Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. ledna 2008 ve 23:03® Mary
-
jiris> toto je moje poznání, z rozhovorů rybářů ČR a to mi nevymluvíš, prostě je to tak. Mám v rodině rybáře, kteří to nejí, tak pustí, ale ten co má manželku, která se může strhat, tak ji nepustí.
- Středa 23. ledna 2008 ve 23:02® HaD
-
Mary> vydrž prosím, hledám sprosté slovo, které jsem tam řekl…
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:58® Mary
-
HaD> Ta sprostá. Protože někoho usměrňujete a pak z vás taky něco vypadne. To musíte být hodně ,,nasraný,,–(taky nebudu dělat servítky). Tvůj syn ještě nečte že. A ten který čte, se mu říká, to se neříká. A nakonec si to přečte. Jo, ale, taková je doba, a bude horší a horší v té morálce. Když to tak sleduju, tak to jde docela rychle. Davide, malým naplácáš a uleví se ti. S puberťákama nesvedeš nic, no a se staršími jakbysmet.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:58® HaD
-
Tomash> bez pokusu a velké práce k tomu nedojde. To je zcela jisté.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:54® jiris
-
Mary – ty jsi snad vetsi pesimist(tka) nez ja a to je hodne spatne. Chyt a pust jen pro rybare co ryby neji (nechutnaji jim), divne. Kazdy v tom vidi neco jineho.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:54® Tomash
-
HaD> Byl bych moc rád, kdyby se to prosadilo, to mi věř, ale jsem v tomhle směru veliký skeptik.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:45® HaD
-
Tomash> a já znám jiné MO. No a? Nad nimi je kraj. Nad nimi rada. Nad ní ministerstvo… A je to odzdola nahoru nebo odshora dolu?
Mary: Překvapil Tě slovník? Která věta konkrétně? Jinak pokud bereš rybařinu jako zdroj potravy, chápu Tě. Pro mě je to z 99% koníček. Na maso si vydělám a koupím si ho.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:43® thomski
-
Mary to znam taky,jenom ze ja ho drzel na provaze a strejda ho strelil a krev zbyla na mamu,to byl jeji ukol,ale to uz jsme odbocili moc to bysme mohli psat do rana.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:36® Mary
-
thomski> Ohledně těch králíků, my jsme to dostali za úkol se sestrou, to mě bylo asi 10 let a nikdo se snámi nemazlil. Já jsem ho většinou držela, do dneska to mám před očima. A když se zabíjel čuník, tak jsem byla zalezlá pod peřinou dokud nebyl mrtvý, protože moje matka ho zabíjela sama sekerou.. Pak jsem tam už přišla. Ale dobrý špek byl, když jsem se vdala. Koupili jsme s manželem čuníka stím že nám ho zabijí. Ovšem oni čuníka střelili, ale nebyl kdo by chytal krev. Já vůbec nevěděla, že můj manžel to neudělá. Když čuník ležel, tak mi řekl, že by se mu udělalo špatně, že to nemůže. Tak jak střeštiprdlo jsem lítala po dvoře sem tam, rychle pro pekáč abych chytala krev. vůbec jsem nepřemýšlela nad nějakým zabitím, protože tu krev jsem chtěla, hlavně na prdelačku.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:36® Tomash
-
HaD, jiris > Znám se s p.Skleničkou – hospodář MO Ústí nad Labem, znám jeho postoj i postoj ostatních „rybářů“, kteří vidí v parmě jen a jen MASO! Pokud chtěli Ústecký kus řeky jen a jen pro sebe, co asi řeknou na jakékoliv omezení?! O zákazu rybolovu ani nemluvě, PCHE!
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:30® thomski
-
Mary jo jo to musi bejt pohodicka
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:26® Mary
-
thomski> že u vody je hezky, to je slabé slovo. U mne je to tak: snídani, svačinku, kafíčko do termosky, čteníčko, deku, když je teplo, to je relax ikdyž hovno chytnu. Jo a taky igelit, abych posbírala bordel po ostatních.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:24® thomski
-
Mary,ty ses teda rozepsala,ale musim rict,ze mas pravdu,taky me to uz neba o tom furt polemizovat,jinak ty kralici me docela rozesmali,ja jim kdysy daval za usi rukou a to bylo taky jisty.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:21® Mary
-
míra57> Proč smějí? Asi jako, Ti s parmou v restauraci na talíři.
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:16® Mary
-
thomski> Já jenom , že se to stále opakuje dokola sežrat nesežrat, stejně to nikdo nezmění nějakým postěžováním, dokud zhora ty pravidla neudělají. Koukala jsem teď na to video s tou parmou.No to je myšlení, David si myslí , že ji ten rybář pustí a půjde si rybu koupit do krámu. Vždycky to byla obživa a pro někoho bude, protože je to o rybářích, kteří ryby rádi chytají, ale nechutnají jim o tom to je chyť a pusť. No těm co chutnají to je bez debaty. Ale tato debata je, alespoň pro mne, už únavná a stejně nic nesvedete. Překvapil mě slovník i Davida. Pak tam bylo někde něco o kladívku. Mě taky mohlo trefit, když jsem viděla, že zabíjí králíky kladívkem. A navíc se jim to napoprvé nepovedlo, protože mu to sklouzlo po hlavě. My jsme je doma králíky zabíjeli také, ale pořádnou latí a ta byla jistá. Nevím, jestli bych to svedla dneska. Pak, jak se tvrdě rabujou řeky, rybníky, stejně uděláš prd, co maj říkat moře, oceány, nejen, jak se rabujou, ale hlavně ničí zároveň s přírodou, co jsou proti tomu ti naši troškaři, ale spravedlnost jednou přijde a hlavně na člověka, (v koutku duše si to i přeju)protože zbohatlíci mohou vše, zákony nezákony, ale to už pak bude konec světa. A to bude ten trest. Proto pánové užívejte života, dokud Vám zdravíčko slouží
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:08® skwor
-
Vlaštovka> Takovej děděk si koupí jednou za rok povolenku a může masařit celý rok. Kdyby si ryby kupoval, tak musí za každou platit. A to bude jádro pudla a důvod, proč to tak je…
- Středa 23. ledna 2008 ve 22:05® Zauwi
-
u nás se takhle masej 38cm kapříci…cejny berou až v létě, když vychytaj násadu..
