Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:28® Bosanac

Zauwi : Fot ho dokud je na hacku ve vode . Nema co delat na brehu ani 4 vteriny v dobe hajeni . Ted se pripravuje na treni a ne na foceni .

Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:04® LojzaRybka
LojzaRybka

Bosanac>a já toho mojeho potočáka musel položit do listí,poněvač jsem ho musel operovat s chyrurgyckou přesností,měl tu rotnu za žábry,operace se zdařila a byl vrácen vodě v pořádku:-)

Úterý 6. listopadu 2007 ve 20:08® Zauwi
Zauwi

to Bosanac:foťák mám pořád zapnutý na krku, foto je otázkou 4 vteřin a už valí pryč

Úterý 6. listopadu 2007 v 19:57® kopi
kopi

Jakto, že nejde ve fotografijích přidávat k fotkám komentář?:-O

Úterý 6. listopadu 2007 v 19:31® Bosanac

Kurna , neda mi to a musim to napsat . Kluci , potocak je ted hajeny , ma se se vsi opatrnosti vratit hned do vody nebo vyhackovat ve vode jak je i napsane v BP nebo RR a ne fotit v trave nebo v listi . Dekuji .

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 20:25® LojzaRybka
LojzaRybka

mokrous:-to je ale hezkej metr(z lovu):-)) :-D

Pondělí 5. listopadu 2007 v 16:19® yerrx
yerrx

regulus> ja to myslel tak ze dkyz tam du vecer tak tam prespim;-)

Pondělí 5. listopadu 2007 v 16:08® regulus
regulus

LojzaRybka> no podle toho pozadí, se mě tomu moc věřit nechce.=-|

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 13:00® LojzaRybka
LojzaRybka

regulus>asi se budeš divit,ale voda to je a to dost čistá:-> tedy aspoň zatim:-)

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 12:49® regulus
regulus

LojzaRybka> a to co je na té fotce vpředu (viz z lovu) je opravdu voda?????:-O

Pondělí 5. listopadu 2007 ve 12:06® LojzaRybka
LojzaRybka

Datum lovu: 5.11.07, Revír: NechraniceDominanta Nechranic. myslim že to je moc krásný pozadí na plochu:-D :-D Tento příspěvek sem 5.11.2007 v 16:52 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovec

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img56314.jpg
Pondělí 5. listopadu 2007 v 7:27® LojzaRybka
LojzaRybka

Tomash>:-P :-P

Pondělí 5. listopadu 2007 v 0:37® b.gun

regulus: No a právě to poslední souvětí (Nedosáhne-li oprávněný k lovu úlovku, je povinen celý příslušný řádek v povolence proškrtnout (včetně kolonky kontrola).) v našich BP není.

Pondělí 5. listopadu 2007 v 0:19® regulus
regulus

BTW – taky to samozřejmě proškrtávám, jako asi všichni, až píšu další docházku.:-93;

Pondělí 5. listopadu 2007 v 0:18® regulus
regulus

Mimochodem, nevím jak to máte u vás, ale v BP MRS je napsáno:

Docházka k vodě, počet a množství úlovků a jejich evidence Před započetím lovu je lovící povinen zapsat nesmazatelným způsobem do povolenky k lovu – evidence docházky a úlovků (dále jen záznam) datum a revír. Lov bez označení této povinnosti se považuje za lov bez povolenky. ......... ......... Přisvojené ryby osoba provádějící lov zapisuje nesmazatelným způsobem do záznamu .......... Ostatní druhy ryb zapisuje po skončení nebo přerušení lovu před odchodem od vody. Nedosáhne-li oprávněný k lovu úlovku, je povinen celý příslušný řádek v povolence proškrtnout (včetně kolonky kontrola).

