Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:44® Sander
-
Kazan > není zač. Já bych také rád potrénoval, ale nějak se začínám ptát sám sebe, kde mám pořád ty ryby chytat. Nějak jich ubylo či co.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:44® skwor
-
Kazan> Sander ke mně na jaře dorazí, tak mě to naučí
- Sobota 2. února 2008 ve 20:42® Kazan
-
Sander> budu trénovat
, dík za rady
- Sobota 2. února 2008 ve 20:41® skwor
-
Sander> No jo, do nedávna jsem jich většinu pouštěl bez fotky…
Kazan> Maximální spokojenost, první ryba ji otestovala slušně.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:37® Sander
-
Kazan > njn, chyba managementu jakosti
To chce během stavění fišky vyndat foťák z pouzdra, zapnout, nastavit a to vše by nemělo trvat déle jak 5s
Chtělo by to sice třetí ruku, ale dá se to, i když je čék u vody sám.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:35® Kazan
-
Sander> no, na tu jsem se nedostal, protože by mi buď zbyla čmouha, nebo jen prázdná voda
- Sobota 2. února 2008 ve 20:31® Sander
-
Kazan > ale jakmile rybu ustavíš, při focení můžeš zařadit dvojku
- Sobota 2. února 2008 ve 20:30® Kazan
-
Sander> každá rada dobrá, zkusím to, budu jak lenochod, zítra si to hned ,,prubnu,,
- Sobota 2. února 2008 ve 20:25® Sander
-
Kazan > zkus se vyvarovat rychlých pohybů s rybami. Uvidíš, když se budeš k rybě chovat jako k ženě, na dobu focení budou jak jehňátka.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:23® Kazan
-
Sander> No mě by taky zajímalo co jim slibuješ aby ti tak pěkně při focení postály
, já to vždy rychle blesknu ať je co nejdřív zpět i za cenu horší fotky
- Sobota 2. února 2008 ve 20:22® cercer
-
Sander:jj,to věřím…máš můj obdiv!!
- Sobota 2. února 2008 ve 20:14® Sander
-
cercer1 > děkuji za poklonu, fotky sice nejsou zdaleka profesionální, ale dokonce i já sám se na ně občas rád podívám
Stojí za tím spoustu práce, spousta vyhozených fotek a spousta okoukávání od jiných, především od Míry (ospreye). Dá se říct, že mimojiné i pro ty fotky chodím na fišky…
- Sobota 2. února 2008 ve 20:10® Kazan
-
skwor> tak jak makala matchka, jsi spokojen?
- Sobota 2. února 2008 ve 20:10® cercer
-
Sander:je pravda,že je někdy opravdu obtížné..někdy skoro vždy..dostat rybu do chtěné polohy a získat představovaný snímek a přitom ji zároveň netrápit nějakou dobu na,či u břehu.Ty máš krásné fotky a je fakt,že člověk už pozná bez čtení,který je tvuj přízpěvek…klobouk dolu..asi bych potřeboval pár hodin školení a nějaké triky,jak na to.Mě se daří získat požadovaný snímek podle představ jen zcela výjmečně..a než bych rybu trápil,radši ,,ustoupím" a pouštím ji i bez skvělého záběru.
- Sobota 2. února 2008 ve 20:09® HaD
-
Alov> slušný, a za ty prachy…
- Sobota 2. února 2008 ve 20:01® Sander
-
skwor > já vím že je spousta situací, při kterých je to obtížné a ještě ke všemu ryba nespolupracuje. Ale to je jen otázkou zvyku a praxe. Až takových ryb vyndáš 100, 300, 500…pak už to bude rutina a fiška odplave téměř netknutá
- Sobota 2. února 2008 v 19:51® skwor
-
Sander> Díky. To bahno mě taky mrzí, ale ryba vůbec nebyla na břehu, na mělčině jsem jí vzal do ruky a bahnu se tam vyhnout nedalo…
- Sobota 2. února 2008 v 19:49® Sander
-
skwor > hezká fiška
Ale mohla býti méně vyválená, na to bacha, pokud ho chceš chytit za 4 roky, až bude mít k padesáti.
- Sobota 2. února 2008 v 19:43® Sander
-
hecht, skwor > kecálisti. To nebyl pech, to byly špatný ruce :o)
- Sobota 2. února 2008 v 19:20® Alov
-
Názor prosím
- Sobota 2. února 2008 v 19:11® skwor
-
hecht> Sander je vydra a umí… Já měl dneska jenom jeden záběr, ale ryba stála za to.
- Sobota 2. února 2008 v 19:09® hecht
-
skwor> sander měl několik tloušťú a pár plotic. Měl dneska pech. Dvakrát mu tloušťák zajel pod větve a musel to utrhnout i se splávkem.U něj je to ale vyjímka která potvrzuje pravidlo že to umí.
- Sobota 2. února 2008 v 18:53® lucioperce69
-
LojzaRybka: Tak koukej dorazit ať se podíváš jak se to dělá
- Sobota 2. února 2008 v 18:48® skwor
-
hecht: Pěkná ryba, mě se povedl o 3cm menší
Jak dopadl Sander?
- Sobota 2. února 2008 v 16:49® Kazan
-
monaster> nevím na co jsi chytal, ale hnojáček a houska jsou nejlepší, s červy jsem se v tuto dobu nikdy na Běle neprosadil, dál už je to jen o rukách
, i když dnešní den zrovna moc na rybačku nebyl, v tom větru se dost špatně nadržuje.
- Sobota 2. února 2008 v 15:53® monaster
-
Kazan: jdu k tobě do učení. já byl dneska na cca 2hodinky na Běle u dálníčního mostu v ústí mezi mostem a kurtama. jeden urvanej spláveka ryba žádná. jen si mě přišla prohlídnout chlupatá potvora. ta co ti tudle žrala korek z prutu
- Sobota 2. února 2008 v 7:44® monaster
-
HaD: chat vítám jen nechci ti kazit radost ale na jeden rybářskej chodím už dýl
ale jak říkám jen houšť. dávám za jedna
- Sobota 2. února 2008 v 0:32® cormaxx
-
Kdyby měl někdo zájem
www.aukro.cz
- Pátek 1. února 2008 ve 23:32® HaD
-
bubu> už je to OK? Trochu jsem fušoval do programování a to jsou (byly) zřejmě následky
- Pátek 1. února 2008 ve 21:45® cormoran
-
LojzaRybka> Jsem slyšel… Se tam asi potkáme, jedu s Luciem brzo ráno, tak si snad sednem. Dneska byla pohodička, jenom cca 5 rybářů…