Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 25. září 2007 ve 21:43® Prichy
Prichy

Alivio: ta „modla“ se da taky zlomit?? Ja jedu na jih, pocitam, ze bych se podival nekam na orlas nachvilenku, ale vzhledem k tomu, ze to tam vubec neznam, moc sanci si nedavam. Asi ani nikoho nebudu zadat o doprovod, strejc uz urcite zhavi mramorovej sutr…to vypada na peknou masarinu :-D Nee, mozna skocim jen kilak dva „vod baraku“ na soukr. zabit kapra

Úterý 25. září 2007 ve 21:37® Shrek
Shrek

Prichy> to si piš,v pátek na ně jedu na Vohři.A tu co o ní BoBo zlomil skeletora – tu zabiju ranou do hlavy tupým předmětem;-)

Úterý 25. září 2007 ve 21:33® Prichy
Prichy

dnes to nebylo tak slavný,5 štiček do 60ti a dva pěkný okouni mě spadli,snad v pátek ráno bude líp…viz z lovu.....v patek jich bude 20? :-O

Úterý 25. září 2007 ve 21:31® Shrek
Shrek

CeP> nemám Tě rád,vousatá vráno!!!:-/ Máš štěstí že je BoBo v Řecku,páč bychom Tě pomlouvali.

Úterý 25. září 2007 v 19:39® regulus
regulus

CeP> budu si to pamatovat

Úterý 25. září 2007 v 19:39® regulus
regulus

Jezinka> Grrrrrrrrrrrrrr

Úterý 25. září 2007 v 18:33® Jezinka

Vydrain – chvíli tu nejsem a z Micka už je zase regulus ach jo na Micka mám slabost.

Úterý 25. září 2007 v 18:31® Jezinka

Cep – pro kamarádky povolenka zadarmo? Slibuji že mazi „chyť“ a „sežer“ zařadím „chutně připrav“.

Úterý 25. září 2007 v 18:31® CeP
CeP

kdyby nekdo nemohl trefit tak tady jsou.

ceny povolenek.. noo.. emh.. tak HDU samozrejmne zdarma. teda krom regula a kelta pac vedou nejapny reci vo nejaky velky morave… obycejnsky lidi za kilo den a vestickari vod falknova litr za nemistny reci kery este nevyslovili ale vjerim ze si to nevodpustej.. ;-)

Úterý 25. září 2007 v 17:34® Kazan

CeP> měl bych zájem o povolenku na tvoje revíry, co bude koštovat?:-D

Úterý 25. září 2007 v 15:00® CeP
CeP

Vydrain> sem naprdlej este vic. cep u jihlavy mne taky sebrali a nechali mne jenom cep u trebone. ale zasejc mne nahradou pridali nejaky ty vodni plochy a vlastni myslivnu. premejslim, ze bych pristi rok otevrel na piskovnach reviry „Chyť a sežer“ ryba bude pravidelne doplnovana z nocnich najezdu na svazove reviry a taky z chovnaku. puvodne jsem predpokladal o odlovu elektrikou, zavrzeno.. pajk mne napadla metoda granatosokem, taky zavrzeno pro vysokou nakladovost a poskozeni ryby az nakonec zvitezila metoda prosta, jednoducha. zkratka ty chovnaky vypustim a ryby jednoduse posbiram do pytlu a rychlym transportem prevezu na sve piskovny.
k dispozici bude take pujcovna s dostatecnym mnozstvim pogo palicek a take nekolik grilu pro pripravu rybich pochoutek bezprostredne u vody. jako dozor nad duslednym dodrzenim chyt a sezer bude povereno HDU ktere ma jiz sve bohate zkusenosti.

kelt> a ty taky neser nebo vyfasujes funkci cistice ryb!

Úterý 25. září 2007 ve 13:56® Vydrain
Vydrain

kelt> nebud na něho zlé, von je naprdnutej, že mu sebrali panství Vránov nad Dyjí a nechali mu Cep u Jihlavy :-93;

Úterý 25. září 2007 ve 13:13® skwor
skwor

Tomash> Přišel jsem na to jen díky tomu, že ten prut na fotce od Ospreye kupuji :-D

Úterý 25. září 2007 ve 13:06® Sander
Sander

xyzrjk > na ty z nosu?

Úterý 25. září 2007 ve 13:00® yerrx
yerrx

muzu chytat na nudle?

Úterý 25. září 2007 v 8:10® kelt
kelt

CeP> je úplně jedno jak se to píše důležitý JE že se to píše. Bevím že bych někdy slyšel o nějakých velkých čechách.. 9-) :-))

Úterý 25. září 2007 v 7:24® osprey
osprey

skwor, Sander: Díky, pokusil jsem se mu to vysvětlit. Jo – měl jen 29 cm.

Úterý 25. září 2007 v 0:43® CeP
CeP

regulus> regule kua neser s tema hlaskama vo velky morave. povsimni ze to zcela zamerne pisi s malym v. :-D :-D :-D

Úterý 25. září 2007 v 0:01® jindrich

regulus:To sem nepleť.Nejdřív jste rozdělili svazek prutů,potom to posral nějakej Přemyslovec,no a alespoň na chvíli to zachránil císař římský a král český!!!Kterej přišel na chuť i kyselýmu vínu:-1

Pondělí 24. září 2007 ve 23:55® regulus
regulus

jindrich> mimochodem, když byla Velkomoravská říše, tak staré Bohm byl ještě několik set kilometrů za Uralem.:-D

Pondělí 24. září 2007 ve 23:53® jindrich

regulus:Nee,reakce na slova"Morava je trochu širší pojem" :-) A vůbec,na správní rozdělení seru,furt jsme Jčpivo

Pondělí 24. září 2007 ve 23:51® regulus
regulus

jindrich> to mluvíš o okolí Jihlavy a přilehlých panství????????­?????:-P

Pondělí 24. září 2007 ve 23:38® Tomash
Tomash

skwor : Kua, ty jsi špión! Good work… Ajlik : HAMBAAA :-/

Pondělí 24. září 2007 ve 23:32® jindrich

Jo Asie,to je rozlehlé území:-P

Pondělí 24. září 2007 ve 23:28® regulus
regulus

yerrx> v poho, líná huba holý neštěstí, vždycky si kliknu na kartu toho kdo se ptá a podle toho taky trochu odpovídám. Takže, jak psal BUBU, pokud chytáš na povolenku ČRS tak můžeš, pokud na povolenku MRS tak nee. Morava je trochu širší pojem. :-D

Pondělí 24. září 2007 ve 21:37® Sander
Sander

skwor > před začátkem sezony dravců je to rozumné řešení…:-)

Pondělí 24. září 2007 ve 21:33® skwor
skwor

yerrx> Perlín je pěkná rybka, ale tady jde o to, že on si tu fotku „vypůjčil“(tipuju že bez dovolení)…

Pondělí 24. září 2007 ve 21:32® skwor
skwor

Sander> Netuším :-D Té plavačce se musím začít věnovat víc, vláčka mě už nějak nenaplňuje (možná proto jsem většinu léta muškařil)

Pondělí 24. září 2007 ve 21:31® yerrx
yerrx

skwor> nj u nas je na rybniku prelinu docela mrte ale kdyz chytam naplavanou tak tukaji tak divne…prvni dva tukance pak 20 s nic a pak to tuka furt a to clovek nevi kdy ma seknout ptze nikdy to nepotopi uplne.....