Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.441 příspěvků, z toho 128441 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 14. prosince 2007 v 18:32® LojzaRybka
LojzaRybka

FInnnp>:-D :-D koukni na stav vody,svatej petr vyslišel mé prosby,voda je těsně nad 30m3:-1

Pátek 14. prosince 2007 v 18:05® lucioperce69
lucioperce69

cormaxx> jak to děláš že vždycky vylosuješ aspon toho vokouna jezdim tam pravidelně, skoušim nejenom twistry nebo banja ale i rotačky a ete se mi nepoved ani jeden=-|

Pátek 14. prosince 2007 v 16:46® FInnnp

LojzaRybka Nekde to,ale pujde.Do Nechranic porad tece kolem sta kubiku.Pocitam,ze tricet kubiku potece tak zacatkem ledna.Navic jsem dlouho na mnikach kvuli vysoke vode nebyl.Takze dnes jdu stuj co stuj.

Pátek 14. prosince 2007 v 16:27® LojzaRybka
LojzaRybka

FInnnp>jj,sleduju to,ale stojí to na 62m3 a chtělo by to ještě aspoň o 30 míň a byli by chytatelný všechny fleky:-)

Pátek 14. prosince 2007 v 15:10® cormaxx
cormaxx

lucioperce69:já byl v sobotu.Já vláčel a táta chytal na rybičky.Táta měl zajímavej rozjezd ,ale po pár vteřinách to pustilo,nestihnul ani seknout.Já chytil hned ráno 3 okiše kolem 30cm a pak už ani ťuk:-( ale byl tam chlápek co chytnul na rybišku štiku kolem 60 a pak během půl hoďky 4–5 štíhlat:-) Zítra jedu,ale kam,to nevim…

Pátek 14. prosince 2007 ve 13:43@ ???

Neni to sice o rybach, ale taky zajimavy. www.youtube.com

Pátek 14. prosince 2007 v 11:49® FInnnp

Na ohri klesa voda.Dnes pujdou mnici.Citim to v kloubech.Dou­fam,ze vecer bude pod mrakem.

Pátek 14. prosince 2007 v 9:28® lucioperce69
lucioperce69

Cormax: už asi 10 dní jezdim na radčice na to top místo a ani náznak aktivity. Na břeh se nejukla ani jedna šupina. Byl si????

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 18:47® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander>taky jsem byl na jiném fleku,ale voda se zvedla

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 18:47® LojzaRybka
LojzaRybka

no tak jsem zase tady,za tu dobu co jsem byl na rybách,teda lépe řečeno byl jsem u vody,tak se zvedla voda o 15m3,takže ani ťuk:-/

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 17:45® Sander
Sander

Lojzo držím palce. Já byl teď na tlouštích, našel jsem nové solidní místo, ale stále jde moc vody, takže žádná sláva – asi 15 ryb, před vyfocením 50+ mě dělily jen vteřiny, upad pod nohama, jinak fišky do 35. Už aby ta voda klesla.

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 15:56® LojzaRybka
LojzaRybka

kucí,teď jsem byl na kontrole kolem ohře a blšanskýho potoka,ohře je stále na takovym stavu že je těžký chytat,ale stejně se tam pujdu kouknout dnes na mníka,a potok je nádhernej a plnej tloušťú,samej rekorďák 10–25cm:-D

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 15:41® skwor
skwor

Tomash> Jěště ten okoun na prvním místě, tomu do udávaných rozměrů taky ještě něco chybí.

Čtvrtek 13. prosince 2007 ve 12:18® HaD
HaD

LojzaRybka> tak koukám, že tuhle část nemám staženou. Je to ale asi půl kilometru od Bjorkseteru. Když koukáš na jezero, tak vlevo.

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 10:09® HaD
HaD

Tomash> Tome díky, čekám až Radim udělá spešl kategorii, kam tyhle budu přesouvat. Udělám to pak najednou.

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 10:01® Tomash
Tomash

A takhle by se dalo pokračovat dál…

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 10:00® Tomash
Tomash

V kategorii „karas obecný“ není ani jeden karas obecný – všechno jsou to stříbřití…

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 10:00® Tomash
Tomash

Mník Vlastimila Macha má 71cm možná ve snu Maxipsa Fíka

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 9:58® Tomash
Tomash

Stejně jako tloušť Jakuba Vizičkaniče nemá 63cm

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 9:57® Tomash
Tomash

HaD : Davide, cca po desáté upozorňuji na jeden z mnoha fejků v Trofejních úlovcích. Úhořík Jana Šimčíka nemá 83cm ani, kdyby jeho pravou délku vynásobil dvěma. Udělej s tím něco! Je to ostuda… :-O

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 7:11® sus1

HaD> Doufam že budou i bez toho vykřičníku.

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 1:42® HaD
HaD

LojzaRybka> kouknu se na video, teď mi to úplně vypadlo…

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 1:41® LojzaRybka
LojzaRybka

HaD>čus,jak se jmenuje kemp na alandech kde jsi byl? jedu tam koncem května a jedu na jiné místo než vždy,jezdil jsem na bergo k norqistum

Čtvrtek 13. prosince 2007 v 1:35® HaD
HaD

sus1> hezký vánoce!

Středa 12. prosince 2007 ve 22:45® sus1

HaD:Víš co,tak to udělej,já už sem se Ti omluvil písemně tady,tak i po telefonu ale vidim že to nemá cenu.Když jsem reklamoval Dvd tak si z nás udělal blbce,ještě s kolegou,že dvd která nefungovala,že byla poškrábaná ale přesto jsi to vyměnil,jako kdybysme to udělali schvalně a pak si se cítil dotčenej.A jak asi mělo bejt nám??To Tě nenapadlo?Ale pěkně si se z toho vyzul a hodil to vlastně na nás.To jen aby ostatní věděli jak to bylo,aby s toho zase něco zbytečně nevzniklo a jak ses zachoval.Všechny zdravim ,nikdy jsem nechtěl nikoho urazit ,vždy jsem to myslel humorně ale to už nechám na Vás.Měj te se hezky a Ahoj.

Středa 12. prosince 2007 ve 21:19® tomchamik
tomchamik

Lojza,na vánoce bude řízek,ale když přijde před vánoci mník,tak si s radostí obalím fotku:-D Tak asi počkáme,radek to taky nechce hrotit,jde nám i o zábavu,takto ani nepoznáme záběr a protože toho mníka fakt nutně musim chytit,počkáme na příznivou vodu.To by jsi mohl zařídit na Nechrankách aby to pozastavili,ne­bo ne?:-))

Středa 12. prosince 2007 ve 21:13® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik>no,já bych ještě tejden počkal myslim že se nestane nic,když bude na vánoce mník a né kapr;-) ,já posledních pár let měl štiky,ale i lipana na vánoce a vůbec mě to nevadilo:-D

Středa 12. prosince 2007 ve 20:57® tomchamik
tomchamik

Je to chytatelné?Nechceme to hrotit,klidně počkáme na vodu.

Středa 12. prosince 2007 ve 20:41® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik>byl jsem tam kouknout včera a akorát jsem 3× urval o nějakej strom co tam naplaval,byli tři záběry ale asi okounci

Středa 12. prosince 2007 v 18:56® tomchamik
tomchamik

Lojza_ahoj chlape,zapoměl jsi na mě,nebo jsi se na mě vy…?:-'Koukal jsem na průtoky,asi to je o ničem,viď?