Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. ledna 2008 ve 13:38® dam
dam

HaD> hadi jsou hájení celý rok:-D

Úterý 8. ledna 2008 ve 12:21® HaD
HaD

jiris> ano, jsou hájení. Tak proč míň?

Úterý 8. ledna 2008 v 10:59® dam
dam

jiris> dravce máš hájený a přívlač není pouze o lovu dravců

Úterý 8. ledna 2008 v 10:53® Robur
Robur

hehe, 8. dní a už tu máme první absťák:-D

Úterý 8. ledna 2008 v 10:25® jiris
jiris

dam / kdyby se mohlo vlacet celej ro regulerne, tak je ve vodach jeste min dravcu nez je ted.

Úterý 8. ledna 2008 v 10:03® dam
dam

Scanix> řeknu ti, že jsi mi dnes nedal spát, opravdu. Musel jsem hodně přemýšlet o tom co jsi mi napsal, přestože mi to je jasný. Víš i já jsem hnaný dopředu jen přívlačí a dost pro ni dýchám. Proto často upozorňuji na absurdity našeho výkladu zákona a řádů. Přívlač je dost omezená tím, že je povolena jen půl roku. Myslím si, že ničemu by nevadilo, kdyby byla povolena po celý rok. Mě třeba daleko víc než vláčení mušek vadí, že si na háček napíchnu hnojáka, červa nebo i housku a dám před olůvko a půjdu klidně lovit na těžko, ale kdo mi dokáže, že hnojáka pomalu nevláčím. A když se olůvko sjede k háčku, shodou okolností, tak mám jigovou hlavičku a hned to jde líp. Možná než vše zakazovat, jestli není lepší se nad tím víc zamyslet. Já nemám potřebu dělat podvody, jen si chci taky zachytat, tak jak mají možnost vyznavači všech ostatních metod po celý rok. :-93;

Úterý 8. ledna 2008 v 9:42® Scanix
Scanix

dam: mas jiste pravdu v tom, ze neni rozdil mezi chytanim na streamer ci luru na musek, kdyz tahas za snuru a ozivujes tak nastrahu. Dle meho by mela byt vlacka povolena celorocne nebo alespon omezen vyber nastrah na ty lepe predstavujici hmyz apod. Je to cele postavene na hlavu asi jako to, proc existuji vody ciste pro muskare a ani jedina ciste pro vlackare, to je dle meho take duvod k zamysleni a hlavne problem cinovniku CRS atd 9-)

Pondělí 7. ledna 2008 ve 23:01® dam
dam

Scanix> myslím si, že tohle by bylo na hodně dlouhou debatu. Pokud mi to ale řád nezakuzuje, tak to ale občas provozovat budu. Já mám přívlač také moc rád, proto jsem ji tam uvedl.Přestože lovím na mušku, tak vím, že přívlačím. Ví to ale i muškaři. Samozřejmě to ví taky, že přívlačí celý rok, sice s mušákem a šňůrou, ale přívlačí. Když se nad tím zamyslíš, tak rybář lovící na plavanou na hnojáčka, se kterým každých deset vteřin popotáhne nahoru a dolů nebo doleva a zpět, tak taky přívlačí. A tak ti vyjmenuji spoustu dalších možností. Nechci se s tebou hádat a ani se omlouvat a nebo vymlouvat. Prostě je to zatím tak.

Pondělí 7. ledna 2008 ve 22:05® Vydrain
Vydrain

All – výhra by byla, že by sem vůbec mohli psát :-)) ) breca – to je vono, že ty máš ksakru dycky nápad :-)

Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:18® Scanix
Scanix

dam: ackoliv jsem absolutni vlackar a miluju tento zpusob lovu nade vsechny ostatni, tohle mi proste prijde ujety a lidi, co to nerespektuji a obchazi povazuji za opravdove ignoranty. Muskarit s vlacakem, to je jako lhat diteti, ze darky nosi Jezisek, pote, co byl dotycny pristizen, jak je vyndava ze skrine pod stromek :-D

Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:16® Scanix
Scanix

dam: jako kdyz tam lezi vlacak, mas tam napsano „Revír: Vč | Způsob lovu: přívlač“ a pak mam dojem, ze uz se to tu probiralo mockrat a mam velkou radost, ze to nekdo napsal jasne alespon u na na jihu do predpisu pro P vody. Cituji: „Při lovu na umělou mušku je zakázáno používat zátěže umístěné mimo tělíčko mušky, stejně tak je zakázáno použití plovoucích zařízení, jako je kulové plovátko, splávek apod. Je zakázáno lovit pomocí "dřívka“ a metodou „bagr“ (včetně dvou a více rybářů lovících těsně vedle sebe). Dále je při lovu na umělou mušku zakázáno lovit na jakékoliv gumové nástrahy typu twister, riper, banjo apod. Lov na tyto nástrahy je považován za přívlač při použití jakékoliv výbavy. V revírech nebo částech revírů, kde je povoleno lovit pouze na umělou mušku, je povoleno lovit pouze s klasickou muškařskou výbavou skládající se z muškařského prutu, muškařského navijáku, muškařské šňůry a návazce libovolné délky." www.rybsvaz.cz

Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:05® breca

Mary – já bych spíš řekl Pravidla českého pravopisu těžko chycená!!!

Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:30® Mary
Mary

Vydrain> a výhra? Pravidla Českého pravopisu chycená na těžko.

Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:30® skwor
skwor

hajan> Chtělo by to už na jaře s plavačkou nebo feederem, to bysme snad nachytali víc než minule :-))

Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:25® Kazan

Piranha> za školkou, ale neboj, u tebe v točáku máš tlouštíky taky, provedl jsem kontrolní odlov,;-) jo a drancujou to tam fest kormoráni:-(

Pondělí 7. ledna 2008 v 19:50® dam
dam

Scanix> vláčet se celoročně ve Vč kraji nemůže, ale chytat na mušku ano, u vás snad taky, ne?:-)

Pondělí 7. ledna 2008 v 19:44® Scanix
Scanix

had: kde se da vlacet ve VC celorocne, jinak parma pekna ;-)

Pondělí 7. ledna 2008 v 19:23® dam
dam

HaD> u nás:-) na golda

Pondělí 7. ledna 2008 v 19:20® HaD
HaD

DAM: jak, kde a na co? :-)

Pondělí 7. ledna 2008 v 18:33® hajan

skwor> O.K.

Pondělí 7. ledna 2008 v 18:32® skwor
skwor

hajan> Tak se snaž, ať se letos daří víc než loni ;-) Když bude čas, tak zase vyrazíme…

Pondělí 7. ledna 2008 v 18:27® hajan

skwor> Já už mááááám!:-P :-P :-P

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:36® HaD
HaD

Vydrain> no nápad zajímavej… jen nevím zda by se to ujalo a co kdybych ještě nakonec za svoje hrubky platil i já :-)

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:32® Sander
Sander

skwor > já jim tu chvilku nevěnuju, jsem ztracenej případ :-D

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:31® skwor
skwor

Sander> Tak jim tu chvíli klidu věnujeme :-93; Ale až se oteplí, tak mají smůlu :-D :-D

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:29® Sander
Sander

skwor > máš recht, není kam spěchat, fišky tvrdě zazimovaly :-D

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:28® skwor
skwor

Sander> Na svazu mají až v pondělí, a ve středu ještě musím skočit pro lístek (už mi zase vypršela platnost).

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:23® Sander
Sander

skwor > otepluje se, už máš papíry?:-) Já zítra po práci jedu…

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:18® regulus
regulus

breca> obávám se, že by to bylo kontraproduktivní. Některý jedince by to mohlo finančně zcela zruinovat, tudíž by sem přestali cokoliv psát, HaDovi by se snížila návštěvnost, tím pádem atraktivnost pro reklamu a ve finále by vostrouhaly i ty dobročinný účely. :-D

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:11® breca

Jasně. To, co navrhuje Vydra má svoji logiku a mohlo by to být třeba na serveru Vychytej.cz. Navíc kačka za hrubku na dobročinný účely by pár miliónů na konci roku mohla hodit!!!! :-D