Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 22:22® tomchamik
-
LojzaRybka> to asi ano,já když jsou povodně tak nechytám,nepoznám záběr
))
- Neděle 27. ledna 2008 ve 22:19® LojzaRybka
-
tomchamik>nejhezčí je když je třetí povodňovej stupeň a parma tak 70cm ti zabere na plavajdu a napálí to do největšího proudu,to potom mačovka brečí
,je to nádhera
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:49® Vlaštovka
-
cormaxx> hloubka 10cm?? to je teda dost málo já sem byl nad tim jezem a celkem gut, nahoď 10g olůvko po proudu kde ho čekáš a vyseď ho já tak seděl celý dopoledne v asi třech stupních nad nulou a dostal sem na rousnici 3 poctivý záběry ale vždy to bylo když sem na to nečuměl (měl sem dva pruty), jako by to ten hajzlík věděl… takže hlavně jen jeden prut a zkus feeder a trpělivost…
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:31® Sander
-
skwor > noo, to nevadí, hlavně aby to jednou přišlo
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:30® skwor
-
Sander> Ono to jednou přijde, ale musíme vydržet
A mám pocit, že zabare ve chvíli, kdy to absolutně nebudeme čekat.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:27® Sander
-
skwor > jsou to hajzli, a ještě ke všemu je jich hooodně málo. To je kurva výzva, pudu po nich co budu živ
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:25® skwor
-
Sander> Mě to psát nemusíš, vím jak to chodí. Navíc je chytám hlavně na přívlač, což je ještě možná těžší. Jednou mi tloušť 60+ zabral, ale jak to skončilo jsem Ti už psal…
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:16® cormaxx
-
Vlaštovka: Jj je možný že ta položená by byla lepší na větší ryby.Už asi jen kvůli tomu,že je to dost úzký a ještě půlka z toho je hloubka kolem 10cm,tak se to bude i dost plašit když jdeš kolem břehu
Pokud se příští týden dostanu zase tak to chci omrknout tak 500m od sedleckýho kopce proti proudu a jít po proudu až kam mě nohy ponesou
… Já do letoška chytil jen 2 tlouště,takže mně dělají radost i ti menší
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:15® Sander
-
skwor > jo, ta ostrá neměla chybu.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:14® Sander
-
skwor > nepočítej že na pro mě úplně nové vodě ulovím nějakou solidní rybu. Abych ulovil tlouště 60+, znamená to je najít, sledovat jak se chovají, kde jsou ráno, kde večer, kde v parném letním poledni atd… To je ta lehčí polovina, závislá jen na čase. Ta druhá polovina – vcítit se do těch ryb, přemluvit nějakou z nich k záběru a úspěšně ji zdolat. Lehko se to říká, ale na těch mých vodách je to úplně o něčem jiném, než sednout k pípákům a krmit boilím. Tady se musí promýšlet každý detail.
Už je tomu pár let, co jsem se tloušťům 60+ věnoval, a to dost intenzivně. Dokonce jsem 3× došel až do fáze záběru, ale při těchto rybách snad stojí všichni svatí, takže jsem úspěšně nezdolal ani jedinou. Jeden přes šede už byl dokonce pár cm u podběráku…
Jsou to úchvatné ryby.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:09® skwor
-
Sander> Jinak ostrou docela závidím, tady je to vzácnost (jednu chytil kámoš, o jiné nevím). Zato podouství je tu dost
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:05® skwor
-
Sander> O nic, ale muškařina mě začala loni bavit, tak ať je sranda
Jo a tu šedesátku mi tu ukážeš
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:03® Sander
-
skwor > o co? Stojí ti to za pročudlovanou sezónu?
Z vlastní zkušenosti bych tvrdil, že 45cm u tlouště je pro začátečníka celkem good, ale 45cm je ještě mimčo, raději jdi po těch šedesátkách.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 21:00® skwor
-
Sander> Tak letos se musím víc věnovat mušce. S jepičákem jsme se vsadili, kdo dostane většího tlouště na mušku
- Neděle 27. ledna 2008 ve 20:11® Vlaštovka
-
cormaxx> tak pod vtelnem to je mělký, to jo ale pak níž se mi zdá že je už hloubš protože tam je mostek a podmostkem je malý jez a nad nim sem chytal a viděl sem tam jelce okolo 40cm a hodně drobotiny. Jinak já tam viděl taky většinu rybářu chytající na těžko i já tam tak chytal, prej je to nejlepší způsob jak tam chytit větší rybu než tu zniňovanou droboť.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 20:07® Sander
-
hecht > jinak v tom vracáku, jak jste byli s Mírou oba bez ryby, jsem se stavil cestou zpět, páč mi to bylo divný, a na první nához to vzal ten 43. Už jsem nenahazoval, na přesvědčení o tom, že tam fišky pořád jsou, mi to stačilo.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 20:06® Sander
-
hecht > tohle je jen začátek. Tento méně regulovaný úsek (tedy spíše alespoň trochu zarostlý) zabere tak 2 hodiny běžné chůze (bez prutu).
A máš osobku - Neděle 27. ledna 2008 ve 20:04® hecht
-
To sander, s tím odrybněním to tak drsné nebylo
Jinak teda příště v tomhle větru vezmu draka a budu ho pouštět líp než chytat šupináče. Cvilkama jsem měl strach aby mi to neodneslo psa
Voda to je ale moc pěkná.
- Neděle 27. ledna 2008 v 19:10® cormaxx
-
Vlaštovka:Nevim jakej je normál,ale přišlo mi že docela málo.Možná i trošku míň jak minulý týden.Ale když jsem našel místo kde byl spadlej strom a hloubka tak 40cm tak se dala přemluvit i nějaká čudla.Chytal jsem hlavně u cesty ze Vtelna.Tak 300–400m na obě strany.Chtěl jsem zajet ještě níž,ale ten vítr byl dost silnej a 0,5g splávek na 0,10 vlasci si dělal co chtěl
PS:teď jsem potkal jen jednoho rybáře,ten seděl přímo u cesty ze Vtelna.Chytal na položenou a chytnul jen jednoho tlouště 30cm.Bohužel byl ve vezírku
- Neděle 27. ledna 2008 v 19:05@ ???
-
mrkněte na www.msporuba1.blog.cz
- Neděle 27. ledna 2008 v 17:05® lucioperce69
-
cormoran: zmetku
- Neděle 27. ledna 2008 v 16:07® pipa
-
super… ty kokso uvas se muze furt vlačet …Tento příspěvek sem 28.1.2008 ve 12:05 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovec
- Neděle 27. ledna 2008 v 15:22® skwor
-
regulus> Klíd, navečer mu v blázinci končí vycházky a nedostane se k počítači
- Neděle 27. ledna 2008 v 15:14® regulus
-
skwor> jestli tam bude do večera ještě další podobný téma, nedej bože třikrát, tak mě má dotyčnej na svědomí.
- Neděle 27. ledna 2008 v 15:12® skwor
-
regulus> Bohužel se Ti to nezdá.
- Neděle 27. ledna 2008 v 15:07® regulus
-
skwor> zdá se mi to nebo se nám to tu tak nějak množí???
- Neděle 27. ledna 2008 ve 14:56® skwor
-
regulus> Zde.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 14:47® regulus
-
skwor> seš tu??
- Neděle 27. ledna 2008 v 10:21® Piranha
-
lucioperce69> jj na svteho Jiří vylezaji HaDi a štíři.A uhori taky.
- Neděle 27. ledna 2008 v 8:32® lucioperce69
-
Jonny94: Myslim že na úhoře je ete moc brzo nech to na květen