Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 9. ledna 2008 v 16:46® HaD
HaD

Sander> vypadal větší. Tipnul bych skoro okolo 35–40

Středa 9. ledna 2008 v 16:46® regulus
regulus

skwor> tak to se budeš snažit naprosto zbytečně, jednak nejsu soutěživej typ, je mi to jedno a kdyby to Robur nenapsal tak o tom ani nevím. Takže pokud se chceš snažit jen proto, abys mě naštval, bude ti to plat prtný.:-)

Středa 9. ledna 2008 v 15:33® LojzaRybka
LojzaRybka

rarach>o-ou:-/

Středa 9. ledna 2008 v 15:18® Sander
Sander

HaD > odhad 33cm ±0.5. Fotil jsem ho ale jen proto, že je to letos prní ryba, světlo už skoro nebylo a taktéž nebylo kde rybu vyfotit, mimo zasněženého břehu – což jsem samozřejmě neudělal.

Středa 9. ledna 2008 ve 14:39® skwor
skwor

regulus> Asi se o to pokusím :-) Ale jenom proto, abych Tě naštval :-)) :-D

Středa 9. ledna 2008 ve 14:17® rarach

LojzaRybka: Na Ohři 7 je zákázáno muškaření z důvodu bohapusté D.E.B.I.L.Á.R.N.Y made in MO Žatec. Tato idiotská organizace, povoluje masení lipanů na červy či žížaly, což mnohem účinější metoda, než muškaření či správněji lov na umělou mušku. Svým příspěvkem jsi mne opravdu nasral.:-((

Středa 9. ledna 2008 ve 13:37® regulus
regulus

skwor> klídek :-P

Středa 9. ledna 2008 ve 13:36® regulus
regulus

Robur> woe:-D

Středa 9. ledna 2008 ve 13:36® skwor
skwor

regulus> A když se nebudeš snažit, tak Tě doženu :-P

Středa 9. ledna 2008 ve 13:33® Robur
Robur

klub chytej, počet přihlášení:-)

Středa 9. ledna 2008 ve 13:29® regulus
regulus

Robur> nerozumím

Středa 9. ledna 2008 ve 13:29® regulus
regulus

HaD> vycházel jsem z dřívějšího všeobecnýho zákazu lovu, tedy i z termínu. Pochopitelně by znovuzavedení bylo přijato s nevolí.;-)

Středa 9. ledna 2008 ve 13:14® Robur
Robur

Regule, měl by jsi se častěji přihlašovat, na třetí flek je to jen o tvoje a Bobovi prsa, a ty nejsou zrovna veliký:-))

Středa 9. ledna 2008 v 11:21® sus1

Zdravim všechny a zároven chci všechny požádat o radu, kde se dá chytat v okolí Kvildy na Šumavě?Budu tam v létě pracovně,tak když bude čas bych rád někam vyrazil.Díky.

Středa 9. ledna 2008 v 11:10® sus1

regulus> Není proč se pouštět,naopak souhlas.

Středa 9. ledna 2008 v 10:31® HaD
HaD

regulus> pokud by byly ryby hájený skutečně kvůli tření, pak by se některé datumy musely dost šoupat. Ale asi máte pravdu. Já jsem možná poslední dobou až příliš optimistický.

Středa 9. ledna 2008 v 10:27® Robur
Robur

no já např. mám od neděle prázdnej mražák, holt když se zimá zeptá – co jsem dělal v létě?, tak můžu akorát smutně říct, že pouštěl:-( A kde teďka chytit candátka či pstroužka? fňuk

Středa 9. ledna 2008 ve 4:20® LojzaRybka
LojzaRybka

tady si člověk teda pokecá:-/

Středa 9. ledna 2008 ve 3:07® Rico
Rico

Koukám, že tu je živo. :-)

Středa 9. ledna 2008 v 1:37® LojzaRybka
LojzaRybka

regulus>něco natom hájení bude,aspoň jsme se měli naco těšit,teď už to takový není

Středa 9. ledna 2008 v 0:49® regulus
regulus

Ač strašně nerad musím souhlasit s Jirisem. :-D

Dokonce tiše zastávám názor na všeobecný hájení na MP od 15.3. do 15.6. jak to dříve bývalo i ostatní ryby by měli mít klid ke tření.

Tak a včil se do mě pusťte.:-))

Středa 9. ledna 2008 v 0:14® Tomash
Tomash

HaD> O zkušenostech s odnesenou (upytlačenou) štikou, nebo candátem v době hájení se nikdo chlubit nebude… Taky se nechci hádat, ale v tomhle směru jsem velkej optimista, tak to vidím pesimisticky! :-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 23:46® HaD
HaD

Sander: kolik měl? vypadá docela velikej…

Úterý 8. ledna 2008 ve 23:43® HaD
HaD

Tomash> nechci se hádat, ale já jsem životní optimista a věřím, že by to šlo. Jaký mají v tomhle ohledu zkušenosti na Slovensku?

Úterý 8. ledna 2008 ve 23:06® Tomash
Tomash

dam, jiris, HaD : Přívlač je i u mě na prvním místě, ale ztotožňuju se spíše s jirisovým názorem. Ve chvíli, kdy se povolí celoroční přívlač ubude znatelně dravců na všech svazových revírech. Schválně píšu svazových revírech, protože svojí přívlačovou žízeň zaháním (před 16.6.) na mimo svazových revírech. I tak se dá říci, že je z bláta do louže, protože je jasný, že i lov na mimosvazových vodách, není úplně 100% košér. Do budoucna pevně doufám, že se celoroční přívlač NEPOVOLÍ. Nebyl by to krok vpřed, ale zpět. Pomohl by rybářům, uškodil rybám!

Úterý 8. ledna 2008 ve 22:42® jiris
jiris

dam – neboj letos Tě vytahnu :-P

Úterý 8. ledna 2008 ve 22:40® dam
dam

jiris> to bude tím, že nechodíme spolu:-D :-D :-D

Úterý 8. ledna 2008 ve 22:39® dam
dam

Prichy> máš pravdu, bohužel.Je mi jasné, že 99% rybáří chodí k vodě pro rybu, ale možná že to je 95%, ato je už lepší vyhlídka:-D Je nás spousta co by chtělo víc čistoty a etiky na rybách, ale hromada těch co jim to nic neříká a nikdy říkat nebude, a nás mají za hlupáky…to je ale ve všem v naší vlasti8-(

Úterý 8. ledna 2008 ve 22:25® Sander
Sander

Prichy > podle mně jsou včudu, sežraný. Je to víceméně pstruhovka, mimo nadjezí jen semtam tůňka, semtam táhlejší proud, jinak mělčiny. Ryby nemají moc na výběr.

Úterý 8. ledna 2008 ve 22:19® Prichy
Prichy

Sander: acha, tak ja nemluvil o zime, to se vetsinou ryby stahnou do takoveho maleho tocaku pod tim.....ovsem tam uz neni videt, kazdopadne krmeni kachen tam ma na to vliv