Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 14. října 2007 ve 21:30® skwor
skwor

Alov> Nemáš zač, tenhle naviják mám asi 4 roky na plavačku a kupodivu je pořád ve slušném stavu.

Neděle 14. října 2007 ve 21:29® Alov
Alov

Prichy> O to se právě snažím, ale zorientovat se v tom všem asi nedokážu :-D Proto jsem rád za každou radu a názor…

Neděle 14. října 2007 ve 21:27® Shrek
Shrek

Prichy> musím s Tebou souhlasit,sice nevím jestli přirovnání s Fábií je pro Tamoku dobře nebo špadně,každopádně to špatnej naviják neni,měl jsem dva a oba super.Teda pokud si na přívlač s sebou nevezmeš matchovou cívku :-D

Neděle 14. října 2007 ve 21:25® Alov
Alov

skwor> Dík za odkaz. Už odplul do „oblíbených“ :-)

Neděle 14. října 2007 ve 21:25® Prichy
Prichy

Alov: Okumu povazuju za takovou Fabii co se tyce navijaku, je to „docela slusne“ za ty prachy…jinak znacek je tisice a asi ani my bychom je jen tak neshodli…neni to tak jednoduche...­..chvili studuj, projdi par clanku, urcite to stoji za to, abys mel rozhled.

Neděle 14. října 2007 ve 21:19® Alov
Alov

Prichy> No já se právě rozhlížím.Jak už jsem níže psal, byl jsem 5 let mimo vodu a za tu dobu šlo vše hafo kupředu, takže se snažím si to nějak srovnat. Kluk tu výbavu dostane na vánoce, takže času mám zatím dost a věřím, že něco vyberu.
Z vašich příspěvků se dá celkem lehce vyčíst, že Okuma je zřejmě slušná značka a určo se v tom pošťourám. Jinak kluka budu určo učit i na plavačku, která mě osobně hodně baví stejně jako přívlač.No stejně si nakonec zvolí sám, ale budu rád, že ho to bude bavit…:-)

Neděle 14. října 2007 ve 21:10® Prichy
Prichy

Alov: a mam tu jednu Okumu Tamoku 531 tusim za 3kila, kdyz uz je o tom rec.....sice je trochu pomlacena, ale spis z batohu.....chy­tala snad ani ne 10krat.

Neděle 14. října 2007 ve 21:10® skwor
skwor

Alov> www.rybarskepotrebyklic.cz

Neděle 14. října 2007 ve 21:07® skwor
skwor

Alov> Ten colmic neznám, ale do 500 by se dal sehnat pro začátek slušný naviják od Okumy (TPX, Sting ray atd…)

Neděle 14. října 2007 ve 21:07® Prichy
Prichy

Alov: kluk musi chytat! aby ho to chytlo:-) Osobne bych zvolil plavacku jako zakladni disciplinu…jestli na tom usetris, tezko rici. Bud koupis smejdy, ktere pak uz neprodas (pricemz pozitek bude z rybareni o neco malo mensi nez s kvalitnejsimi vecmi) Nebo koupis neco, do by se dalo pak treba i prodat. Samozrejme ze nic neni cernobile a jsou i ruzne varianty mezi tim.....byla to je takova „rychla uvaha“.

Neděle 14. října 2007 ve 21:03® Prichy
Prichy

Rarach: acha, je porad nemohl pobrat ty slova te pisne :-D

Neděle 14. října 2007 ve 20:55® Shrek
Shrek

rarach> přesně.Sharkcom a HaD – kuwa to je dvojka :-D

Neděle 14. října 2007 ve 20:51® rarach

Alivio::-D :-D :-D , ty krávo, všichni jsme lovci a sběrači. Pak mají bejt na Koutech ryby, když je už tolik lidí sbírá.

