Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:50® HaD
-
Cudla> díky moc, pokusíme se ještě úroveň zvednout
minimálně technickou
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:48® Cudla
-
Podle fotek si mně určitě kontroloval letos ne byl jsem tam asi 5× vzdy na chvilku,neměl jsem tam nikdy problem,to už tam jezim let.Škoda že tam není takovej pohyb v zimě a černej pták to tam devastuje.Si piš že kulička ho zastaví,a netroufne si odporovat.Těšim se na jaro až začne pstuhovka snad se dostanu častěji.
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:35® LojzaRybka
-
Cudla>naopak jsem teď kontroloval z bráchou tři rybáře z Rakovníka a ti udělali kolem vody pořádek,sezbýrali petky z naplavenin tam kde chytali,ale i po jinejch ouplávkách,takže chválim chlapi z Rakovníka
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:26® LojzaRybka
-
Cudla>
to musí štípat
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:24® Cudla
-
Lojzo pořid si prak a boilí ZKL(kuličky ložiskové)dáš varovný výstřel a uvidíš jak zjihne.Když né tak plnej zásah a můžeš tvrdit,že si krmil,ale krmení bylo zmrzlé a on se ti tam nějak připletl.
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:20® Zauwi
-
to LojzaRybka:vyhodil bych ho i s tím, kdo mu tu povolenku dal z5…
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:17® LojzaRybka
-
Zauwi>to jsem třeba sebral povolenku chlapovy z byliny za vláčení na MV v květnu a na záhájení ji už měl,divná to organizace
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:16® Zauwi
-
to LOjzaRybka: aha, díky za info(těch půl roku mě fakt vyděsilo, asi si na ten zítřek nechám zajít chuť)
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:10® LojzaRybka
-
Zauwi>postih ti řeknou na místní MO,tuším že něco kolem pul roku,ale zaleží hlavně na komisi která to řeší
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:04® Zauwi
-
to LojzaRybka: jasně a jakej je ten postih?
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:03® LojzaRybka
-
Zauwi>jako bys ho neměl
- Pondělí 31. prosince 2007 v 0:01® Zauwi
-
to LojzaRybka: hele jakej je postih když chytáš s prošlým(2 dny) ryb lístkem?
- Neděle 30. prosince 2007 ve 23:59® LojzaRybka
-
Cudla> jo a to už tady byla i taková partička muškařů co si zajela s autem do Tvršic na brod,možná někteří víte kde to je,a ti tam vesele myli auto,docela mazec
- Neděle 30. prosince 2007 ve 23:56® LojzaRybka
-
Cudla>jo,je to úlet někoho z MO,taky jsem proti tomu,ale taky jsem byl svědkem toho že když byli už potočíci hájený,tak jeden muškař,nebudu říkat ze které MO byl,nebo ještě je,doufám že už ho kopli do pr…,tak bral pstruhy na kyla a na požádání aby vylezl z vody byl ještě drzej a otočil se zády a zakřičel namě že je v peřeji a že nesliší.Nebudu říkat jak a proč to zpakoval a zmyzel,bylo to dost tvrdý
.Tímto nechci říct že všichni muškaři a hlavně ty co sem jezděj z daleka jak jim místní říkaj masaři jsou všichni stejný,i tady v Žatci máme takový veterány muškaře co si neuměj ničeho vážit a už několikrát byly bez povolenky
- Neděle 30. prosince 2007 ve 23:51® Cudla
-
Jo a konečně jsem dokoukal vánoční dárek všech pět kazet,„je to hroznej žrout času“DAVIDE NÁDHERA TĚŠIM SE NA POKRAČOVÁNÍ,aby bylo taky tak povedené jako toto.Doufám že ti nebude vadit,když větší část použiju k výuce malejch rybaříků,názorná ukázka vydá za hodinu vysvětlování.Takhle se potom rozhodují jakou cenu vybrat(tábor Lubenec 07)
- Neděle 30. prosince 2007 ve 23:23® Cudla
-
Je to úlet někoho a nikdo není schopen ho vyvrátit.Štve tě už sem to sem psal,parta „rybářů“rubou lipánky na hnojky a zae slovy zase bělice jdou do báglu v prosinci.Kvůli tomu jsem tam přestal jezdit když skončí pstruhovka.
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:53® Sander
-
HaD > skwor kecá!!
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:42® HaD
-
a netušíš, proč tam ten zákaz tedy je?
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:40® Jonny94
-
caw ty stiky si chytil na vlacku??Tento příspěvek sem 30.12.2007 ve 22:18 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:28® LojzaRybka
-
HaD>tenhle malej čudla ráno přišel na dvě velký rousnice
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:24® LojzaRybka
-
HaD>jo a na duháka je nejlepší pařenej rohlík,ten funguje 100%
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:21® LojzaRybka
-
HaD>já tady na té vodě vyrostl a s jistotou ti řeknu že teď je na potočáka nejlepší rotačka a na lipánky hnojáček
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:21® HaD
-
Sander> natáčel jsem je kamerou
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:20® HaD
-
skwor: no copak sander
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:19® HaD
-
LojzaRybka, jiris: není muška na pstruhy účinnější?
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:19® LojzaRybka
-
boban>jj,aspoň do 20:00,dnes tu byli dvá rybáři někde od berounky a v 17:00 to balili a ten starší říká,jestli máme nějakou vyjímku,že chytáme dál
,bohužel se kouknul na pstruhovku
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:15® boban
-
Hadi se taky nachytaj,ale ne dřiv jak v květnu.Tady je to spíš naopak spíš lapneš mníka než hadičku bohužel na některých místech je velikost nevalná tak je škoda trápit je.Velikost je proti Ohři bídná bežně 45–50 občas 55cm víc jsem se za tři roky nedostal.Občas slyším,že se chytil 70+ ale na vlastní oči jsem neviděl.Škoda,že se nemuže aspoň do 9 jít v 6 od vody je brzy.
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:08® LojzaRybka
-
boban>často je chytám i v létě když jdu na hada,ale poslední dobou se mě zdá že je přehadováno a když tam v létě hodim rybku,tak mám za chvilku hada,nebyl problém 6–7 hadů za večer
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:06® LojzaRybka
-
jiris>já myslim že dost,akorát je jich mezi náma dost líných a pohodlných,proto si myslim že se třeba unás nepreferuje lov nonstop
- Neděle 30. prosince 2007 ve 22:05® boban
-
Já na ně jezdím od 16.března hlavně.Berou celkem spolehlivě jaro/léto.Pokud se to zaklí tím líp.Nestane se,že nechytneš/nemáš zaběr.Spíš to pro mě byla studená sprcha 6× a nic.Je pravda,že jsem na ně takhle v zimě nejezdil předtím.Taky jsem slyšel nazor místních,že jsou už po tření a nežerou,ale to se mi nezdá.Bylo by to dost brzo.