Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:15® adam
-
Datum lovu: .., Revír: …Ty parmy, to je jen jako reakce na tu sokujicí reportáž !!! tyto parmy dodnes plavou v nasich vodach,takove ty masari vzivote nechytí 75,68 kouknete se !! www.chytej.czTento příspěvek sem 24.1.2008 ve 20:53 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:26® LojzaRybka
-
v létě tam namě a na tomase a na pár přátel volali místní veteráni,ti lovci parem policajty kvůli tomu že tam tomas pouštěl kapra za kaprem a nachytali jsme tam i pár candošů,chyba byla vtom že jsme chytali do 24:00 a kolem 1:oo tam přijedou policajti že tam pytlačíme že je tam poslal místní člen RS,škoda že nepřijel snima:-/
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:21® míra57
-
LojzaRybka> no tak o to je to smutnější.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:18® LojzaRybka
-
ahoj tome,je mě stoho zle ,ještě že jsem tam nebyl,asi by tam nechytal nikdo
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:17® LojzaRybka
-
možná si myslíte že když jsem členem RS že to moc žeru,ale myslim že tohle by chtělo nějakéj ohlas někam vejš,bohužel ti kteří jsou na té pláži,tak jich je většina ve výboru MO ÚnL
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:15® míra57
-
Tomash> buhužel
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:14® thomski
-
Had,Mary koukam ze jste vcera vecer jeste pekne podiskutovali.
jinak koukam ze diskuse k videu je bourliva.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:11® Tomash
-
LojzaRybka> Nepřezimujou, nestihnou to…
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:09® LojzaRybka
-
ty ryby tam přezimujou
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:09® LojzaRybka
-
Píšu tady něco otom co se děje v Ústí nal Labem. ten kdo si přečetl rybářský řád,tak je seznámen stím že v rybářských revírech se zakazuje lov!!!!!!
v místech ,kde se nahromadili ryby za mimořádně nízkého stavu vody nebo při škodlivém znečistění vody a též ryby shromážděné k přezimování a rozmnožování,lovit rybí plůdky,pokud toto opatření nečiní uživatel rybářského revíru k záchraně ryb nebo k jejich přenesení do jiných vod.....tak se prosim zamyslete co tam ty parmay dělaj???? - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 19:58® Sander
-
Piranha > nechci nějak rýpat, ale tohle jsou věci, které bych si nechal raději pro sebe. Lovem bez PP bych se nechlubil
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 19:10® dam
-
U nás ve Vč kraji je lov potočáka omezen jedním kusem za vycházku, lipan je povolen až od září v možnosti si odnesení taky jenom jednoho. Kdyby bylo na mě, ta je pár let nechám hájený oba. Skoro nejsou a někdy je rybáři masí stejně jak ty chudinky parmy
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 18:05® Kazan
-
farma> paradoxně předloni, když jsem chytal na podkrušnohorských revírech, mi sdělil místní patrně hospodář, že mají problém sehnat lidi na brigády, aby se na těchto revírech nadělaly točáčky a různé překážky, aby se měl pstruh kde držet. Posvěcené to od povodí měli.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:56® farma
-
Alarmující stav Pstruha potočního v Podkrušnohoří
Po povodních v roce 2002,byl už tak žalostný stav tohoto našeho původního dravce,v kritickém stavu.Roky práce vzala velká voda a začalo se znovu.Řešení povodňových opatření/narovnávání,dláždění a betonování koryt potoků,odvodňování podhorských oblastí atd./,byla tak nešťastná a pro pstruha potočního neslučitelná se životem,že v určitých oblastech a pásmech horských potoků,tento druh zcela vymizel.Přesto ale existují úseky toků a revírů,které nejsou doposud svázány betonem a kameny bez rozumu.Neutěšený stav Po,je předmětem diskuse již mnoho let,ale konkrétní iniciativa chyběla.Proto jsem podal pomocnou ruku místním rybářům ČRS/záměrně nikoho nejmenuji/,v podobě projektu"Zachraňme pstruha potočního".Na projektu měli spolupracovat:Povodí Ohře s.p.,Český svaz ochránců přírody,odborníci z oborů ichtyologie a hydrobiologie a MO ČRS.Státní správu by dozoroval odbor živ.prostředí.O finanční garanci z prostředků EU,by se zažádalo po předložení zpracovaného projektu,MŽP.Jaké však bylo mé překvapení,když MO ČRS neprojevila o zmíněný projekt zájem.Měl jsem za to,že pstruhový revír je klenotem každé MO ČRS,ale asi to tak nebude a jenom doufám ve větší vstřícnost těch,kteří o mou pomoc projeví zájem.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:43® Mary
-
HaD> nerozumím????????????
