Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 21. ledna 2005 ve 23:24® HaD
HaD

mirmen: Abych pravdu řekl, tak nevím zda problém, který nastiňuješ, je skutečně tím pravým důvodem, že se řada lidí nezapojuje do hovoru. Částečně s Tebou sohlasím, že některé příspěvky by měly být skutečně v diskuzi. Mnohdy přemýšlím, zda to nepřesunout. Jenže kolikrát je to takový „na hraně“ a já si kladu otázky: Je to ještě vhodné a k věci? Nebo už ne? Mám být tím drsným soudcem? Přesunout? Smazat? Chceme cenzuru formou mazání či přesunů?

Chci aby se tu všichni cítili dobře. Jenže všem se asi nezavděčím. Zase budu mít o čem v noci přemýšlet. Je třeba diskuze o tom, co si kdo objedná z Ameriky vhodná do přívlače, nebo by už měla být v diskuzi? Nevím, opravdu sám nevím.

Pátek 21. ledna 2005 ve 23:19® mirmen

Shimi: samozřejmě, že se nedá kecat jenom k tématu!! To nikomu neberu. Ale: jestli po otevření kliknutí na stránku najdeš bláboly odspoda nahoru a když se vrátíš o další stránku zpět a bude to jen a jedině to samý, tak co si asi pomyslíš? Na jedné straně tady někdo nabízí diskuzní prostor k tématu. Ty takhle najedeš na danou stránku jednou dvakrát a co potom? Budeš očekávat, že renomovaný rybářský web bude mít něco jiného? Pak už sem nbudeš skutečně chodit jen a jedině kvůli pokecu. A v tom případě se snad všechny rubriky můžou sloučit do jediné nazvané chat a není důvod jim dávat nějaký zavádějící název!? Chápu, že na stránce může být řekněme z dvaceti zápisů třebas 15–20% věnovaných vtípkům a nic neříkajícím plkům. Ovšem – pokud je to obráceně ( 10–15 = informací o něčem a 85–90% hovadin, , tak to bude spíš rubriku snižovat a celkově webu škodit.

Pátek 21. ledna 2005 ve 23:18® jiris
jiris

ok, budu to dodržovat

Pátek 21. ledna 2005 ve 23:16® Klon
Klon

Shimi: nejde ale měl by se to aspoň každy snažit dodržovat

Pátek 21. ledna 2005 ve 23:12® Shimi
Shimi

mirmen:nejde porad jenom kecat k tematu!!!!Navic by se museli zrusit uplne vsechny rubriky!!!!

Pátek 21. ledna 2005 ve 23:04® mirmen

Dědek, Had: ono by jaksi nebylo od věci, zásobovat rubriku ( například ) vláčka fotkama a pokecama o vláčce.

Má to ale své ALE: kam se to bude vyvíjet?

Za stávajícího přístupu některých , v uvozovce „diskutujících“, mám pocit, že rubrika věnovaná problému sklouzne v bulvár..

Bude z téhle rubriky, rubriky vláčka, klasický chat?

Jak si to kdo přebere? Například denyg? Jiris?

Z mého hlediska, mne to jaksi nebaví pročítat nazpátek několik stránek keců o ničem( a ať se k tomu vyjádří i ostatní vláčkaři, kteří zabrousí na tyhle stránky v očekávání, že pod názvem rubriky najdou spíš pokec o tématu uvedeném v hlavičce, tj. pokec o přívlači!!!!).

Na neutrální kecy a žvásty je snad rubrika nazvaná diskuze, nebo se pletu?

Myslím si, že by stálo zadat otázku na téma " jak si představujete rozvoj viz. url" ??????!!!!!!!

Má smysl chtít po diskutujících, aby , slovy básníka: " pospícháš někam,sedni si, chceš-li si na něco posvítit, zhasni si", jaksi popřemýšleli sami nad sebou?

Popřemýšleli nad tím, zda mají právo !!!! zavalit rubriku věnovanou problému svými pokecy, které mají být jinde???

