Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 27. září 2007 ve 13:41® yerrx
-
kolik stoji takovy pop? priblizna ceny…
- Čtvrtek 27. září 2007 ve 13:37® Sander
-
Padis > když neberou fišky, alespoň porostou houby…
- Čtvrtek 27. září 2007 ve 13:36® Padis
-
do… už zas prší
- Středa 26. září 2007 ve 21:54® Sander
-
Prichy > jasné
- Středa 26. září 2007 ve 21:51® Prichy
-
Sander: nezkousel, jsem rad, ze obcas vybehnu na hodku si zahazet
- Středa 26. září 2007 ve 21:36® Sander
-
Prichy > a tu položenou jsi tedy nezkoušel? Zamlada jsem na to několik pěkných ryb vyndal, ale chtělo to hodně času. V přívlači zklamala půlka města, byly to velice chytré ryby. Také byly denně zkoušené, je to zdejší nejprofláknutější místo. Ale 2 roky už jsem je takto nechytal.
- Středa 26. září 2007 ve 21:32® Prichy
-
Sander: o tom vlaceni mas pravdu, a je take fakt, ze si vetsinou tvdosijne prosazuji „svuj“ zpusob lovu na ten den i kdyz se nekdy ochudim o nejakou tu fisku
- Středa 26. září 2007 ve 21:29® Sander
-
Prichy > já vím že jo. Možná na mě zapůsobilo pár míst na jiných vodách, kde se nechalo ulovit spoustu krásných ryb. Ale opravdu spoustu…
Na ty boleny je dobré zajít v noci s nadlehčenou mrtvou rybkou. Ale docela pochybuji o tom, že by noc trávili ve slepém rameni. (?) Ale já vím, raději si zavláčíš – tak v tomhle promlému Ti neporadím.
- Středa 26. září 2007 ve 21:21® Prichy
-
Sander: jasan, ale jsou proste mista, kde je to jeste horsi, pokud me nekdo bude prevedcovat, ze napr. „chyceno 5stik do 60-ti 2okouni, lov nic moc“, vemu ho zatrest k nam
(vim, ze jsi to nebyl ty), ale zkratka jsou i horsi, daleko horsi reviry, kde nenachyta ani ten nej rybar, protoze uz tam ryba proste neni (zas s rezervou, protoze kdyz nekdo na jare rekne, ze chylt u nas ve meste metrovku, tak se vetsinou vubec nezabyva, kde se ryba vzala a mysli si, ze tam vyrostla) Ale hlavne ja nebrecim za ty spatne reviry, spis chci upozornit, ze muze byt jeste hur.
Jeste k bolenum, vim kde jsou,ale veskere postupy jak je chytit zklamali (udajne z doslechu), jsou na rameni, porad premyslim, jak na ne.....ale nevim no
- Středa 26. září 2007 ve 21:11® Sander
-
Prichy > zanedbatelné množství ryb 50+. Mimo čističku se snad nikde poblíž cíleně lovit nedají, protože jich není moc.
- Středa 26. září 2007 ve 21:08® Prichy
-
Sander: nemas na rece boleny jo? ted kecas
- Středa 26. září 2007 ve 21:06® Sander
-
skwor > to je ten případ, o kterém jsem psal dole. Jen ryby, které nemají buď dobré maso nebo přílišnou propagaci a lidé o nich ani neví, tak se nějaké ulovit dají. Třeba štika, kapr, úhoř, amur, bolen, sumec…bez šance, vymydlíno, většina ryb končí život někde kousek za hranicí míry.
- Středa 26. září 2007 ve 21:03® skwor
-
Sander> Co ten mník 66cm?
- Středa 26. září 2007 ve 20:45® Sander
-
Prichy > z čeho tak soudíš? Poslal jsem na net z téhlě řeky někdy rybu, která si opravdu zasloužila obdiv? Já se obávám že ne
Fišky nemají možnost tu vyrůst. Tedy až na některé druhy jako je mník a tloušť, které asi nikoho nezajímají, a s tlouštěmi 50+ už to také není tak slavné.
- Středa 26. září 2007 ve 20:37® Prichy
-
Sander: cim dal tim vic nabyvam presvedceni, ze si nemas na co stezovat
- Středa 26. září 2007 v 19:36® cormaxx
-
Prichy: za 20 litrů si koupim radši pořádný pruty a budu si to u vody užívat
- Středa 26. září 2007 v 18:55® hajan
-
Prichy> Rybu to nevyháčkuje
, je to shit, kterej musíš hlídat.
- Středa 26. září 2007 v 18:47® Prichy
-
mate leve ruce nevadi – technet.idnes.cz
- Středa 26. září 2007 ve 13:34® Vydrain
-
CeP> poslouché, jak můžeš v klidu zahnízdit na zimu, když ti mění panství jak ponožky
a vůbec, nenechali ti voni jenom ten Vránov u Domažlic, abys netáhnul jako kormorán na moravu?
jináč teda já bych si dovolila ti opravit, že HDU bude kontrolovat a vybírat peníze, já bych to postavila tak, že kdo něco chytí a bude to jateční, ten to pěkně připraví na grilu a přinese to na zlatém podnose pro HDU na sežrání, to je spravedlivější si dovolim tvrdit
) p.s. zbytky bych jim nechala
)
- Středa 26. září 2007 ve 13:31® Vydrain
-
Robur> no ale když na vas bude Cep taky totok, tak aspon budeš mit odpovědi na otázky
- Středa 26. září 2007 v 9:44® Robur
-
a Cep asi taky…
- Středa 26. září 2007 v 9:41® Prichy
-
Robur: standa na nas vis co:-/
- Středa 26. září 2007 v 8:29® Robur
-
raději vysvětluj svoje majetkové poměry, např. jak je ten tvůj cep velký, popř. dlouhy a kolik váží. Standa prý taky bude objasňovat.
- Středa 26. září 2007 v 8:10® CeP
-
Robur> taaak plantazniku. a ted sis vyslouzil roli nastrahy pri lovu zraloku. nebo radeji pruzkum orlickeho dna s betonovejma botkama??
- Středa 26. září 2007 v 7:49® Robur
-
když se tady probírají ty Cepovy majetky, tak mně vysvětlete, proč se u nás na Moravě /v čechách nevím/ říká: Hovno jak cep (zde si nejsem jist, jaké C se píše, zda malé či velké) Tímto bych popřál všem Chytejákům pěkné ráno, i když asi až na Ccepa
- Úterý 25. září 2007 ve 21:54® Shrek
-
Prichy> nic,uvidíme co bude,jdu spát.Mějte se tu.
- Úterý 25. září 2007 ve 21:54® Shrek
-
Chose> 5kg filet na každého.Přeci nebudu vážit hlavu,kosti,vnitřnosti,šupiny a ploutve když to nežeru.To normálně hodim do vody,srát na to.
- Úterý 25. září 2007 ve 21:54® Prichy
-
Alivio: myslel jsem ze tento vikend, ale jedu pryc no…co se da robit
- Úterý 25. září 2007 ve 21:50® Chose
-
Alivio> těch 5kg budou už jen filety předpokládám…
- Úterý 25. září 2007 ve 21:45® Shrek
-
Prichy> pobij je všechny,pokud poteče takhle přičmoudlá Ohře,tak musímena ty parmy.Prej maj vynikající maso do karbanátků,tak jich aspoň 5 kilo musíme pobít.