Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 3. října 2007 ve 22:14® regulus
regulus

kajman> pendrek záleží na tom, co si myslím já, ale co si myslí provozovatel revíru. Pokud bys chytal na perníkový pelety, tak není co řešit, ale halibutí jsou přece jen mírně živočišný. Možná by neškodilo vznést dotaz e-mailem.Třeba budou akceptovány jako živočišný. Můžeš risknout i to, že provozovatel nepozná živočišný od rostlinejch, je to tvoje volba. Já se jen snažil upozornit na možnou nepříjemnost.

Středa 3. října 2007 ve 20:35® Sander
Sander

LojzaRybka > dobře, ale proč jim neulehčit život, fiška může někam zapadnout a už ty lemply vidím, jak ji odsud dolují.

Středa 3. října 2007 ve 20:28® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander> já myslim že když maj hlad,tak si to vezme i ze dna

Středa 3. října 2007 ve 20:25® Sander
Sander

LojzaRybka > jsem línej zkoušet. Cpu polyš do všech, a když jsem ho tam dřív na jeden prut třeba nedal, nevěřil jsem tomu a po chvíli opětoval nához :o)
a co se přehrad týče, zde jezdím dost málo, ale loni kolega bez polyše, já s, 0:5 na záběry, ale mohlo to být třeba něčím jiným něž tím nadlehčením. Těžko říct, chce to fakt zkoušet nebo věřit tomu, co tam naservíruji…

Středa 3. října 2007 ve 20:24® tomchamik
tomchamik

kluci hoj,jdu do peří,ráno mám honičku.Tak v sobotu!!

Středa 3. října 2007 ve 20:19® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander>já na rybky moc úspěchy nemám,ale nikdo stěch co znám na přehradě to nenadlehčujou,chce to skusit,jeden tak a druhej jinak,a na oukleje tam prej vůbec nic nejde

Středa 3. října 2007 ve 20:15® Sander
Sander

Lojza > a výsledek?

Středa 3. října 2007 ve 20:13® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik> no,to je fakt,vždyť tam chodíme aby byli zážitky:-D

Středa 3. října 2007 ve 20:11® tomchamik
tomchamik

Lojza,no nevim,já mám velký candáty na velké oukleje,raději bych povodil štičku,tu letos nemám(možná to bude i tím,že jsem na nich ještě nebyl(.No,hlavně když pujde plzeňpivo

Středa 3. října 2007 ve 20:11® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander> tak ktomu by ti něco mohl napsat tomas,já je nenadlehčuju,ale on sebou nosí i půl krejčovství a perfektnim stehem donich zašije polistirén:-D :-D :-D

Středa 3. října 2007 ve 20:09® Sander
Sander

LojzaRybka > nadlehčuješ fišky nebo jo?:-)

Středa 3. října 2007 ve 20:07® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik> hele,v úterý jsem kecal na chomutovský straně s rybářema který tam snad bydlej nebo co a ti mě říkali že kdyby byli hrouzci tak by candoši šli,tak třeba budete mít úspěch:-)

Středa 3. října 2007 ve 20:03® tomchamik
tomchamik

budem vláčet,ale to nejde furt,tak položíme i rybku,dnes jsem nalapal na Berounce hrouzky a povezem i karásky,ty musim koupit,nějak nemám zdroj.Jestli půjdou ty candátci co jsi měl na fotce tak nic proti:-O

Středa 3. října 2007 ve 20:00® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik> no,může se stát že zrovna pujdou candáti,teda candátci a všechny rybky sežšrou,u břehu se daj nachytat nějaký plotky,ale je to dost těžký:-|

Středa 3. října 2007 v 19:57® tomchamik
tomchamik

lojzo,daj se chytit rybyčky?Něco povezem,ale kdyby to byl s lovem fofr,tak aby jsme neměli málo?:-P

Středa 3. října 2007 v 19:55® skwor
skwor

Tomash> Jasně ;-) BTW neber to ve zlém.

Středa 3. října 2007 v 19:54® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik> jj,jasný,máte loď,něco určitě,a opice se taky počítá:-D

Středa 3. října 2007 v 19:53® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik> stav vody,až moc

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img14087.jpg
Středa 3. října 2007 v 19:51® tomchamik
tomchamik

Lojza,to nám nehrozí,my něco chytnem určitěpivo

Středa 3. října 2007 v 19:48® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik> :-D ted tam měli žatecký závody,nechytla se ani čudla,tak rozdali igelitky a šli domů:-D

Středa 3. října 2007 v 19:47® LojzaRybka
LojzaRybka

Tomash> jak je?obědnal jsem toho ACHABA z těší gramáží a ještě nedošel,nemám co lámat:-(

Středa 3. října 2007 v 19:47® tomchamik
tomchamik

lojza,byl jsem tam před lety,je to pěkná voda a jede prima parta,to samo mi stačí,a když přijde fiška tak jen dobře.I počasí by mělo vyjít.

Středa 3. října 2007 v 19:47® Sander
Sander

LojzaRybka > já měl loni perlínky z výlovu, ale už se nepoštěstilo. Zatím láduju skoro trofejní řezany, není to ideální.

Středa 3. října 2007 v 19:46® Tomash
Tomash

LojzaRybka> čau vydro ;-)

Středa 3. října 2007 v 19:45® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander> no,musim nachytat ještě plotičky a zamrazit,9-)

Středa 3. října 2007 v 19:44® LojzaRybka
LojzaRybka

tomchamik> byl jsem naposled v úterý a chytal jsem zase z bouta,ze břehu to nejde,nedostaneš se pomalu k vodě,bylo pár štíhlátek,ale nic většího,ani zalovení:-((

Středa 3. října 2007 v 19:42® Sander
Sander

LojzaRybka > mají ještě čas, říjen má být deštivý, takže vody bude asi pořád dost, ale listopad a prosinec to jistí.

Středa 3. října 2007 v 19:41® LojzaRybka
LojzaRybka

Sander> no,jsem zvědavej na tenhle rok,zatim teče hodně vody,ale něco se zas chytne,aspoň doufám

Středa 3. října 2007 v 19:41® Sander
Sander

Lojza > záleží na tom, v jaké je zrovna situaci :-D Ale pokud myslíš fousáče, tak 66cm.

Středa 3. října 2007 v 19:40® tomchamik
tomchamik

hodně vody nevadí,máme domluvenou loď a tak se aspoň projedeme,přípravy vrcholí,zítra nakládám pár kilo masa,tak se moc nenacpi ať mi to pak nezbude:-)) )