Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 15. srpna 2007 v 0:02® PetrC

HaD: uznávám šetrný přístup k rybě a domnívám se, že jsem šetrným i já.

Středa 15. srpna 2007 v 0:01® kkarlos
kkarlos

PetrC> víš za tu dobu co jsem na chytej, to nejsou jen rybáři.. jsou ta kamoši a myslím že když tam přijedeš s něčím, budeš trošku tolerantní a akční určitě „se to nějak pořeší“ a třeba tě i chytne něco úplně jiného.. :-P třeba taková muškařina.. ;-) před 2léty jsem nevěřil že mi to bude vůbec někdy bavit a teď, teď muším hooodně rád :-) ;-) takže asi tak.. pohoda a nehrotit a teď vážně už, loučim se.. :-D

Středa 15. srpna 2007 v 0:00® PetrC

HaD: kdepak, nelovím pstruhy, okouny a siveny. Candáty ano, štiky také a sumce už také. Nejen na 10“ jerky, ale i menší. Jenže pod patnáct centimetrů u nástrahy nejdu.

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:59® HaD
HaD

PetrC> a co riskuješ???

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:58® HaD
HaD

PetrC> asi nechápu…co mělo být konkrétnější? Mají velmi šetrný přístup k rybám a to respektuji a vítám. Sraz alespoň ukáže, zda je to reálné, či nikoliv…

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:58® PetrC

kkarlos: ano, jsem tu nový a Davida osobně neznám. Neznám téměř nikoho. Co je to za každou cenu? Rád bych jel, proč nezažít něco nového. Má ale cenu riskovat?

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:57® kkarlos
kkarlos

juj, valim.. :-) GN 9-)

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:55® PetrC

HaD: v tomto případě je situace jasná. Oni mají pravidla, ale měli být konkrétnější. Nenastala by tato situace.

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:53® HaD
HaD

PetrC> chytáš pstruhy,okouny,si­veny a candáty na 10" jerka?Tento příspěvek byl 14.8.2007 ve 23:53 editován administrátorem HaD

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:53® kkarlos
kkarlos

PetrC> Tý jo, asi už spím, nebo nevím co se řeší.. na Chytej tě vidím téměř porpvé a nevím jestli HaDa znáš osobně nebo ne a jak to je, ale pokud jsi na sraz přihlášen a ták, jeď za každou cenu, nějakej ten pátek už sem také chodím a srazy musí být super ač jsem ještě na žádném nebyl vypadají prostě luxusně a neboj, ono se to tam nějak pořeší.. ;-)

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:51® HaD
HaD

PetrC> jakou benevolenci potřebuješ?

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:47® PetrC

kkarlos: nerad bych měl potíže a Davidovi udělal ostudu. Nejde o chytačku? V mém případě bohužel jde a s 10“ jerkem jsem lama už několik let – zvykl jsem si… :-> :-> Na tu lamu… :-D :-D

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:46® kkarlos
kkarlos

Nu nic, mějte se a aŤ se vám zdá nějakej pěknej rybářskej.. :-P přeji GN

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:45® PetrC

HaD: nejspíš ano, protože pochybuji o benevolenci tamního velení. Zítra zatelefonuji panu Drnkovi a zeptám, já nechápavé individuum, jak se na spodním rybníku věci s háčky mají. Tímto samozřejmě nechci zpochybňovat tvé informace přímo od zdroje, ale pro nechápavce by měli napsat přímo co a jak.

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:40® HaD
HaD

kkarlos> udělali jsme nějaká opatření a uvidíme

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:38® kkarlos
kkarlos

PetrC> na háčky kašli.. ;-) chytej na ně, nebo ti někdo něco pučí, nejde o chytačka a s 10 jerkem budeš akorát jak lama.. :-P takže koukej jéct, sám bych jel nejradši hned.. ;-)

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:34® HaD
HaD

PetrC> kvůli háčkům zrušíš účast? no myslíš vážně?

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:29® PetrC

HaD: nemohu lovit na twister, ani na riper, nemohu nasadit blade dancera a už vůbec smáčky, což je údajně naprosto nepřekonatelné a zábavné. Gulášek bych si rád dal, i s tím pivkem, ale jsem otylý a nesmím se přelívat a přejídat. Což bych jako nelovící konzument musel… :-' :-' Nejde o spadlou rybu… ;-) ;-) Nechci rušit, zítra zavolám správci a vše se rázem vyřeší. Přinejhorším se nedobrovolně vzdám zajisté vydařené konzumorybářsko­veselésešlosti.

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:29® kkarlos
kkarlos

HaD> to je správný.. :-) a co, hacker už v poho..? ;-)

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:24® HaD
HaD

kkarlos> tak nějak :-)) ) fotku neznám :-D

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:21® kkarlos
kkarlos

HaD> he to u vás vypadá v posteli tak jak ta „známá ftipná fotka“ ženska v posteli ležíci v pěkném prádle a tááák, a muž naprosto bezzájmu na klíně noťase..? :-D

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:16® HaD
HaD

PetrC> nevidím…budu chytat na twistera či ripera, nebo nasadím blade dancera…nejraději však smáčka, což je naprosto nepřekonatelné a zábavné…nebo si dám gulášek a pivko s kamarády ;-) a možná zjistím, že 3 jednoháky na 10“ jerku taky fungují… je to dobře zarybněné, tak mi osobně případně spadlá ryba vadit nebude…

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:12® PetrC

HaD: milý Davide, je dobře když píšeš v horizontální poloze. Třeba i v sedě… :-D :-D Majitel by si měl přepsat pravidla, ale je to můj silně subjektivní názor. Problém v tom nevidíš? Jak to bude u vody vypadat, když budu mít na 10“ jerku tři jednoháky… :-O :-O Jo a máš u mne velké plus a hudlana – jsi nejkladnější z kladných hrdinů co znám, a to jen kvůli těm kroužkům a jednoháčkům. :-> :-> :-) :-)

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:06® HaD
HaD

rarach> to je taky v pořádku. Jen estetická hodnota je poněkud nízká…

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:05® HaD
HaD

PetrC> už nejsem na mailu (jsem s bookem v posteli :-D ), ale majitel mi to tak řekl, ale skutečně v tom problém nevidím. Háčky nakoupím a spolu s kroužky vezmu, takže i ten, kdo je mít nebude, tak mu je poskytnu.

Úterý 14. srpna 2007 ve 23:02® PetrC

HaD: právě jsem ti poslal mejl a opět koukl na zmíněná pravidla. Pokud jsem normální (o čemž silně pochybuji), tak na spodním by uvedené omezení nemělo platit. Schválně se mrkni.

Úterý 14. srpna 2007 ve 22:59® rarach

Náhodou, je to upřímný chlapec.:-D

Úterý 14. srpna 2007 ve 22:58® HaD
HaD

to je pravda. lepší žádná fotka, než tato.

Úterý 14. srpna 2007 ve 22:50® kkarlos
kkarlos

paccco: je to sice hezké, ale vážně i když nemáš u vody foťák, tak ty ryby nemusíš fotit v kuchyni a dávat to sem.. ;-)

Úterý 14. srpna 2007 ve 14:58® Tomash
Tomash

HaD> dík, jdu to převést :-)