Neděle 14. října 2007 ve 20:46® Alov
Alov

Chci začít pomalu nakupovat klukovi vercajk, ale nechci moc investovat, protože nevím, jak dlouho to kluka bude bavit. Pokud máte nějaké nazory případně zkušenosti s navijákem Colmic Star 300 , tak je ocením.Mají je za slušnou cenu v akci 1+1zdarma, takže kousek přijde na cca 500 kč. Dík předem…

Neděle 14. října 2007 ve 20:43® Shrek
Shrek

Rarach: Koukni na Davida (HaD) Datum lovu: 13.10.2007 |  Revír: Lužnice 4 |  Způsob lovu: přívlač :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Neděle 14. října 2007 ve 20:06® Alov
Alov

HaD> No já jsem aktivně lapal od 8mi let do 27 v kuse. Pak jsem ale začal živnostničit a času už nezbývalo. Ted už to je lepší, takže heja zpět k vodě :-)

Neděle 14. října 2007 ve 20:03® skwor
skwor

HaD> Ten mníček v Z lovu nemá chybu, nádherná rybka . Já teď přesouvám karasy ze zahradního jezírka do sudu ve sklepě a ty potvory jsou moc chytrý :-D :-D

Neděle 14. října 2007 ve 20:02® bubu
bubu

yerrx> asi bych napsal mejla na tuto adresu: predplatne@predplatne.cz

Neděle 14. října 2007 v 19:43® yerrx
yerrx

bubu> no ja si to nasel ale ja nevim jestli mam zavolat na to cislo nebo neco na tu adresu poslat nebo co ja vim…ja to vzdycky delal pres formulare…

Neděle 14. října 2007 v 18:53® bubu
bubu

yerrx> www.kajman.cz nic nehledej,máš to tady,ah jó nevíte,proč jsou někeří tak pohodlní?

Neděle 14. října 2007 v 18:36® yerrx
yerrx

jak si objednam kajmana?

Neděle 14. října 2007 v 18:05® HaD
HaD

BoBo: hezkyyyyyyyyy! :-)

Neděle 14. října 2007 v 18:05® HaD
HaD

Alov> návrat k takovému koníčku je dobrý životní krok! Vítáme Tě! :-)

Neděle 14. října 2007 ve 14:42® xycht

BoBo: koukám, že jsi řádil na Ebru…tam přijedeš a hned 212tka :-) Pěkný, gratuluju

Neděle 14. října 2007 ve 13:32® Prichy
Prichy

Alivio: no zas tak tajne to nebylo, kdyz ti o tom vypraveji lide v rybarskem obchode hih:-D

Neděle 14. října 2007 ve 12:09® Alov
Alov

Zdravím všechny přítomné! :-) ¨ Ač je mi 32 let, tak jsem zde totálním nováčkem. K rybařině se vracím po cca 5ti leté odmlce. Letos zatím trénuju na soukr. rybnících, ale od nové sezony už naostro hurá na revíry. Můj 13ti letý synek se přihlásil do kroužku petrova cechu, takže už budem doma 2 blázni. Těším se jak malé děcko. Testy jsem na svazu udělal (kdo ne že :-D D), takže příští rok hrrr na ně… :-D Btw: Jsem z Krnova. MS kraj :-)

Neděle 14. října 2007 v 11:50® Shrek
Shrek

Prichy> tos ani tušit nemohl,ono to bylo totiž stráááááášně moc tajný,víš?:-/

Neděle 14. října 2007 v 11:44® Prichy
Prichy

Bobo: pekna zalezitost gratulace. (netusil jsem, ze nekam jedes :-O )

K veciru se chci podivat na jesenici (ci jinam vlacet…mozna i reku), tak kdyby se chtel nekdo pridat, tak se ozvete Fmejdi :-D

Neděle 14. října 2007 v 9:20® skwor
skwor

BoBo: Parádní ryba, gratuluju . To je jiná kategorie než muškařina, co? :-D

Neděle 14. října 2007 v 9:16® ladamaj
ladamaj

BOBo gratuluji moc pěkné:-(