5. zákaz rybolovu…
- Úterý 5. února 2008 ve 14:11® Zlinsky_lovec
-
Čau, je tu nějaký admin? Něco bych potřeboval
Dik …
- Úterý 5. února 2008 ve 14:11® Zlinsky_lovec
-
Čau, je tu nějaký admin? Něco bych potřeboval
Dik …
- Úterý 5. února 2008 v 11:52® cercer
-
du do práce
- Úterý 5. února 2008 v 10:48® cercer