Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 25. ledna 2008 v 15:09® HaD
HaD

Náš tip na NOVOU DISKUZNÍ RUBRIKU PĚST NA OKO:

Po reportáži o chytání parem v Ústí nad Labem jsme pro Vás zřídili novou rubriku „Pěst na oko“ www.chytej.cz , ve které můžete upozorňovat na nešvary u vody, stěžovat si fóru, podávat náměty atd.

Pátek 25. ledna 2008 ve 12:18® Vydrain
Vydrain

HaD> tak to je ok

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:28® Piranha
Piranha

Zoles> pojd na diskuzi o parmach a pridej se :-> Tento příspěvek sem 25.1.2008 v 18:33 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovec

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:27® b.gun

Glein: No vidíš, já to prohodil! Veřejně se kaju. A to mne to taky živí, byť pouze částečně a velmi okrajově …

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:17® Piranha
Piranha

HaD> pojd nam naco rict na novou diskuzi neco ta mame pripravenyho 9-)

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:12® HaD
HaD

vydrain: na všechny MO v ČR na které jsem našel mail, na územní svazy, na radu ČRS a zítra ještě na MZČR. jdu po tom maratonu napivo

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:09® Glein

b.gun> Sublimuje treba jod, rovnice se ale resi substituci :-)

Omlouvam se za rejpani, matematikou a chemii jsem se malem zivil a nedalo mi to :-)

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:03® b.gun

Piranha: A co takhle soustavy lineárních rovnic o dvou neznámých a jejich řešení adiční, nebo sublimační metodou … ?

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:59® Piranha
Piranha

LojzaRybka> hele hele je tam to tema podme hoši podme pivo

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:41® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha>no,ty dvě neznámý jsou mě neznámý ještě dnes,pořád jsem čekal ským se mám seznamovat:-D

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:32® Piranha
Piranha

LojzaRybka> joooooooo braaaacho skola dej mi z ni pokoj ja jsem byl naposledy ve skole pred 11 lety a to byl treti rocnik ucnaku.ale nikdy nezapomenu na ty vyjebany skur… rovnice o dvou neznamych.Na kazdou poisemku sem psaval pod podpis ,,A ZASE JSTE VYHRAL" :-D ten byl hotovej pokazdy ten matikar :-'

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:30® Glein

Piranha> Pres vikendy na pobliz Melnika, pres tyden v Praze. Ale kdyz jdu z prace, je jeste tma, takze jsem zatim zacal chytat jen o vikendech na tom Labi.

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:27® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha>mě ten češtin taky dělá problémy,já jsem ve škole zrovna chyběl když jsme brali I a Y:-D

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:27® Piranha
Piranha

Glein> a ty ses taky z usti bo od jinud :-)

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:26® Piranha
Piranha

LojzaRybka> ja si toho vsiml neboj ja to po sobe nectu a pak se kocham co sem za vola,ale seru na spisovku hlavne ze si rozumime.ale tuzkou kdyz pisu tak to nedelam čéče 9-)

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:25® Glein

Ja si na vikend planoval, ze pujdu zkusit feeder, ale dnes jsem se dozvedel, ze praci, na kterou byl puvodne termin do konce ledna, musim odevzdat v pondeli. Takze smula. Treba ale do priste trochu opadne voda v Labi.

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:24® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha>ještě žes byl na pitlíka z malím i,protože když by to bylo na pytlíka tak jsi bez povolenky:-D

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:22® Piranha
Piranha

LojzaRybka> tak to je pech ja makam taky dene a dlouho ale jen proto ze jeste nemam papejry a aby mne to nelakalo tak makam. Jinak ale dneska sem byl na pitlaka, uz mi ruply nerviky

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:21® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha>zejtra si jedu za plavačkařit na potůček:-)

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:20® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha>no,skoro každej den v práci:-D

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:19® Piranha
Piranha

LojzaRybka> jak je byl si nekde

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:17® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha>ahojkec:-)

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:11® Piranha
Piranha

Jinak cau lojza pivo

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:10® Piranha
Piranha

Tomash> ja sem se koukal ale bylo to asi petiminutovy video a o zadnym zabijeni parem tam nebyla ani zminka koncilo to jak nejakej dedek vyndal parmu a pak se HaD chystal na ne a konec nic vic.Pokud je nekde vic o tom,tak dejte odkaz :-x

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:09® LojzaRybka
LojzaRybka

skwor>no pravděpodobně jo,asi by to musel řešit John nebo Klíma:-D

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:05® Glein

LojzaRybka> Myslim, ze spis ne. Vzdyt to jsou „jen“ ryby. Navic ze nekdo masi na zimovisti – kolik lidi vi, co to je. A do reportaze by se to casove neveslo, IMHO. Jo ale kdyby takhle nekdo lovil a jedl pejsky, to by byla reportaz.

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:01® skwor
skwor

LojzaRybka> Když vidíš, jak se zachází s rybama, co občas ukazují na Nově, tak mám obavy, že by jim tohle připadalo úplně normální :-(

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:58® LojzaRybka
LojzaRybka

Glein>na nově říkaj jako jediný naší televizi se podařilo natočit""",ale toto se děje každej rok,ve stejném období,myslim že ta nova by to jako reportáž zrovna vzala:-D

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:54® Glein

LojzaRybka, Tomash> Ono je to celkem pochopitelne, obraz clovek vnima vice nez psany nebo mluveny text. Televize to maji dobre promyslene, na konec zprav da Nova roztomile zviratko a divak se uklidni po predchozi pulhodince „beznych“ zprav. A naopak – dat tam zviratka z tohoto HaDova videa, tak si priste zpravy zapne pulka lidi. Muze se nam to nelibit, muzeme s tim nesouhlasit, ale clovek funguje takto hlavne jako vizualne.

Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:40® LojzaRybka
LojzaRybka

Tomash>myslim že tohle video zapůsobylo i na ty rybáře kteří sem chodí a berou všechny ryby co chytnou.Prostě toto rve srdce:-x