Nějaké řešení by měli návštěvnící těchhle stránek hledat. Pokud se chat bude uskutečňovat kdekoli, bude to mít možná i nějaký zpětný dopad.

Registrovaných je hodně, neregistrovaných návštěvníků se tu objevuje stále víc a víc. Otázkou je, co jim brání v tom, aby se aktivně zapojili do diskuzí. Není to náhodou i určitá neujasněnost pravidel hry? Zadal jsem to do otázky vláčky, protože se mi zdá , že i jí se to přímo týká. Diskuze na zadané téma se už může odehrávat v rubrice DISKUZE. Ve skutečnosti se mnou pojmenovaný ( a mnohými možná také vnímaný) problém může prolínat i dalšími rubrikami.

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:53® HaD
HaD

Klon: von by si jiris taky rád šáh, jen se neboj. takle jen rypákuje :-D

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:48® Klon
Klon

jiris: máš pravdu,ale zapoměl jsi dodat "krásně slizkej " :-D

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:45® jiris
jiris

Klon – sumec je slizkej…

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:40® HaD
HaD

jiris: až nějaký chytim a nafotim :-D takže si počkáte

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:37® Klon
Klon

jiris – sumec je dobrej

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:36® Klon
Klon

HaD: – sorry zase jsem byl slepej,už to vidím

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:34® Klon
Klon

HaD:-dal jsem si vzhled sumce ale nic novýho na vzhledu nevidím,co je špatně???

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:28® jiris
jiris

HaD – dej nam do tech volitelnejch vzhledu lipana nebo pstruha, kdo se na ty obludy ma divat.

Pátek 21. ledna 2005 ve 21:10® HaD
HaD

chose: čaučau

Pátek 21. ledna 2005 ve 20:47® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

CeP:Nic k smichu…

Pátek 21. ledna 2005 ve 20:46® CeP
CeP

jen si pocti. si pocvicis slabikovani. hihi…

Pátek 21. ledna 2005 ve 20:21® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

CeP:Já tu mam na cteni jen v diskuzi jen 400 prispevku. hruuuuuuza!

Pátek 21. ledna 2005 ve 20:10® CeP
CeP

teda ste moc ukecany nebyli co jsem tu nebyl

Pátek 21. ledna 2005 v 19:40® jiris
jiris

chose – se (ne)pobli

Pátek 21. ledna 2005 v 19:33® Chose
Chose

Čus lidi jdu pařit. mějte se

Pátek 21. ledna 2005 v 19:13® HaD
HaD

pif: pošli mi to na mail. přeptám se ;-)

Pátek 21. ledna 2005 v 18:38® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:to jsem rad,že to jde občas cist. jo,možná sis vsim,ale ze bych ti chybel,no to nevim. mas uz listek?

Pátek 21. ledna 2005 v 18:34® jiris
jiris

denyg – občas jde, všim jsem si, že tu nejsi…

Pátek 21. ledna 2005 v 18:31® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:jde to cist?Nekecej,ze jsem ti chbel,vzdyt si ani nepostrehl,ze jsem tu nebyl…:-)

Pátek 21. ledna 2005 v 18:29® pif
pif

jiris,teď sem snim mluvil,v pondělí se mám ozvat. problém je ,že já nevím,v kterým brně měl být členem

Pátek 21. ledna 2005 v 18:24® jiris
jiris

denyg – vidíš, a mi to čteme po tobě :-) chyběl si mi…

Pátek 21. ledna 2005 v 18:23® jiris
jiris

pif – pisni hrajimu, by to moh zjistit :-)

Pátek 21. ledna 2005 v 18:23® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Zdar,tak jsem o5 z5. Pred chvili jsem se vratil z lyzaku a jsem rad,ze ziji. Hned jsem samozrejme sel na net a na chytej,abych vas tu pozdravil. Jsem rad opet mezi vami. jen me nebaví číst ty hromady prispevku co jste psali,když jsem tu nebyl.

Pátek 21. ledna 2005 v 18:21® pif
pif

zdarec kluci,jak se dá zjistit v brně od kdy do kdy konkrétní osoba měla papíry,nevíte?