- Středa 23. ledna 2008 ve 21:46® thomski
-
Mary,kdyz u ty vody je tak hezky,holt to musim prekousnout,a snazit se jim vyhybat.Co bych mel delat jinyho,kdyz ne rybarinu?
- Středa 23. ledna 2008 ve 21:42® Mary
-
Vlaštovka> Čerstvé je holt čerstvé!
- Středa 23. ledna 2008 ve 21:42® Mary
-
thomski> to je, ale fakt blbý, mít zkažený den.Nechoď k vodě.
- Středa 23. ledna 2008 ve 21:03® Vlaštovka
-
já to nechápu, každej řiká jak má parma hnusný maso ale jak přestanou brát kapříci tak jim sou i parmy dobrý, k*rva je 21. století a maso se dá koupit!!! néééé páni musí mít z řeky… Jako by těch parem nebylo málo…
- Středa 23. ledna 2008 ve 20:37® thomski
-
monaster,to je mi celkem jasny,jen je asi rodil mezi nami co si to koupime jako normalni lidi a tema co si chodej jenom k vode pro obzivu.u nas je taky takovej pripad,co to taky taha do hospody a meni to za neco jinyho,muzu ti rict ze kdyz je mam potkat u vody,okamzite mam zkazenej celej den.Hruza
- Středa 23. ledna 2008 ve 20:28® monaster
-
thomski: to máš težký. já beru ryb málo. loni asi 4 okouny. ale jím je hodně a kupuju. od sleďů. matjesů, filet atd. jsme lepší? zabíjí za mně jinej. a kdybych jedl kuřata je to lepší? taky je někdo zabil. ale ti co je nosej do hospody mně štvou taky tomu věř.
- Středa 23. ledna 2008 ve 20:19® thomski
-
monaster,to snad ani nemuze byt mozny ze to vsechno sezerou,to si kurva nemuzou koupit do huby neco jinyho,nez furt zrat ryby,podle me to jsou nejaky socky co si koupej povolenku,a pak vetsinu toho co vytahnou z vody sezerou,chtelo by to tam peknym tlakem prosadit to hajeni,ikdyz by to stejne odsral jinej druh.kdyz se masi tak se masi,hruza
- Středa 23. ledna 2008 v 19:56® monaster
-
já vám kucí řeknu na co mají parmy. na tlačenku, karbanátky atd. poslouchám to u kámoše v krámu pořád. a čí je to věc? naše . těch ústečáků co to připustěj. když se dalo prosadit omezení na 2 kusy snad by se dalo prosadit i další. ale to není jen parma. za Brnou kousek vejš se tohle děje s cejnem a daleko ve větším. a pak to dědula vyvrhne a vniřnosti jdou kam??? než přijede RS je děda doma nebo v hospodě…ale buďme upřímní a krutí. tohle není problém Ústí… myslíte že jinde jsou rybáři tedy zda je to to pravé slovo nevím lepší???
- Středa 23. ledna 2008 v 19:51® jiris
-
Tomash / tady nejde o pousteni, ale o zakaz lovu!
- Středa 23. ledna 2008 v 19:34® Koudy
-
mekvak> na AF MZLU obor zootechnika nechodím,ale chodím na obor agroekologie…ale i tak bych ti možná dokázal pomoct,co potřebuješ?
- Středa 23. ledna 2008 v 19:32® HaD
-
Tomash> jak neskousli? Kurva, já taky nechci jezdit v obci 50. A co udělám? Hmm? Prostě je to tak, tak se musím přizpůsobit. Tečka. Dědek nedědek, ať si řvou třeba do konce života.
- Středa 23. ledna 2008 v 19:26® Tomash
-
HaD> OK, vše je proveditelné až na hájení parmy na Ustecký pláži. Davide, ústečtí dědci mají parmu jako náhradu za kapra. Když se parma omezila před rokem na ušlecjtilou, nemluvilo se od ledna do bžezna (když parmy braly) o ničem jiném, než, jak ti hovada omezily parmu ze 7kg na 2ks. To už se jim ani nevyplatí kupovat bílý řervy apod. Ustečáci mají řeku a tvrdě ji rabujou. Jsou i výjimky, to bez debat, ale např. požadovali, aby v üseku Labe 4–5 směli chytat JEN a POUZE Ustečáci!!! Nikdy by neskousli, kdyby museli ty parmy pouštět" ALE jA BYCH BYL 100% PRO.
- Středa 23. ledna 2008 v 19:21® míra57
-
HaD> tak krásná ryba a žádná si nezaslouží takové zacházení,proč vůbec smějí chodit k vodě tací lidé?......hrůza