Pondělí 5. listopadu 2007 v 0:14® regulus
regulus

yerrx> jo a když pudeš vod vody se třema rybama a zkontroluje tě, tak mu řekneš, že tu, co máš napsanou včera jsi tam měl zaparkovanou, páč se ti s ní včera nechcelo tahat, že???:-93;

Pondělí 5. listopadu 2007 v 0:08® b.gun

yerrx: Když pominu fakt, že ryby pouštím a tudíž bych neměl důvod si nějakou rybu dopisovat do předchozího dne, tak proškrtávat nemusím prostě proto, že mi to Bližší podmínky neukládají. PS: A kdybych chtěl, tak toho kapra bych si vzal i s těma dvouma amurama…

Neděle 4. listopadu 2007 ve 23:41® Tomash
Tomash

LojzaRybka> Tímhle tempem budou řeči o Rapala metru strašně otřepaný – zkus se mírnit, už to není vtipný, nemám tě rád! :-(

Neděle 4. listopadu 2007 ve 23:24® yerrx
yerrx

b.gun> podle me musis protoze jinak bys mohl vzit vic ryb.....des vecer na ryby a nic nechytnes dalsi den chytnes davam jen priklad jednoho kapra a amura a chces je oba vzit a tak je zapises jenze pak chytnes jeste jednoho amura a taky ho chces vzit a proto ze uz mas dve ryby zapsane napises je do dne preditm kde nemas proskrtle…

Neděle 4. listopadu 2007 ve 21:38® 1esliacanova

For Knedlik.Tak teraz si ma nasral!! A fest!! Mas len jedno stastie ze som v anglicku ale pridem asi 22.decembra domov a chytim ESTE VACSIU!!! Stary gratulujem,naozaj nadherna fishka!! KuaaaaTento příspěvek sem 4.11.2007 ve 20:49 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow

Neděle 4. listopadu 2007 ve 21:29® cormaxx
cormaxx

b.gun: já mu taky říkal,že mám letos 2 kontroly a nikdo mi to neřek.A už nemluvě o tom,že bych to někde četl:-(

Neděle 4. listopadu 2007 ve 21:19® LojzaRybka
LojzaRybka

b.gun>jsem členem RS,a chodim pravidelně na schůze,ale tohle proškrtávání jsem tam nezaslechl,a zaslechl jsem ho až tady od tebe,je to divný,zase je to výmysl někoho kdo ještě nikdy nebyl ny rybách,jako plno hlášek v r.ř.9-)

Neděle 4. listopadu 2007 ve 21:03® b.gun

cormaxx, lucioperce69, LojzaRybka: Je zvláštní, že ačkoli se povinnost proškrtávat v letošních Bližších podmínkách pro Sev.Č. ÚS nenachází, tak je to RS vyžadováno (příští rok už by tomu mělo být jinak, proškrtávání by mělo být zavedeno plošně). Vím letos již o několika případech, kdy byly rybářům dělány problémy za neproškrtnutí, dokonce bylo i vyhrožováno odebráním povolenky (např. Lovosice). Na druhou stranu kontroly v ÚL proběhly pokaždé bez připomínek. Proto mne zajímalo, jak si toto členové RS zdůvodňují…

Neděle 4. listopadu 2007 ve 20:11® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander>:-D :-D

Neděle 4. listopadu 2007 ve 20:08® Sander
Sander

Řízek > pošli mi tu fotku, já ti ji sem hodím ;-)

Neděle 4. listopadu 2007 ve 20:05® Sander
Sander

LojzaRybka > dík. Ženský fotit nechcu, jsou na netu v takových polohách, že už bych nemohl býti originální :-D

Neděle 4. listopadu 2007 v 19:53® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander>moc krásná fotka stim lipánkem,skus fotit ženský,budeš vtom dobrej jestli ti taky takhle hezky budou pozovat:->

Neděle 4. listopadu 2007 v 19:50® LojzaRybka
LojzaRybka

b.gun>tak tady v severních čechách jsem otomhle ještě neslišel:-O

Neděle 4. listopadu 2007 v 19:18® vasik

Na Rozkoši je přímo proškrtnutí uvedeno v RŘ.

Neděle 4. listopadu 2007 v 19:06® lucioperce69
lucioperce69

b.gun> taky sem se s tim setkal ale je zajímavý že jenom na radčicích:->