Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:56® paccco
-
Padis-velká gratulace
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:53® Salmo
-
Padis> gratulace :o)
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:53® aspius
-
Padis: Toš gratulujem a nech z neho máte všetci iba radosť.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:52® thomski
-
Padis,velka gratulace,peknej chlapak.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:52® Chose
-
Padis> gratuluju,hlap jak hora.je vidět že je řádně zapitej
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:51® Zauwi
-
to Padis: gratuluju:)
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:51® LojzaRybka
-
Padis>gratulace
a zalejt,ať roste
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:48® Padis
-
Dnes v 17:10 spatřil světlo světa Jakub Paďour 50 cm 3,48 kg.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:55® monaster
-
luprecie: ještě to tak. nevím proč to tam je 2×
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:29® lucioperce69
-
to se ti dvakrát stalo to samý
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:01® HaD
-
jiris> presne tak, je to podle mě na 99% cizina
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:59® red
-
Potká slon nahého muže a začne se strašně smát. Směje se, až mu tečou slzy, vůbec není k utišení, a když se dost nasměje, zeptá se naháče: „Prosím tě, jak se s tímhle můžeš vůbec nažrat?!“
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:33® Petas
-
Sander> Tak teď už jsi chytrejší
Dneska se tomu už směju, ale tenkrát
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:22® Sander
-
Petas > hmm, tak to vědět předtím, neváhám a volám.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:16® Petas
-
Sander – Tak teď se modli, aby to dopadlo ok. Před 4 lety jsem měl karambol s chodkyní, která mi na přechodu na červenou doslova skočila před auto. Sám karambol moc velký nebyl, byl to vlastně jen drbanec do tašky s nákupem, taška bouchla do kolena a velectěná madam padla na prdel přímo před autem. ( Naštěstí jsem se akorád rozjel na zelenou – rychlost cca 10km/hod )Hned jsem chtěl volat Policii a rychlou, jelikož madam kulhala. Leč jsem tak neučinil, byl jsem chodkyní a její kamarádkou doslova uprosen s argumenty, že syn je pro Policii známá firma atd. Velectěnou madam jsem tedy odvezl k Mudr.,následně domů a myslel jak celá věc vlastně dobře dopadla. Opak byl pravdou. Po cca 7hod mě na mobilní telef volala PČR s tím, že jsem byl účastníkem dopravní nehody, kterou jsem byl povinen nahlásit, jelikož při ní došlo ke zranění osoby. Po telef. vysvětlení volajícímu policistovy,jsem byl požádán, abych se dostavil na místo činu. Vyrazil jsem tedy, na místě již PČR, vysvětlil jsem situaci, sepsal se protokol, nafotilo se atd. a dostal jsem strašně vynadáno, že jsem nevolal PČR, hájil jsem se, že jsem o to byl viníkem nehody požádán, mě žádná hmotná škoda nevznikla a tudíš jsem pro to nevyděl důvodu.
A kde byl zakopán pes. Valectěná chodkyně, která způsobyla nehodu věc dadatečně oznámila na PČR, ovšem o červená na kterou šla se nezmínila, prodlení skoro 10hod vedlo k nemožnosti dohledání svědků v prospěch mé výpovědi ( čumilů tam předtím bylo dost ) a já jsem byl najednou viníkem nehody s vážným ublížením na zdravý, jelikož madam vzávěru marodila 5měsíců s „vodou v koleni“. A výsledek? Stálo mě to 10tis právník a 20tisíc Kč vochomejtly, která to vše zavinila za mimosoudní vyrovnání abych nedostal podmínku za neumyslné ublížení na zdraví.Tak si z toho vemte všichni ponaučení. Já už budu volat PČR vždy.
Sendar – nechci tě nijak strašit, je to jen ponaučení pro příště.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:04® jiris
-
Uz jen ty palmy nebo co to je jsou divny, o kvalite fotky nemluvim.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:50® skwor
-
aspius> Je možné, že to je kachna. Já vím jenom tohle www.mrk.cz
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:46® aspius
-
HaD, skwor:Tak ste ma obaja s tým mega sumcom vyprovokovali, až som sa na neho pred 5. minútami informoval u kompetentnej osoby-vedúceho rybárskej stráže MO SRZ v Strede nad Bodrogom, ktorá obhospodaruje celý úsek Bodrogu na našom území a zistil som nasledovné. Tohoto roku sa na Bodrogu chytali iba sumce do 30 kg a o predmetnom mega sumcovi nemá nikto ani páru. O takomto obrovi by musel vedieť celý okres Trebišov, kde bývam a ja som o ňom tiež nič nepočul. Podľa mňa nebol chytený ani na Laborci, Latorici ani na Tise. Zdá sa mi skôr pravdepodobné, že lovec, ktorý ho ulovil chcel utajiť revír a preto si vymyslel ten Bodrog o ktorom je všeobecne známe že sa v ňom v minulosti takéto monštrá lovili. Taktiež nemám vedomosť ani o tom, aby sa takýto sumec ulovil na blízkej Domaši, alebo Z. Šírave, kde chatujem celé leto. Takže asi toľko. Podotýkam, že podávam iba to, čo som kúpil.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:42® skwor
-
HaD> To bohužel nevím. Našel jsem ho na vedlejším webu v trofejích. Tuším, že lovec tam o té rybě něco psal i v sumcařině…
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:01® Zauwi
-
jak se takhle velkej sumec vůbec váží?
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:00® HaD
-
skwor> KDY?
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 16:28® skwor
-
HaD> Na Bodrogu. Víc bohužel nevím.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 14:30® HaD
-
njesek> jooo, tak to už se ptáš moc…
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 14:29® HaD
-
skwor> mě se to fakt nezdá, alespoň podle té zeleně. Ale třeba se petu. Kdy to mělo být?
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 14:02® skwor
-
HaD> Prý jo…
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 13:48® njesek
-
HaD:od kdy točí brouk Pytlík,kecal všeho druhu na takový malý vodě,jako jsou Jestřabky film??co tam chytá,žraloky??
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:29® HaD
-
Jinak upozornění pro všechny, dnes nejezděte do Jestřabic, natáčí tam JV nějaký film a přehrada je uzavřena!
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:28® HaD
-
regulus> bať bať.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:28® HaD
-
hecht> ale jo, ale lépe se mi pracuje v noci. A raději si pak přispím
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 2:57® regulus
-
HaD> výstražná rybička je pěkná, bude zajímavý, jakej to bude mít výchovnej účinek.