Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:44® Robur
-
taky jsi nemohl pokračovat v jízdě, páč jsi neviděl přes pavučinu, kterou máš nebo můžeš udělat
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:34® Alov
-
Sander> No snad jo chlape, ale nenech se případným pocitem, že máš svědka ukolébat. Pokud není protokol, tak případný svědek je brán jako spolupachatel. Ale už dost strašení.
Snad vše dobře dopadne(lo)…
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:32® tomchamik
-
Sander> Neviděl bych v tom body ani pokutu,jestli do tebe najel tak je vše ok,ale měl by jsi to nahlásit alespoń dodatečně,protože jestli se mu něco stalo a on nedej bože zkolabuje tak tě budou honit jako že jsi ujel z místa nehody a to je pak průser.Klidně jim řekni co se stalo a že normálně odjel a ty jsi jel taky dom a pak ti někdo vysvětlil že to není prdel.Předejdi možným komplikacím
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:31® Sander
-
Alov > děkuji za rady. Už jsem se rozhodl. Na vše je už pozdě a navíc pokud chlap nahlásí dopravní nehodu, byl by asi sám proti sobě. Mám známého, který byl svědkem celé situace, takže vina je jednoznačně na straně cyklisty. Myslím ale, že má maximálně jen pár modřin. Snad se nemýlím…
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:31® HaD
-
Sander> taky bych je zavolal a rekl pravdu. Myslim, ze je to nejrozumnejsi reseni. Uz tim, ze si tom tady psal je to riziko pruseru dost velky. Nevahej a volej, to je moje rada.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:29® Alov
-
Jinak at trošku odlehčím atmosferu…Dens jsem se po asi 5ti letech stal majitelem povolenky. Nyní už snad bude víc času na rybky. Živnost docela šlape, takže hrrr na ně
Jinak zítra uvažuju, že jestli počasí dovolí, vyrazím na řeku. Sice se nejdená o nějaký veletok (řeka Opava), ale nějací tloušti by se splést mohli snad. Jen ted řeším, s čím na ně vyrukovat. Místečko už mám vytipované, ale co hodit na ohnutý drát…Toť otázka …
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:25® Alov
-
Sander> No každopádně se musíš rozhodnout sám. On ted už je asi stejně tak trošku pozdě, ale kdyby se příště nedej bože něco takového stalo, okamžitě volej cajty. Ono přijít o nějaký ten bod a litřík je furt lepší, něž skončit u soudu a přijít o papíry a fasnout podmínku…Hodně štěstí
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:12® skwor
-
Sander> Tak tohle je nepříjemná situace. Asi bych udělal to, co píše Alov…
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:12® Sander
-
regulus > tenhle tam dopadl pravým bokem, spíše mi tu prasklinu způsobil ramenem, hlava se auta nedotkla. Já nevím, teď mi známej radí ať to nechám být, že když zavolám policajty, zaplatím pokutu, strhnou mi možná i nějakej ten bod a nejspíš bych se zbytečně namočil do průseru. Ten chlapík normálně odjel, kdyby byl nějakej mimo, nedával by třeba při tom zdrhání přednost autu jedoucímu zleva, těžko říct. Nakonec by to třeba dopadlo tak, že by mě tahle sranda vyšla na x tisíc, třeba zbytečně. Nevím.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:12® pupak
-
Sander> nechci ti do toho kecat, nebyl jsem u toho.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:07® regulus
-
Sander> řeknu ti jednu věc, když mi bylo 13, srazilo mě auto, taky to vobsralo čelní sklo. Probral jsem se za 4 dny ve špitále, těžkej otřes mozku, 16,5 cm prasklá lebka, prej stačilo malinko. Ten borec co mě srazil, mě honil po poli, chtěl jsem zdrhnout, byl jsem v šoku, vůbec nic si nepamatuju.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:04® Sander
-
regulus > vyvalené není, je jen popraskané v místě nárazu, plus pár pramínků vedoucích k okraji. Já nevím, podle toho jak se rychle vypařil bych řekl, že byl opravdu v pořádku.
pupak > o jeho vině jsem přesvědčen stoprocentně, zdálo se mi když jsem ho poprvé zahlídl, že jede trošku jak ožralej. Ale s těma polišema nevím, abych se do toho spíše neutopil já sám, s tímhle nemám ani sebemenší zkušenosti.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:03® Alov
-
Sander> Ty voe okamžitě volej cajty. Řekni, že si dojel ted domu, že si neměl mobil u seba a že borec ujel. Sepsat protokol a máš klid. Fakt neblbni!!
