Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 2. února 2008 ve 20:44® Sander
Sander

Kazan > není zač. Já bych také rád potrénoval, ale nějak se začínám ptát sám sebe, kde mám pořád ty ryby chytat. Nějak jich ubylo či co.

Sobota 2. února 2008 ve 20:44® skwor
skwor

Kazan> Sander ke mně na jaře dorazí, tak mě to naučí ;-)

Sobota 2. února 2008 ve 20:42® Kazan

Sander> budu trénovat:-D , dík za rady;-)

Sobota 2. února 2008 ve 20:41® skwor
skwor

Sander> No jo, do nedávna jsem jich většinu pouštěl bez fotky…

Kazan> Maximální spokojenost, první ryba ji otestovala slušně.

Sobota 2. února 2008 ve 20:37® Sander
Sander

Kazan > njn, chyba managementu jakosti :-D To chce během stavění fišky vyndat foťák z pouzdra, zapnout, nastavit a to vše by nemělo trvat déle jak 5s:-D Chtělo by to sice třetí ruku, ale dá se to, i když je čék u vody sám.

Sobota 2. února 2008 ve 20:35® Kazan

Sander> no, na tu jsem se nedostal, protože by mi buď zbyla čmouha, nebo jen prázdná voda:-D

Sobota 2. února 2008 ve 20:31® Sander
Sander

Kazan > ale jakmile rybu ustavíš, při focení můžeš zařadit dvojku :-D

Sobota 2. února 2008 ve 20:30® Kazan

Sander> každá rada dobrá, zkusím to, budu jak lenochod, zítra si to hned ,,prubnu,,

Sobota 2. února 2008 ve 20:25® Sander
Sander

Kazan > zkus se vyvarovat rychlých pohybů s rybami. Uvidíš, když se budeš k rybě chovat jako k ženě, na dobu focení budou jak jehňátka.

Sobota 2. února 2008 ve 20:23® Kazan

Sander> No mě by taky zajímalo co jim slibuješ aby ti tak pěkně při focení postály:-D , já to vždy rychle blesknu ať je co nejdřív zpět i za cenu horší fotky

Sobota 2. února 2008 ve 20:22® cercer
cercer

Sander:jj,to věřím…máš můj obdiv!!

Sobota 2. února 2008 ve 20:14® Sander
Sander

cercer1 > děkuji za poklonu, fotky sice nejsou zdaleka profesionální, ale dokonce i já sám se na ně občas rád podívám :-D Stojí za tím spoustu práce, spousta vyhozených fotek a spousta okoukávání od jiných, především od Míry (ospreye). Dá se říct, že mimojiné i pro ty fotky chodím na fišky…

Sobota 2. února 2008 ve 20:10® Kazan

skwor> tak jak makala matchka, jsi spokojen?

Sobota 2. února 2008 ve 20:10® cercer
cercer

Sander:je pravda,že je někdy opravdu obtížné..někdy skoro vždy..dostat rybu do chtěné polohy a získat představovaný snímek a přitom ji zároveň netrápit nějakou dobu na,či u břehu.Ty máš krásné fotky a je fakt,že člověk už pozná bez čtení,který je tvuj přízpěvek…klobouk dolu..asi bych potřeboval pár hodin školení a nějaké triky,jak na to.Mě se daří získat požadovaný snímek podle představ jen zcela výjmečně..a než bych rybu trápil,radši ,,ustoupím" a pouštím ji i bez skvělého záběru.

Sobota 2. února 2008 ve 20:09® HaD
HaD

Alov> slušný, a za ty prachy…

Sobota 2. února 2008 ve 20:01® Sander
Sander

skwor > já vím že je spousta situací, při kterých je to obtížné a ještě ke všemu ryba nespolupracuje. Ale to je jen otázkou zvyku a praxe. Až takových ryb vyndáš 100, 300, 500…pak už to bude rutina a fiška odplave téměř netknutá :-)

Sobota 2. února 2008 v 19:51® skwor
skwor

Sander> Díky. To bahno mě taky mrzí, ale ryba vůbec nebyla na břehu, na mělčině jsem jí vzal do ruky a bahnu se tam vyhnout nedalo…

Sobota 2. února 2008 v 19:49® Sander
Sander

skwor > hezká fiška pivo Ale mohla býti méně vyválená, na to bacha, pokud ho chceš chytit za 4 roky, až bude mít k padesáti.

Sobota 2. února 2008 v 19:43® Sander
Sander

hecht, skwor > kecálisti. To nebyl pech, to byly špatný ruce :o)

Sobota 2. února 2008 v 19:20® Alov
Alov

www.e-rybarstvi.cz

Názor prosím :-)

Sobota 2. února 2008 v 19:11® skwor
skwor

hecht> Sander je vydra a umí… Já měl dneska jenom jeden záběr, ale ryba stála za to.

Sobota 2. února 2008 v 19:09® hecht
hecht

skwor> sander měl několik tloušťú a pár plotic. Měl dneska pech. Dvakrát mu tloušťák zajel pod větve a musel to utrhnout i se splávkem.U něj je to ale vyjímka která potvrzuje pravidlo že to umí.

Sobota 2. února 2008 v 18:53® lucioperce69
lucioperce69

LojzaRybka: Tak koukej dorazit ať se podíváš jak se to dělá :-P 9-)

Sobota 2. února 2008 v 18:48® skwor
skwor

hecht: Pěkná ryba, mě se povedl o 3cm menší :-) Jak dopadl Sander?

Sobota 2. února 2008 v 16:49® Kazan

monaster> nevím na co jsi chytal, ale hnojáček a houska jsou nejlepší, s červy jsem se v tuto dobu nikdy na Běle neprosadil, dál už je to jen o rukách:-1 , i když dnešní den zrovna moc na rybačku nebyl, v tom větru se dost špatně nadržuje.

Sobota 2. února 2008 v 15:53® monaster
monaster

Kazan: jdu k tobě do učení. já byl dneska na cca 2hodinky na Běle u dálníčního mostu v ústí mezi mostem a kurtama. jeden urvanej spláveka ryba žádná. jen si mě přišla prohlídnout chlupatá potvora. ta co ti tudle žrala korek z prutu :-((

Sobota 2. února 2008 v 7:44® monaster
monaster

HaD: chat vítám jen nechci ti kazit radost ale na jeden rybářskej chodím už dýl :-) ale jak říkám jen houšť. dávám za jedna :-)

Sobota 2. února 2008 v 0:32® cormaxx
cormaxx

Kdyby měl někdo zájem;-) www.aukro.cz

Pátek 1. února 2008 ve 23:32® HaD
HaD

bubu> už je to OK? Trochu jsem fušoval do programování a to jsou (byly) zřejmě následky :-))

Pátek 1. února 2008 ve 21:45® cormoran
cormoran

LojzaRybka> Jsem slyšel… Se tam asi potkáme, jedu s Luciem brzo ráno, tak si snad sednem. Dneska byla pohodička, jenom cca 5 rybářů…