Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. listopadu 2007 v 10:24® HaD
-
FInnnp> krásná ryba. Zítra se zeptám, jaký je ofic. rekord. Fotka v ložnici opravdu není nic moc, ale ani tak to není fotografem, jako prostředím, zejména pak proto, že jasně říká, že ryba byla usmrcena. Ale je to v pořádku, máš na to právo. U fotky toho sumce je to trochu lepší, ale kdybys pár věcí změnil (stačil by úhel pohledu), výrazně by se to ještě vylepšilo. Tak zkoušej a posílej další snímky!
- Pátek 23. listopadu 2007 v 9:33® sus1
-
FInnnp> Asi tě byla zima,důkaz je ten přímotop jak rybě nahříváš ocas.?? ha,ha,ha,
- Pátek 23. listopadu 2007 v 0:48® Tomash
-
FInnnp> Krásnej mník a na té druhé fotce je jasně vidět, že umíš lepší fotky…krásný nohy!
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:39® rarach
-
My chytáme na mouchu i teď a daří se nám možná líp než v červnu.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:35® FInnnp
-
Na MRKu uz me to natreli.Za foto se omlouvam,ale byla me desna zima.Byl jsem rad,ze jsem doma.Ono chytat mniky neni jako chytat na mouchu v cervnu.Kolikrat jsem uz myslel,ze umrznu.Foto toho mnika v loznici je opravdu hrozna,ale umim i jina fota.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:24® toulovec
-
FInnnp> gratulace, krásná ryba!! počítej ale s tím, že budeš kritizován za fotku. Takováto trofej zaslouží profesionální zvěčnění.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:17® FInnnp
-
Ne napisi 85 cm.A i vcera n MRK v ulovcich mel 85 cm.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:07® Robur
-
no to mně připadá, že když ti napíšem 84, tak ty mu pak dáš 86
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:03® skwor
-
FInnnp> Mám pocit, že největší je ten Tvůj. Pokud ho nahlásíš, tak to asi bude nový rekord ČR.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:01® FInnnp
-
Lidi nevite nekdo jak byl nejvetsi uloveny mnik u nas.Podaril jse mne docela slusny ulovek a nevim jestli ho prihlasit do nejake souteze.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 21:28® tomchamik
-
Tak mám taky rozhozenej sandál,oni ho krásně polejvaj a pak ho řachnou,Šlak by je trefil,jdu to rozběat s přítelem Wolkerem.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 20:30® Piranha
-
lucioperce69> hahahahaha
:D:D:D:D:D
To je komín vole, hahaha vypada jak meresjev
:D:D dedek jeden.Ale klobouk dolu porad akcni rybar.Tento příspěvek sem 22.11.2007 ve 20:33 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovec
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 18:52® Robur
-
jo, jo mluvíš mně z duše, trojobal je trojobal… Třeba by mně zajímalo, jestli rybě vadí víc vzití do ruky nebo elegantní zvednutí na háčku, pak zvrácení, takže se ryba vlstní váhou odháčkuje, samozřejmě, že dopadá do vody.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 18:09® Prutos
-
osprey> Míro, to je jako bys hrách na stěnu házel. Každou chvíli je tu kudla vyválená v prachu, kudla obalená suchou trávou… lidi jsou nepoučitelní dobytkové.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 3:50® HaD
-
Robur> opraveno
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:58® regulus
-
cercer1> letadla byly prej nastartovaný několik dní, jenže nebylo počasí, prej by se jim to vyhasilo cestou dolů a pak by to nemělo ten správnej účinek.
BTW myslím si, že je to k h***u, protože Prígl je níž asi o 50cm než je běžný, což znamená asi 20cm na každým břehu, nánosy bahna za posledních 67 let tam stále zůstanou. Z druhé strany kdyby se to mělo odbahnit, tak si ani s největší fantazií nedokážu představit, co by s takovým množstvím sajrajtu dělali. No a to je docela malá údoní nádrž, představa odbahňovat např. Orlík, je naprosto děsivá.
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:04® Robur
-
Davide, já ne, akorát by mě zajímalo kam všude tu reklamu dali, jen je mně líto těch prodavačů pokud posílí směny
. když tak jim řekni, že mně můžou
poslat nějaký dárek, když si to opraví, aby to ta reklama skutečně byla. Takhle je to akorát paskvil, který zavazí
- Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:01® Robur
-
maj sypat nehašený, já už bych si u braáku slovoval pečenáče
- Středa 21. listopadu 2007 ve 23:36® cercer
-
…viděl!!..
- Středa 21. listopadu 2007 ve 23:34® cercer
-
Robur:jsem vyděl dneska,jak Ti sypou do priglu vápno,či co!! To bude příští rok samá bílá ryba,co???
- Středa 21. listopadu 2007 ve 23:28® cercer
-
Vyděli jste dnes na Nově toho sumíka,co chytli??
- Středa 21. listopadu 2007 ve 22:58® LojzaRybka
-
Příjdou Maďar, černoch z Ugandy a Slovák pro své syny do porodnice
v Třebíči. Doktor je rozpačitě uvítá slovy: Pánové, vaše
děti jsou zdravé, ale vaše manželky rodily zároveň a tak se nám ti
chlapečkové
pomíchali. Pak jim přivezl dvě bílé a jedno černé dítě se slovy, však vy si
je
už nějak poznáte. V tom Slovák rychle uchopí černouška a prchá pryč. V
duchu
si
brblá: Ja to jebem, Maďara riskovat nebudem! - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:27® HaD
-
Robur> koukám na to taky jako blázen. Tak jsme dostali chybné zadání a všichni jsme to přehlídli
(
- Středa 21. listopadu 2007 ve 22:27® HaD
-
osprey> souhlas. Budeme muset dát dokupy nějaký povídání o focení ryb
- Středa 21. listopadu 2007 ve 21:52® Salmo
-
dudu> to je pravda ale ty poslední dvě kudly co tam mám to měli tak hluboko že to nešlo ve vodě ven tak jsem je holt musel vyndat jo nemají bejt tak nenažraný :-I
- Středa 21. listopadu 2007 ve 21:49® Salmo
-
yerrx> nevadí ale fišky fakt pěkný
- Středa 21. listopadu 2007 ve 21:46® dudu
-
Souhlasím s tím, že válení jakékoliv ryby ve sněhu je pěknej hnus.
- Středa 21. listopadu 2007 ve 21:39® yerrx
-
Salmo> hej ty jo tak to fakt vubec nevim…na todle nemam odahd…ale vylov je kazdy rok takze rostou celkem rychle maji tam i sumce albina ale tento rok sem ho nevidel…skoda
- Středa 21. listopadu 2007 ve 21:29® rarach
-
Osprey: Konečně se další člověk přidal! Opět vyzývám adminy k čistce, tohle je vědomé porušování RŘ, tak to mažte! Lidi to přestanou dělat, když zamezíte tomuto zhovadilému chlubení.
- Středa 21. listopadu 2007 ve 21:04® Tomash
-
lucioperca dost zestárnul za těch pár dní. JaVa má konkurenci… viz „Z lovu“