Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. srpna 2007 v 0:04® HaD
-
PetrC> NO TO SE NEDÁ NIC DĚLAT. PROSTĚ JSOU TAKOVÉ PODMÍNKY. NAPŘ. LOVEC ŽRALOKŮ SI TAM ASI TAKY NEŠKRTNE. ALE POKUD BUDEŠ TVRDOHLAVĚ TRVAT NA GIGA NÁSTRAHÁCH SE TŘEMI TROJHÁKY, TAK SKUTEČNĚ JINÁ MOŽNOST NENÍ. JAKÉ PROBLÉMY RISKUJEŠ???
- Středa 15. srpna 2007 v 0:02® PetrC
-
HaD: třeba problémy.
- Středa 15. srpna 2007 v 0:02® PetrC
-
HaD: uznávám šetrný přístup k rybě a domnívám se, že jsem šetrným i já.
- Středa 15. srpna 2007 v 0:01® kkarlos
-
PetrC> víš za tu dobu co jsem na chytej, to nejsou jen rybáři.. jsou ta kamoši a myslím že když tam přijedeš s něčím, budeš trošku tolerantní a akční určitě „se to nějak pořeší“ a třeba tě i chytne něco úplně jiného..
třeba taková muškařina..
před 2léty jsem nevěřil že mi to bude vůbec někdy bavit a teď, teď muším hooodně rád
takže asi tak.. pohoda a nehrotit a teď vážně už, loučim se..
- Středa 15. srpna 2007 v 0:00® PetrC
-
HaD: kdepak, nelovím pstruhy, okouny a siveny. Candáty ano, štiky také a sumce už také. Nejen na 10“ jerky, ale i menší. Jenže pod patnáct centimetrů u nástrahy nejdu.
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:59® HaD
-
PetrC> a co riskuješ???
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:58® HaD
-
PetrC> asi nechápu…co mělo být konkrétnější? Mají velmi šetrný přístup k rybám a to respektuji a vítám. Sraz alespoň ukáže, zda je to reálné, či nikoliv…
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:58® PetrC
-
kkarlos: ano, jsem tu nový a Davida osobně neznám. Neznám téměř nikoho. Co je to za každou cenu? Rád bych jel, proč nezažít něco nového. Má ale cenu riskovat?
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:57® kkarlos
-
juj, valim..
GN
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:55® PetrC
-
HaD: v tomto případě je situace jasná. Oni mají pravidla, ale měli být konkrétnější. Nenastala by tato situace.
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:53® HaD
-
PetrC> chytáš pstruhy,okouny,siveny a candáty na 10" jerka?Tento příspěvek byl 14.8.2007 ve 23:53 editován administrátorem HaD
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:53® kkarlos
-
PetrC> Tý jo, asi už spím, nebo nevím co se řeší.. na Chytej tě vidím téměř porpvé a nevím jestli HaDa znáš osobně nebo ne a jak to je, ale pokud jsi na sraz přihlášen a ták, jeď za každou cenu, nějakej ten pátek už sem také chodím a srazy musí být super ač jsem ještě na žádném nebyl vypadají prostě luxusně a neboj, ono se to tam nějak pořeší..
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:51® HaD
-
PetrC> jakou benevolenci potřebuješ?
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:47® PetrC
-
kkarlos: nerad bych měl potíže a Davidovi udělal ostudu. Nejde o chytačku? V mém případě bohužel jde a s 10“ jerkem jsem lama už několik let – zvykl jsem si…
Na tu lamu…
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:46® kkarlos
-
Nu nic, mějte se a aŤ se vám zdá nějakej pěknej rybářskej..
přeji GN
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:45® PetrC
-
HaD: nejspíš ano, protože pochybuji o benevolenci tamního velení. Zítra zatelefonuji panu Drnkovi a zeptám, já nechápavé individuum, jak se na spodním rybníku věci s háčky mají. Tímto samozřejmě nechci zpochybňovat tvé informace přímo od zdroje, ale pro nechápavce by měli napsat přímo co a jak.
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:40® HaD
-
kkarlos> udělali jsme nějaká opatření a uvidíme
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:38® kkarlos
-
PetrC> na háčky kašli..
chytej na ně, nebo ti někdo něco pučí, nejde o chytačka a s 10 jerkem budeš akorát jak lama..
takže koukej jéct, sám bych jel nejradši hned..
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:34® HaD
-
PetrC> kvůli háčkům zrušíš účast? no myslíš vážně?
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:29® PetrC
-
HaD: nemohu lovit na twister, ani na riper, nemohu nasadit blade dancera a už vůbec smáčky, což je údajně naprosto nepřekonatelné a zábavné. Gulášek bych si rád dal, i s tím pivkem, ale jsem otylý a nesmím se přelívat a přejídat. Což bych jako nelovící konzument musel… :-' :-' Nejde o spadlou rybu…
Nechci rušit, zítra zavolám správci a vše se rázem vyřeší. Přinejhorším se nedobrovolně vzdám zajisté vydařené konzumorybářskoveselésešlosti.
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:29® kkarlos
-
HaD> to je správný..
a co, hacker už v poho..?
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:24® HaD
-
kkarlos> tak nějak
) fotku neznám
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:21® kkarlos
-
HaD> he to u vás vypadá v posteli tak jak ta „známá ftipná fotka“ ženska v posteli ležíci v pěkném prádle a tááák, a muž naprosto bezzájmu na klíně noťase..?
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:16® HaD
-
PetrC> nevidím…budu chytat na twistera či ripera, nebo nasadím blade dancera…nejraději však smáčka, což je naprosto nepřekonatelné a zábavné…nebo si dám gulášek a pivko s kamarády
a možná zjistím, že 3 jednoháky na 10“ jerku taky fungují… je to dobře zarybněné, tak mi osobně případně spadlá ryba vadit nebude…
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:12® PetrC
-
HaD: milý Davide, je dobře když píšeš v horizontální poloze. Třeba i v sedě…
Majitel by si měl přepsat pravidla, ale je to můj silně subjektivní názor. Problém v tom nevidíš? Jak to bude u vody vypadat, když budu mít na 10“ jerku tři jednoháky…
Jo a máš u mne velké plus a hudlana – jsi nejkladnější z kladných hrdinů co znám, a to jen kvůli těm kroužkům a jednoháčkům.
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:06® HaD
-
rarach> to je taky v pořádku. Jen estetická hodnota je poněkud nízká…
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:05® HaD
-
PetrC> už nejsem na mailu (jsem s bookem v posteli
), ale majitel mi to tak řekl, ale skutečně v tom problém nevidím. Háčky nakoupím a spolu s kroužky vezmu, takže i ten, kdo je mít nebude, tak mu je poskytnu.
- Úterý 14. srpna 2007 ve 23:02® PetrC
-
HaD: právě jsem ti poslal mejl a opět koukl na zmíněná pravidla. Pokud jsem normální (o čemž silně pochybuji), tak na spodním by uvedené omezení nemělo platit. Schválně se mrkni.
- Úterý 14. srpna 2007 ve 22:59® rarach
-
Náhodou, je to upřímný chlapec.
- Úterý 14. srpna 2007 ve 22:58® HaD
-
to je pravda. lepší žádná fotka, než tato.