Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. listopadu 2007 ve 21:27® HaD
HaD

josef hejtyk> www.chytej.cz na téhle stránce ho najdeš. nechci ho dávat sem kvůli spamu

Pátek 9. listopadu 2007 ve 20:24® dudu

josef hejtyk – když si klepneš myší do toho zakroužkovaného „R“ před nickem, zobrazí se ti profil uživatele. Tam si najdeš co o sobě uvedl, třeba i email.

Pátek 9. listopadu 2007 v 18:38® Josef Hejtyk

HaD>Tak mi prosím napiš svůj email a ja ti pošlu veškeré údaje.Můj je Josef.hejtyk@seznam.cz.Děkuju moc.

Pátek 9. listopadu 2007 ve 12:37® Shadowhunter
Shadowhunter

fikus: tohle mi delalo taky tak jsem to projel CCleanrem a bylo to ok…jinak zkus smazat cookies a docasne soubory mozna to pomuze kdyby ne tak si soni CCleaner a budes to mit OK

Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 20:48® fikus
fikus

all> asi mám v IE něco špatně nastaveno, nezobrazují se mi N u nových příspěvků. Čím by to mohlo být?

Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:46® HaD
HaD

josef hejtyk> pošli mi je na mail se všema údajema a já to vyzkouším

Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 12:21® LojzaRybka
LojzaRybka

josef hejtyk>no jsou ty ryby fakt moc velký,proto já fotim jen ty menší,ty to veme hned:-D :-D

Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 11:26® Josef Hejtyk

fotku velkou nemám,míru zadávám u kapra 96 a u karase 48 a u obou mi to píše že sem nezadal délku

Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 11:08® HaD
HaD

josef hejtyk> jakou délku zadáváš?

Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 11:00® HaD
HaD

LojzaRybka> snad yo! :-)

Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 11:00® HaD
HaD

Shadowhunter> píšu si a až něco doladíme, udělám :-)

Středa 7. listopadu 2007 ve 21:33® Robur
Robur

spíš rybu moc krátkou:-))

Středa 7. listopadu 2007 ve 20:55® cormaxx
cormaxx

josef hejtyk: nemáš tu fotku moc velkou?9-)

Středa 7. listopadu 2007 ve 20:46® Josef Hejtyk

Prosím poradte mi......chci přidat fotku do ůlovků ale stále mi to píše že se nezadal délku ryby i když ji zadávám,nemůžu přijít na to jakou dělám chybu..děkuju moc Josef Hejtyk

Středa 7. listopadu 2007 ve 20:12® LojzaRybka
LojzaRybka

HaD>dík,takže v Táboře,doufám že nebudeme s Tomasem jezdit po lese a hledat tábořiště,tam v nejhoršim případě nepotkáme vodníka ale hejkala:-D

Středa 7. listopadu 2007 v 19:55® Robur
Robur

no na něco je to dobré,

Davide, reklamace, smailík za pivem je rozbitý a nezobrazuje se:-) , tedy ten předposlední

Středa 7. listopadu 2007 v 19:53® Robur
Robur

:-) :-(( :-P :-1 :-( ;-) :-93; 8-( 9-) :-)) =-| :-x :-D :-/chrr :-> :-| pivo :-':-O

Středa 7. listopadu 2007 v 19:50® Robur
Robur

:-P :-1 :-( ;-) :-93; 8-( 9-) :-)) =-| :-x :-D :-/chrr :-> :-| pivo :-':-O :-) :-(( kluk je nemocnej, tak dáváme smailíky

Středa 7. listopadu 2007 v 19:09® Shadowhunter
Shadowhunter

HaD: muzes odstanit z trofejnich ulovku pstruha duhoveho co tam dal Jan Maly a co ma udajne 54cm!!! Je to podvrh…navic tento clovek toho pstruha vubec nechytil…tu rybu jsem chytil i vyfotil ja a vubec toho cloveka neznam…fotku ukradl z netu a nevic tato ryba nema 54cm nymbrz pouze 29cm a na druhe strane co nejde videt je dost osklive zobla od nejakeho ptaka nebo co se mu stalo tezko rict…Ten clovek co to tam dal je podvodnik…navic jsem tu posilal pred par dny original moje fotky takze to muzes srovnat ze mi ji ukradl…navic takovi lidi co podvadeji by meli byt ze souteze odstraneni s tim ze se ji nebudou moci dale zucastnovat i kdyby fakt chytli big fish

Středa 7. listopadu 2007 v 19:06® aspius
aspius

Had:Erik Zbiňovský.

Středa 7. listopadu 2007 v 19:01® HaD
HaD

jano333> kdo je Erik Z.?

Středa 7. listopadu 2007 v 19:00® HaD
HaD

LojzaRybka> v Táboře :-)

Středa 7. listopadu 2007 v 15:53® jano333

A je to vonku , slávny sumčiar prichyteny pri pytliactve. Bol som toho svedkom a žiadny rybársky casopis na Slovensku to nechcel uverejnit. Nasiel sa ale dennik ktory to uverejnil . Názor si utvorte sami. www.cassovia.sk

Středa 7. listopadu 2007 v 15:52® skwor
skwor

Tomik> A ten naviják s baitem je pro přívlač taky dokonalý :-D

Středa 7. listopadu 2007 v 15:50® Tomik
Tomik

pajaHK> spíš by mě zajímalo co to máš za vláčák. Tenhle prut má kamarád a je to něco mezi kapřákem a sumčákem.=-|

Středa 7. listopadu 2007 v 15:13® Zauwi
Zauwi

to pajaHK: první fotka pěkná,ale nechápu proč sem posíláš fotku,jak killuješ štiku…

Středa 7. listopadu 2007 ve 13:51® LojzaRybka
LojzaRybka

HaD>kde je ta vernisáž??
toho bych se rád zúčastnil,vzal bych i Tomase,i když mě už točí stím RAPALA METREM:-D :-D ,a snad zase nepotkáme vodníka,když to budeme hledat

Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:42® Zauwi
Zauwi

to Bosanac: na breh je nedavam,mam je jen v ruce, a pouze tehdy, když mucha nejde vyndat ve vodě

Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:35® jiris
jiris

chytej.cz

Lojzo / tak tohoto bys musel polozit na zem i kdybys nechtel, sam vis co mas shad rap v tehle velikosti za trojhak. Jinak je to marny boj, vis co to je za potechu fotka 20 cm sticky nebo 15 cm potocaku =-|

Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:43® rarach

Bosanac: To je marný boj, navíc tohle by měla být ta nová generace těch moderních muškařů, je mi blivno. Snad by mohl zakročit nějaký z adminů muškařů a tyhle příspěvky rovnou mazat, třeba to pomůže.:-(