Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 27. září 2007 ve 13:41® yerrx
yerrx

kolik stoji takovy pop? priblizna ceny…

Čtvrtek 27. září 2007 ve 13:37® Sander
Sander

Padis > když neberou fišky, alespoň porostou houby…

Čtvrtek 27. září 2007 ve 13:36® Padis
Padis

do… už zas prší:-( pivo :->

Středa 26. září 2007 ve 21:54® Sander
Sander

Prichy > jasné

Středa 26. září 2007 ve 21:51® Prichy
Prichy

Sander: nezkousel, jsem rad, ze obcas vybehnu na hodku si zahazet

Středa 26. září 2007 ve 21:36® Sander
Sander

Prichy > a tu položenou jsi tedy nezkoušel? Zamlada jsem na to několik pěkných ryb vyndal, ale chtělo to hodně času. V přívlači zklamala půlka města, byly to velice chytré ryby. Také byly denně zkoušené, je to zdejší nejprofláknutější místo. Ale 2 roky už jsem je takto nechytal.

Středa 26. září 2007 ve 21:32® Prichy
Prichy

Sander: o tom vlaceni mas pravdu, a je take fakt, ze si vetsinou tvdosijne prosazuji „svuj“ zpusob lovu na ten den i kdyz se nekdy ochudim o nejakou tu fisku

Středa 26. září 2007 ve 21:29® Sander
Sander

Prichy > já vím že jo. Možná na mě zapůsobilo pár míst na jiných vodách, kde se nechalo ulovit spoustu krásných ryb. Ale opravdu spoustu…

Na ty boleny je dobré zajít v noci s nadlehčenou mrtvou rybkou. Ale docela pochybuji o tom, že by noc trávili ve slepém rameni. (?) Ale já vím, raději si zavláčíš – tak v tomhle promlému Ti neporadím.

Středa 26. září 2007 ve 21:21® Prichy
Prichy

Sander: jasan, ale jsou proste mista, kde je to jeste horsi, pokud me nekdo bude prevedcovat, ze napr. „chyceno 5stik do 60-ti 2okouni, lov nic moc“, vemu ho zatrest k nam :-D (vim, ze jsi to nebyl ty), ale zkratka jsou i horsi, daleko horsi reviry, kde nenachyta ani ten nej rybar, protoze uz tam ryba proste neni (zas s rezervou, protoze kdyz nekdo na jare rekne, ze chylt u nas ve meste metrovku, tak se vetsinou vubec nezabyva, kde se ryba vzala a mysli si, ze tam vyrostla) Ale hlavne ja nebrecim za ty spatne reviry, spis chci upozornit, ze muze byt jeste hur.

Jeste k bolenum, vim kde jsou,ale veskere postupy jak je chytit zklamali (udajne z doslechu), jsou na rameni, porad premyslim, jak na ne.....ale nevim no

Středa 26. září 2007 ve 21:11® Sander
Sander

Prichy > zanedbatelné množství ryb 50+. Mimo čističku se snad nikde poblíž cíleně lovit nedají, protože jich není moc.

Středa 26. září 2007 ve 21:08® Prichy
Prichy

Sander: nemas na rece boleny jo? ted kecas:-)

Středa 26. září 2007 ve 21:06® Sander
Sander

skwor > to je ten případ, o kterém jsem psal dole. Jen ryby, které nemají buď dobré maso nebo přílišnou propagaci a lidé o nich ani neví, tak se nějaké ulovit dají. Třeba štika, kapr, úhoř, amur, bolen, sumec…bez šance, vymydlíno, většina ryb končí život někde kousek za hranicí míry.

Středa 26. září 2007 ve 21:03® skwor
skwor

Sander> Co ten mník 66cm?

Středa 26. září 2007 ve 20:45® Sander
Sander

Prichy > z čeho tak soudíš? Poslal jsem na net z téhlě řeky někdy rybu, která si opravdu zasloužila obdiv? Já se obávám že ne :-(( Fišky nemají možnost tu vyrůst. Tedy až na některé druhy jako je mník a tloušť, které asi nikoho nezajímají, a s tlouštěmi 50+ už to také není tak slavné.

Středa 26. září 2007 ve 20:37® Prichy
Prichy

Sander: cim dal tim vic nabyvam presvedceni, ze si nemas na co stezovat :-D

Středa 26. září 2007 v 19:36® cormaxx
cormaxx

Prichy: za 20 litrů si koupim radši pořádný pruty a budu si to u vody užívat:-P

Středa 26. září 2007 v 18:55® hajan

Prichy> Rybu to nevyháčkuje :-(( , je to shit, kterej musíš hlídat.

Středa 26. září 2007 v 18:47® Prichy
Prichy

mate leve ruce nevadi – technet.idnes.cz :-))

Středa 26. září 2007 ve 13:34® Vydrain
Vydrain

CeP> poslouché, jak můžeš v klidu zahnízdit na zimu, když ti mění panství jak ponožky :-D a vůbec, nenechali ti voni jenom ten Vránov u Domažlic, abys netáhnul jako kormorán na moravu? :-D jináč teda já bych si dovolila ti opravit, že HDU bude kontrolovat a vybírat peníze, já bych to postavila tak, že kdo něco chytí a bude to jateční, ten to pěkně připraví na grilu a přinese to na zlatém podnose pro HDU na sežrání, to je spravedlivější si dovolim tvrdit :-)) ) p.s. zbytky bych jim nechala :-)) )

Středa 26. září 2007 ve 13:31® Vydrain
Vydrain

Robur> no ale když na vas bude Cep taky totok, tak aspon budeš mit odpovědi na otázky :-D

Středa 26. září 2007 v 9:44® Robur
Robur

a Cep asi taky…:-D

Středa 26. září 2007 v 9:41® Prichy
Prichy

Robur: standa na nas vis co:-/

Středa 26. září 2007 v 8:29® Robur
Robur

raději vysvětluj svoje majetkové poměry, např. jak je ten tvůj cep velký, popř. dlouhy a kolik váží. Standa prý taky bude objasňovat.

Středa 26. září 2007 v 8:10® CeP
CeP

Robur> taaak plantazniku. a ted sis vyslouzil roli nastrahy pri lovu zraloku. nebo radeji pruzkum orlickeho dna s betonovejma botkama??

Středa 26. září 2007 v 7:49® Robur
Robur

když se tady probírají ty Cepovy majetky, tak mně vysvětlete, proč se u nás na Moravě /v čechách nevím/ říká: Hovno jak cep (zde si nejsem jist, jaké C se píše, zda malé či velké) Tímto bych popřál všem Chytejákům pěkné ráno, i když asi až na Ccepa:-D

Úterý 25. září 2007 ve 21:54® Shrek
Shrek

Prichy> nic,uvidíme co bude,jdu spát.Mějte se tu.chrr

Úterý 25. září 2007 ve 21:54® Shrek
Shrek

Chose> 5kg filet na každého.Přeci nebudu vážit hlavu,kosti,vnit­řnosti,šupiny a ploutve když to nežeru.To normálně hodim do vody,srát na to.

Úterý 25. září 2007 ve 21:54® Prichy
Prichy

Alivio: myslel jsem ze tento vikend, ale jedu pryc no…co se da robit:-|

Úterý 25. září 2007 ve 21:50® Chose
Chose

Alivio> těch 5kg budou už jen filety předpokládám…

Úterý 25. září 2007 ve 21:45® Shrek
Shrek

Prichy> pobij je všechny,pokud poteče takhle přičmoudlá Ohře,tak musímena ty parmy.Prej maj vynikající maso do karbanátků,tak jich aspoň 5 kilo musíme pobít.