- Pondělí 28. ledna 2008 v 19:02® pupak
-
Sander> jeste jednu vec, ze zkusenosti – vymysli si pribeh jak se to stalo a opakuj si ho tak dlouho az mu uveris sam !!!! je to velmi dulezite vim co rikam, jinak bud rad, ze tam nezustal lezet . . . a neusirej, kazdy mame sveho pana ci pani, ta moje pani na tom byla kdysi podstatne hur . . .
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:58® regulus
-
Sander> fakt se intenzivně modli, protože, když ti někdo vyvalí přední okno, tak to nebyla malá rana a hlavně nevíš, co ho napadne až se vyspí z opice. Nevím, jestli je v tomto okamžiku rozumější se modlit nebo jít na policajty a raděj to tam všechno říct a nechat o tom sepsat protokol.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:58® pupak
-
Sander – jestli jsi presvedcen, ze on zpusobil karambol tak to nahlas na policii at udelaji protokol, vyhnes se pripadnym problemum, pokud si to zpusobil ty, zalez pod perinu a modli se aby se volovi nic nestalo a po vystrizliveni si nepamatoval SPZ
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:54® Sander
-
Prutos > věková také, mám ke starším úctu – i když, tomuhle bych tipl tak 35.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:53® Prutos
-
Sander> Věková není argument. Váhová už jo
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:52® Sander
-
regulus > těžko bych ho chytl za flígr a držel ho tam, byla to proti mě trochu jiná váhová i věková kategorie
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:51® Sander
-
regulus > to myslím že ne, když mi dopadl na sklo, už jsem stál na místě, spíše jen ± setrvačností, stalo se to v křižovatce, když jsem dupl na brzdy, mohl jsem jet v té otáčce max 20–25km/h. + nějaká rychlost jeho, protože ten magor téměř nebrzdil a spíš najel on do mě než já do něj.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:49® regulus
-
Sander> borca bych nikam nepustil i kdych se s ním měl poprat a trval bych na sanitce.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:47® regulus
-
Sander> seš Lojza, může mít nějaký vnitřní zranění, za půl kiláku sebou sekne, vodvezou ho do špitálu, až se probere, tak řekne, že ho srazilo auto a nebo nedej bože se neprobere. Takle bys zaplatil litr, možná dva, ale byl bys z obliga, včil se hodně intenzivně modli, ať tomu volovi nic není.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:44® Sander
-
regulus > byl jsem v té chvíli uplně mimo. Navíc cyklista vesele ujel, stál bych tam asi zbytečně, nevím.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:41® regulus
-
Sander> tak tos udělal dost velkou pi*ovinu. Měls zůstat stát a zavolat policajty. Nikdy nevíš ......
- Pondělí 28. ledna 2008 v 18:36® Sander
-
Ty kráávo… Tak mám za sebou první dosti nepříjemnou situaci za volantem. Asi před půl hodinou jsem srazil cyklistu – tedy spíše my oba jsme se srazili navzájem. Byl nalitej, jel prostředkem silnice, zabočoval doleva a zničehonic se přehoupl zpět do půlky silnice. Skončil mi na čelním skle, nahodil řetěz a zdrhnul. Ach jo… Ještě že mu očividně nic nebylo. Ovšem čelní sklo je na odpis. Byl jsem z toho vyklepanej jak pes, vůbec jsem v ten moment netušil jak se zachovat, jen jsem se toho ujíždějícho magora optal, jestli mu nic není…
Ten to však asi ani nezaregistroval. Je mi z toho šoufl!
- Pondělí 28. ledna 2008 v 17:57® Kazan
-
Cudla> to jsou blbé vtipy když venku poprchává
- Pondělí 28. ledna 2008 v 16:29® skwor
-
regulus> Na 100% souhlasím.
- Pondělí 28. ledna 2008 v 16:18® Cudla
-
aby si si osvěžil paměta troch se to tu oživilo
- Pondělí 28. ledna 2008 v 16:15® Cudla
-
Já toudělam za vás trošíčku vzpomínek
- Pondělí 28. ledna 2008 v 16:14® Cudla
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.