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:31® drebin69
-
cercer1> Máš recht že jsem tam nikdy nebyl,ale tohle mě fakt nadzvedlo
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:14® LojzaRybka
-
přijel kamarád z kosova,tak jsem ulůovil pěknou opici,
Tento příspěvek sem 26.1.2008 v 08:32 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 16:41® skwor
-
dvorak> Tady už rybník rozmrzlý je, zítra jdu.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 16:07® dvorak
-
Zdarec kolegové,jak to u Vás vypadá s ledem? Už máte nějakej stoják rozmrzlej?
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 15:20® b.gun
-
yerrx: Tak to věř, a to těch 10 let je ještě docela podhodnocených … Výtah z atlasu ryb: PARMA OBECNÁ (Barbus barbus) Biologie: V prvním roce života dorůstá 5–10,5 cm, ve druhém roce 8,5–15 cm, ve třetím roce 11–18 cm, ve čtvrtém roce 14–23 cm, v pátém roce 16–26 cm, v šestém roce 18–30 cm, v sedmém roce 20–34 cm, v osmém roce 21–37 cm, v devátém roce 24–40 cm, v desátém roce 25–44 cm, v patnáctém roce 51–52 cm, v sedmnáctém roce 55 cm délky těla. Velká variabilita délkového růstu parmy je způsobena jednak rozdílnými podmínkami v jednotlivých tocích, jednak je důsledkem pohlavního dimorfismu, který je u parmy v růstu velmi výrazný. Samice rostou podstatně rychleji než samci a se stoupajícím věkem se tento rozdíl ještě zvětšuje.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 15:00® yerrx
-
ted sem se dival na to video o tech parmach…je to hruza ale nechce se mi verit ze 50cm parmam muze mit 10 let kdyz u nas sou i kolem 80…nastesti v useku kde se nesmi chytat…
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:40® míra57
-
toto si nezaslouží žádná ryba,již jsem se kvůlivá tomuhle u vody i popral-je to nedůstojné zacházení a měl jsem pocit že kdyby mohli tak je budou těma klackama mlátit hned ve vodě a to nemá se sportovní rybařinou co dělat
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:25® cercer
-
drebin69:přijeď…klacek ti pujčím a mrknu se,jak si povedeš
…natočím tě u toho a můžeme to poslat potom Davidovi do videí…víš…odsud to vypadá jednoduše,ale kdybys tam někdy byl…
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:21® Cudla
-
Davide po puštění videa jsem tě upřímně litoval,musel to být pro tebe šok.Dřív jsem tam taky jezdil,trpěl,a to byla parma ješte v"kurzu"mohl jsi ji vzít 7kg.Podle místních dosahovali tak 0,5kg bralo se jich co to dalo min. 10 kousků.Přiznam se bral jsem taky za rok 1–2 pro kolegu ten jinou rybu nechtěl.Už není mezi námi tak už maj parmy pokoj.Rád chytám v zimě má to své kouzlo ,ale pláž Omaha nemusím.PARMA SI TO NEZASLOUŽÍ,RÁD JE HONÍM NA MOUCHU,ALE JEŠTĚ RADŠI KOUKÁM JAK MAJESTNÁTNĚ ODPLOUVÁ!
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 11:04® drebin69
-
HaD>Ahoj,tak to video je fakt hustý!!!Divím se že jsi se udržel a nefláknul jsi jim taky jednu klackem za krk
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 1:07® Frk
-
no tys tu ještě chyběl…Od kdy denní ptáci kvákají v noci?
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 0:52® CeP
-
pic frkolo.
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 0:51® Frk
-
Já vím, radí se velice lehko.......
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 0:38® HaD
-
Frk> takovej jsem nikdy nebyl a ani nebudu. A ani to neumím. mary> gn
- Čtvrtek 24. ledna 2008 v 0:24® Mary
-
Frk> Jdu pinkat, dobrou